Yhteistyötä eläinten puolesta

Yhteistyö on yksi kantavista ajatuksistamme, koska eläinsuojelua edistetään parhaiten yhdessä. Teemme yhteistyötä niin yritysten ja poliitikkojen kuin maatalousalan ja viranomaistenkin kanssa. Olemme myös mukana monissa erilaisissa eläinten hyvinvointia ja arvostusta edistävissä projekteissa.


Monet yritykset tukevat toimintaamme. Kuvassa SEYn porukkaa sekä Marko Björs ja Merja Naumanen Eläinsuojelugaalasta. Naumanen ja Björs pitelevät käsissään SEYn Yksikään eläin ei ole häkkieläin -julisteita.
Eläinsuojelutyötä tukemalla yritykset kantavat yhteiskuntavastuutaan sekä viestivät arvoistaan.  Kuva: Sini Kuronen

Yritysyhteistyö

Monet yritykset tukevat toimintaamme. Eläinsuojelutyötä tukemalla yritykset kantavat yhteiskuntavastuutaan sekä viestivät arvoistaan. Olemme kiitollisia tuesta. Alla olevat yritykset tekevät yhteistyötä kanssamme.


Kodittomat.info-palvelussa voit etsiä eläinsuojeluyhdistysten sijaiskodeissa ja eläintaloissa olevia kodittomia lemmikkejä. Kuvassa harmaa koiranpentu ja vaalea kissa kylki kyljessä.

Kodittomat.info auttaa kodittomat eläimet uusiin koteihin

Haluaisitko antaa löytöeläimelle uuden kodin? Kodittomat.info-palvelussa voit etsiä eläinsuojeluyhdistysten sijaiskodeissa ja eläintaloissa olevia kodittomia lemmikkejä. Suurin osa SEYn jäsenyhdistyksistä on mukana Kodittomat.infossa. Siirry Kodittomat.infoon


Elainpolitiikka.net on SEYn ja Eläinsuojeluliitto Animalian sivusto, jolla esitellään suomalaista eläinpolitiikkaa eläinsuojelun sekä eläinten oikeuksien näkökulmasta. Kuvassa SEYn ja Animalian väkeä Eduskuntatalon portailla juhlistamassa Eläinlaki-vetoomuksen keräämää 139 000 allekirjoitusta.
Eläinsuojelu on myös poliittinen kysymys. Kuva: Sini Kuronen

Eläinpolitiikka.fi – politiikkaa eläimistä ja eläinsuojelusta

Eläinsuojelu on myös poliittinen kysymys. Eläinpolitiikka.fi on SEYn ja Animalian yhteinen sivusto, jolle on kerätty eläinpoliittista sisältöä, ja jossa esitellään myös ajankohtaisia eläinpoliittisia kampanjoita ja vetoomuksia. Siirry Eläinpolitiikka.fi-sivustolle


Turvasiru auttaa löytämään kotiin

Kuvassa turvasiru.fi-sivuston logo

Turvasiru on verkossa toimiva palvelu, josta eläinsuojeluviranomaiset voivat saada lemmikin omistajan tiedot nopeasti selville. Turvasirun avulla koditon eläin löytää tiensä takaisin kotiin ja jännittävä seikkailu voi päättyä onnellisesti. Siirry Turvasiru-sivustolle

Useat jäsenyhdistyksemme lisäävät välittämänsä kotia etsivät eläimet palveluun. Moni jäsenyhdistyksemme myös järjestää sirutustapahtumia, joissa tunnistusmerkityt lemmikit lisätään samalla Turvasiru-palveluun.


Kansainvälinen eläinsuojelutyö

Eurogroup for Animals -logo

EU:lla on suuri rooli eläinten hyvinvoinnin edistämisessä – myös täällä Suomessa. Siksi kuulumme Eurogroup for Animals -järjestöön, joka on EU-maiden eläinsuojelujärjestöjen kattojärjestö. Yhdessä Eurogroupin kanssa vaikutamme EU-päättäjiin ja kehitämme EU-lainsäädäntöä. Päätämme yhdessä muiden jäsenjärjestöjen kanssa Eurogroup for Animalsin linjauksista.

Kansainvälinen vaikuttaminen on ollut tuloksellista. Sen avulla olemme esimerkiksi saaneet kiellettyä emakoiden pitämisen jatkuvasti paikalleen kytkettynä, kanojen pitämisen varustelemattomissa häkeissä sekä eläinkokeiden tekemisen kosmeettisiin tarkoituksiin koko EU:n alueella. Seuraukset ovat laajat: EU:n hyvää esimerkkiä on seurattu muuallakin maailmassa.

Jaa sivu
Skip to content