Kouluvierailijaksi SEYlle

Oletko kiinnostunut eläimistä ja eläinsuojelusta? Haluatko toimia lasten ja nuorten parissa? Hae meille kouluvierailijaksi!


Haemme kouluvierailijoita, joilla on mahdollisuus vierailla ala- ja yläkouluissa koulupäivien aikana. Kouluvierailijaksi voivat hakea yli 16-vuotiaat kaikkien sukupuolien edustajat. Valitsemme yhteensä noin 20 kouluvierailijaa.

Kouluvierailijoille maksetaan palkkio 50 e / 45–90 min vierailusta. Lisäksi korvaamme vierailuista aiheutuneet matkakulut julkisten kulkuvälineiden mukaan.

Kouluvierailut toteutetaan koulupäivien aikana, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille. Ryhmän opettaja on luokassa paikalla koko vierailun ajan ja on vastuussa ryhmästä.

Kouluvierailija vierailee oman paikkakuntansa tai lähialueen kouluissa opettajan kutsumana. Vierailun aikana oppilaille kerrotaan eläinsuojelusta ja eläinten hyvinvoinnista. Vierailijat saavat tarvittavat materiaalit ja koulutuksen tehtävään SEYltä.

Toivomme sinulta kiinnostusta eläimiin ja eläinsuojeluun. Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten parissa toimimisesta. Kouluvierailut toteutetaan pääasiassa suomen kielellä, mutta myös ruotsin tai englannin kielen osaamisesta on hyötyä.


Kouluvierailijakoulutus

Kouluvierailijoilta edellytetään osallistumista kouluvierailijakoulutukseen. Koulutus järjestetään Helsingissä 31.8-1.9.2023. Tarjoamme koulutuspäivinä lounaan ja korvaamme matkakulut julkisten kulkuvälineiden mukaan. Järjestämme tarvittaessa majoituksen pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville.

Valitsemme ensisijaisesti hakijoita, jotka pääsevät osallistumaan koulutukseen.


Hakeminen

Hae kouluvierailijaksi täyttämällä hakemuslomake. 
Haku päättyy 4.6.2023. Valinnat tehdään hakemusten perusteella. Ilmoitamme valinnoista hakijoille viikolla 23.


Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Verna Kirjavala

nuorisotoiminnan koordinaattori

verna.kirjavala@sey.fi

050 386 6893

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Vapaaehtoistyötä eläinsuojelun parissa

Ryhdy eläinsuojelijaksi ja aloita vapaaehtoistyö eläinten hyväksi. Vapaaehtoistyössä pääset auttamaan eläimiä, tapaamaan muita…

Lue lisää

Eläintaito.fi

Eläintaito.fi on erityisesti yli 12-vuotiaille nuorille suunnattu verkkokurssi eläinsuojelusta, eläinten hyvinvoinnista ja vastuullisesta…

Lue lisää

Tilaa oppaita

Tuotamme maksuttomia tietopaketteja eläinten hyvinvoinnista ja hoidosta. Oppaat ja muut julkaisut ovat osa…

Lue lisää
Jaa sivu
Skip to content