Jäsen- ja lahjoittajapalvelu

Jokainen jäsen ja jokainen lahjoitus vie meitä askeleen lähemmäs eläinystävällisempää maailmaa. Kiitos siitä, että olet mukana ajamassa eläinten asiaa!

Tältä sivulta löydät ohjeita ja neuvoja jäsenyyteen ja lahjoittamiseen liittyen. Voit myös soittaa meille tai lähestyä meitä sähköpostilla.

Yhteystietomme

Kerta- ja kuukausilahjoitukset sekä aineettomat lahjat
Puh. 040 830 1709 (normaalihintainen)
lahjoittajat@sey.fi

Testamentit ja yrityslahjoitukset
Puh. 045 7884 3161 (normaalihintainen)
sara.hakkinen@sey.fi

Jäsenasiat ja muut asiat
Puh. 0207 528 420 (8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min)
sey@sey.fi

Katso myös jäsenyhdistysten yhteystiedot


Ilmoita muuttuneet yhteystietosi

Emme saa uusia tietojasi postista tai maistraatista, joten muistathan ilmoittaa muuttuneet yhteystietosi myös meille. Voit tehdä ilmoituksen tällä sivulla.


Ilmoita muutokset jäsenyyteen tai lahjoittamiseen

Voit ilmoittaa jäsenyyteesi tai kuukausilahjoitukseesi liittyvät muutokset tällä sivulla.


Kuukausilahjoituksen korotus

Kuukausilahjoitukset ovat meille korvaamattomia, sillä toimintamme perustuu lähes täysin yksityisten lahjoittajien tuelle. Voit koska tahansa muuttaa kuukausilahjoituksesi summaa.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka voin liittyä kuukausilahjoittajaksi?

Kiitos hyvästä päätöksestäsi ryhtyä eläinten auttajaksi! Kuukausilahjoittajaksi voit liittyä lahjoitussivullamme. Täytä sivulta löytyvä lomake, ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Kuinka voin liittyä jäseneksi?

Voit liittyä jäseneksi Liity jäseneksi -sivulla. Jäsenenä tuet työtämme eläinten hyvinvoinnin ja arvostuksen puolesta.

Mitä eroa kuukausilahjoittajalla ja jäsenellä on?

Kuukausilahjoittajana eli eläinsuojelukummina tuet työtämme eläinten puolesta kuukausittain sinulle sopivalla summalla. Jäsenenä maksat vuosittaista jäsenmaksua. Jäsenenä pääset myös vaikuttamaan valitsemasi jäsenyhdistyksen toimintaan.

Halutessasi voit liittyä niin jäseneksi kuin kuukausilahjoittajaksikin. Eläinten puolesta tehtävässä työssä kaikki tuki on korvaamatonta.

Voinko vaihtaa kuukausilahjoitukseni eräpäivää?

Lähetämme kuukausilahjoituksen maksut verkkopankkiisi aina kuun puolivälissä. Eräpäivä on aina kuun viimeinen päivä, eikä sitä voi valitettavasti vaihtaa.

Kuukausilahjoitusten maksuihin laittamamme eräpäivä on kuitenkin vain viitteellinen. Voit aina halutessasi muuttaa lähettämiemme yksittäisten kuukausilahjoitusmaksujen eräpäiviä verkkopankissasi tai pankkisi asiakaspalvelussa.

Lahjoittaminen on vapaaehtoista, eikä kuukausilahjoitusten myöhässä maksamisesta tai maksamatta jättämisestä koidu sinulle koskaan kustannuksia.

Miten voin päättää kuukausilahjoittamisen tai irtisanoa jäsenyyteni?

Lahjoittaminen ja jäsenyys on aina vapaaehtoista. Voit koska tahansa lopettaa lahjoittamisen tai irtisanoa jäsenyytesi tällä sivulla.

Sivulla voit myös vaihtaa jäsenyhdistystäsi tai muuttaa kuukausilahjoituksesi summan sinulle sopivammaksi.

Liityin vahingossa kuukausilahjoittajaksi. Miten perun liittymisen?

Anteeksi, että lahjoituslomake on ollut epäselvä ja vahinko on päässyt tapahtumaan. Lähetä osoitteeseen lahjoittajat@sey.fi viesti, jossa kerrot nimesi ja katuosoitteesi, niin perumme liittymisen.

Olen tehnyt vahingossa lahjoituksen. Voiko lahjoituksen palauttaa?

Lahjoittaminen on aina vapaaehtoista. Ole meihin yhteydessä, niin palautamme vahingossa tehdyn kerta- tai kuukausilahjoituksen.

Miten käytätte saamanne lahjoitukset?

Kerromme lahjoitusten käytöstä tällä sivulla. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen lahjoittajat@sey.fi tai soittaa numeroon 040 830 1709 (arkisin noin klo 10–15). Kerromme mielellämme lisää!

Voinko tilata Eläinten ystävä -lehteä?

Eläinten ystävä on laadukas eläinsuojelun erikoislehti. Jäsenemme ja kuukausilahjoittajamme saavat lehden maksutta neljä kertaa vuodessa kotiinsa. Saat lehden kun liityt mukaan tukijaksi. Jos olet jo jäsen tai kuukausilahjoittaja, mutta et silti saa lehteä, ole meihin yhteydessä.

Voit tilata Eläinten ystävän itsellesi vaikka et olisi jäsen tai kuukausilahjoittaja. Ohjeet ja hinnat löydät tältä sivulta.

Olen jäsen tai kuukausilahjoittaja, mutta en halua Eläinten ystävä -lehteä. Mitä teen?

Voit perua tilauksen lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen sey@sey.fi. Voit myös soittaa numeroon 040 830 1709.

Jaa sivu
Skip to content