Eläinten ystävä

Eläinten ystävä on eläinsuojelun erikoisaikakauslehti, joka nostaa eläinsuojeluaiheita yhteiskunnalliseen keskusteluun. Eläinten ystävän jutut kattavat eläinsuojelun koko kirjon ruohonjuuritasolta aina yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.


Eläinten ystävästä voit lukea:

  • puhuttelevia tositarinoita eläinkohtaloista ja eläinten auttajista
  • eläinten asemasta Suomessa ja ulkomailla
  • uutisia ja artikkeleita tämänhetkisistä eläimiin liittyvistä ilmiöistä
  • hyödyllistä tietoa kulutusvalintojesi tueksi
  • käytännönläheisiä vinkkejä monenlaisiin eläinten kanssa kohtaamiisi tilanteisiin
  • syventäviä reportaaseja ajankohtaisista mutta myös vaietuista eläinsuojeluaiheista
  • koko perheelle sopivia eläinaiheisia artikkeleita

Eläinten ystävää lukevat paitsi liiton noin 10 000 tukijaa myös viranomaiset, eläinalojen yrittäjät ja järjestöt, poliitikot, oppilaitosten kouluttajat sekä eläinten asioista kiinnostuneet yksityishenkilöt Suomessa.


Eläintenystävä.fi

Eläinten ystävän verkkolehti eläintenystävä.fi avattiin vuonna 2016.

Verkkolehdessä julkaistaan suurin osa painetussa lehdessä julkaistuista jutuista. Lisäksi verkkolehdessä julkaistaan uutisia, reportaaseja ja analyyseja ajankohtaisista aiheista. Verkkolehdestä voi lukea myös muun muassa eläintarinoita ja kirja-arvioita.


Tilaa Eläinten ystävä

Eläinten ystävä ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. SEYn jäsenenä saat Eläinten ystävä -lehden kotiisi kannettuna kahdesti vuodessa. Voit liittyä jäseneksi täällä.

Voit myös tilata pelkän lehden ilman jäsenyyttä. Vuosikerran hinta on 25 euroa, ja tilaukset tehdään SEYn asiakaspalveluun osoitteeseen sey@sey.fi tai soittamalla 0207 528 420 (arkisin klo 10–15). Kerro tilauksen yhteydessä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilaus on kestotilaus, ja sen voi keskeyttää olemalla yhteydessä SEYn asiakaspalveluun.

Eläinten ystävä on ilmestynyt vuodesta 1906 lähtien.


Ilmoita Eläinten ystävässä

Haluatko jättää ilmoituksen Eläinten ystävään tai eläintenystävä.fi:in? Tutustu mediakorttiin.


Rakkaille eläinystäville

Eläinten ystävä -lehti julkaisee eläinystävien onnitteluita ja muistoilmoituksia. Ilmoituksen hinta on 30 euroa, ja varat käytetään suoraan eläinsuojelutyöhön.

Lähetä ilmoituksesi osoitteeseen elaintenystava@sey.fi. Ilmoituksen maksimipituus on 350 merkkiä. Maksa ilmoitus SEYn tilille FI08 8000 1200 0613 40 ja laita viestiksi ”Eläinystävämme [eläimen nimi]”.

Jaa sivu
Skip to content