Tilaa oppaita

Tuotamme maksuttomia tietopaketteja eläinten hyvinvoinnista ja hoidosta. Oppaat ja muut julkaisut ovat osa ennaltaehkäisevää työtämme eläinten puolesta.


Tältä sivulta löydät esitteitämme ja oppaitamme sähköisessä muodossa. Julkaisuja voi tilata myös painettuina kotiin. Julkaisut ovat maksuttomia, emmekä veloita postituskuluja.

Tee tilaus verkkosivuillamme, osoitteesta sey@sey.fi tai soittamalla numeroon 0207 528 420. Ilmoitathan tilauksessasi myös sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta Posti voi lähettää sinulle saapumisilmoituksen.


Eläinten viikko 2020

Jokasyksyinen Eläinten viikon materiaalimme on odotettu ja toivottu kouluissa kautta maan. Uusimmat Eläinten viikon materiaalit löydät niiden omalta sivulta. Tutustu ja tilaa nyt!Lähikuva pää kallellaan kameraan katsovasta ruskeavalkoisesta koirasta, jolla korvat ovat puoliksi lupallaan.

Koira-aiheiset oppaat ja julkaisut


Lähikuva harmaaraidallisesta kissasta joka katsoo pää kallellaan kameraan.

Kissa-aiheiset oppaat ja julkaisut


Kuvassa nuori ihminen tumman läsipäisen ponin kanssa

Harrastuskaverina hevonen -opas


Kuvassa sinivihreällä taustalla SEYn Eläinten viikon opas sekä juliste

Eläinten viikon oppaat ja julkaisut


Meille eläinsuojeluongelmien ennaltaehkäisy on tärkeää, ja siksi toiminta lasten ja nuorten kanssa on keskeisellä sijalla. Haluamme lisätä mahdollisimman monen lapsen ja nuoren tietoa eläinten hyvinvoinnin tilasta, eläinten tarpeista sekä vaikuttamiskeinoista eläinten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Kuvassa oranssi kissa katsoo eteenpäin.

Opettajalle

Eläinsuojelu ja eläinten oikeudet opetuksessa -opas

Erityisiä eläimiä -leikkiopas (saatavilla vain sähköisenä versiona)


Liittovaltuuston valitsema liittohallitus toimii SEYn päättävänä elimenä. Kuvassa vihreänsävyinen kissanpentu huutaa suu ammollaan: Eläinten puolesta!

Muut julkaisut


Eläinten viikolla nostamme yhteiskunnalliseen keskusteluun vaihtuvan ajankohtaisen eläinsuojeluteeman. Kuvassa rusehtava tipu sekä vaalea kani vihreällä taustalla.

På Svenska

Jaa sivu
Skip to content