Keinot auttaa paikallista eläinsuojelutyötä


Toivoisitko pystyväsi auttamaan paikallisessa eläinsuojelutyössä?
Vesyn toiminta tapahtuu täysin vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusten varassa. Järjestämme erilaisia hyväntekeväisyystapahtumia tukeaksemme sekä paikallista eläinsuojelutoimintaa että avuntarpeessa olevien yksityishenkilöiden lemmikkejä.
Olemme koonneet alle joitakin tapoja, joilla voit tukea yhdistyksemme eläinsuojelutyötä.

LIITY JÄSENEKSI


Vesy käsittelee ja hyväksyy jäsenet hallituksen kokouksissa, jonka jälkeen jäseneksi hyväksytyille tulee postissa mm. tilisiirto jäsenmaksua varten. Liittymällä Vesyn jäseneksi olet myös kattojärjestömme SEY:n jäsen. Kaikki SEY:n jäsenet saavat Eläinten ystävä -lehden neljä kertaa vuodessa sekä voivat osallistua SEYn järjestämiin koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Jäsenlaskut postitetaan SEY:n toimesta kerran vuodessa keväisin, eli saat usein lehden ja muuta ennen jäsenmaksulaskun saapumista.

Jäseneksi liittyminen on arvokas eläinsuojeluteko. Liittymällä VESYn jäseneksi tuet yhdistyksemme toiminnan jatkuvuutta sekä tuet kattojärjestömme SEY:n eläinsuojelutyötä. 

VESY:n ja SEY:n jäseneksi voit liittyä täällä.

TULE VAPAAEHTOISEKSI

Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys ry:n toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Vapaaehtoistyöntekijät ovat toiminnan ydin ja kukin vapaaehtoistyöntekijä toimii eläinten hyvinvoinnin edistämiseksi omien voimavarojensa, elämäntilanteensa ja henkilökohtaisten vahvuuksiensa mukaisesti. Jos olet siis eläinten ystävä ja eläinten hyvinvoinnin asialla, otamme mielellämme lisää aktiivisia vapaaehtoisia mukaan toimintaan! Vapaaehtoistyön muotoja on yhdistyksessämme monia. Tapahtumien suunnittelu ja toteutus, kannatustuotteiden myyminen, sijaiskotitoiminta, loukkaantuneiden luonnonvaraisten eläinten toimittaminen asianmukaiseen hoitoon, karanneiden lemmikkien etsiminen, kouluvierailut, tiedottaminen jne.  

Jos innostuit eläinten oikeuksien puolustamisesta ja hyvinvoinnin edistämisestä, ota meihin yhteyttä! Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse.

LAHJOITA

Tilinumero: FI30 4958 0010 0876 11
MobilePay: 72083

Rahankeräysluvan tiedot:
Järjestäjä: Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys


Varojen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään paikallisen eläinsuojelutoiminnan tukemiseen. Varoilla katetaan luonnonvaraisten ja kodittomien löytöeläinten eläinlääkäri-, lääke-, hoito-tarvike- ja ruokakuluja. Lisäksi varoilla tuetaan vähävaraisten henkilöiden lemmikkien akuutteja avuntarpeita. Varoja käytetään myös tapahtumien, kuten esimerkiksi
leikkauskampanjoiden järjestämiseen.


Lupanumero: RA/2022/655
Tilinumero: FI30 4958 0010 0876 11
MobilePay: 72083
Luvan myöntänyt Poliisihallitus 21.4.2022.
Lupa voimassa toistaiseksi.

Jaa sivu
Skip to content