Kouluvierailutoiminta

Kouluvierailut ovat perinteistä ja tärkeää nuorisotoimintaa. Kouluvierailulla oppilaat oppivat eläinsuojelusta ja eläinten hyvinvoinnista. Oppilaita herätellään pohtimaan muun muassa eläimen hyvää elämää, eläinten hyvinvointia, ihmisten vastuuta ja oikeuksia sekä eettistä toimintaa.


Koulutamme vapaaehtoisia eläinten ystäviä kouluvierailujen tekemiseen. Koulutuksissa tutustutaan kouluvierailukäytäntöihin ja -materiaaleihin – tavoitteena on löytää yhdessä välineitä ja intoa kouluvierailujen tekemiseen.

Koulutuksen jälkeen opettajat voivat olla sinuun yhteydessä ja sopia kouluvierailun sinun aikataulujesi mukaan tai voit itse olla aktiivisesti yhteydessä koulujen suuntaan ja tarjota vierailumahdollisuutta. Myös vierailut nuorisotaloilla, kerhoissa ja muussa lasten ja nuorten vapaa-ajantoiminnassa ovat mahdollisia.


Kouluvierailijakoulutukset

Kouluvierailijakoulutukset ovat tällä hetkellä tauolla. Seuraava koulutus järjestetään syksyllä 2023.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Vapaaehtoistyötä eläinsuojelun parissa

Ryhdy eläinsuojelijaksi ja aloita vapaaehtoistyö eläinten hyväksi. Vapaaehtoistyössä pääset auttamaan eläimiä, tapaamaan muita…

Lue lisää

Eläintaito.fi

Eläintaito.fi on erityisesti yli 12-vuotiaille nuorille suunnattu verkkokurssi eläinsuojelusta, eläinten hyvinvoinnista ja vastuullisesta…

Lue lisää

Tilaa oppaita

Tuotamme maksuttomia tietopaketteja eläinten hyvinvoinnista ja hoidosta. Oppaat ja muut julkaisut ovat osa…

Lue lisää
Jaa sivu
Skip to content