Hallitukselle Eläinohjelma

Uudella hallituksella on eläinten hyvinvointi käsissään. Tällä vaalikaudella aletaan työstää uuden eläinten hyvinvointilain asetuksia, ja samaan aikaan EU uudistaa eläinlakiaan. Auta meitä varmistamaan, että tuleva hallituksemme pitää eläinten puolta sekä Suomessa että EU:ssa.

Eläinohjelma - otetaan eläinten asiat hallitusohjelmaan ja EU:n keskiöön

Uudella hallituksella on eläinten hyvinvointi käsissään. Tällä vaalikaudella aletaan työstää uuden eläinten hyvinvointilain asetuksia, ja samaan aikaan EU uudistaa eläinlakiaan. Päätätte siis paitsi Suomen, myös EU:n ja parhaimmillaan jopa muiden maiden eläinten hyvinvoinnista, jos EU-alueelle tuotavien eläintuotteiden kohdalla vaaditaan samantasoista eläinten hyvinvointia kuin EU-alueella.

Pyydämme, että pidät eläinten puolta. Tutustu Eläinohjelmatavoitteisiimme, ole yhteydessä hallituspuolueen kansanedustajiin ja pyydä puolueita lisäämään eläinten hyvinvointia edistäviä kirjauksia hallitusohjelmaan. Kansanedustajat ja näiden yhteystiedot löytyvät eduskunnan sivuilta.

Kiitos tuestasi!

Vetoomus on sulkeunut

Vetoomuksen allekirjoitti 11 033 eläinten ystävää, ja se toimitetaan pian päättäjille.

PIirroskuva mustasta korpista

Kiitos kaikille vetoomuksen allekirjoittajille!

Jaa Eläinohjelma Facebookissa


Tutustu puoluekyselymme tuloksiin

Piirroskuva lehmästä

Teetimme yhdessä Animalian kanssa Suomen eduskuntapuolueille eläinpoliittisen kyselyn, jossa tiedustelimme puolueiden kantoja EU:n eläinlainsäntöä koskeviin aiheisiin.

Tutustu puoluekyselymme tuloksiin

Tutustu kansalaiskyselymme tuloksiin

piirroskuva lampaasta

Kysyimme kansalaisilta somessa, mitä mieltä he ovat Eläinohjelmastamme.

Tutustu kansalaiskyselymme tuloksiin
Skip to content