Keinot auttaa

Keinot auttaa paikallista eläinsuojelutyötä

LIITY JÄSENEKSI


Vesyn toiminta tapahtuu täysin vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusten varassa. Järjestämme erilaisia hyväntekeväisyystapahtumia tukeaksemme sekä paikallista eläinsuojelutoimintaa että avuntarpeessa olevien yksityishenkilöiden lemmikkejä.

Vesy käsittelee ja hyväksyy jäsenet hallituksen kokouksissa, jonka jälkeen jäseneksi hyväksytyille tulee postissa mm. tilisiirto jäsenmaksua varten. Liittymällä Vesyn jäseneksi olet myös kattojärjestömme SEY:n jäsen. Kaikki SEY:n jäsenet saavat Eläinten ystävä -lehden neljä kertaa vuodessa sekä voivat osallistua SEYn järjestämiin koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Jäsenlaskut postitetaan SEY:n toimesta kerran vuodessa keväisin, eli saat usein lehden ja muuta ennen jäsenmaksulaskun saapumista.

Jäseneksi liittyminen on arvokas eläinsuojeluteko. Liittymällä VESYn jäseneksi tuet yhdistyksemme toiminnan jatkuvuutta sekä tuet kattojärjestömme SEY:n eläinsuojelutyötä. 

VESY:n ja SEY:n jäseneksi voit liittyä täällä.

TULE VAPAAEHTOISEKSI

Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys ry:n toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Vapaaehtoistyöntekijät ovat toiminnan ydin ja kukin vapaaehtoistyöntekijä toimii eläinten hyvinvoinnin edistämiseksi omien voimavarojensa, elämäntilanteensa ja henkilökohtaisten vahvuuksiensa mukaisesti. Jos olet siis eläinten ystävä ja eläinten hyvinvoinnin asialla, otamme mielellämme lisää aktiivisia vapaaehtoisia mukaan toimintaan! Vapaaehtoistyön muotoja on yhdistyksessämme monia. Tapahtumien suunnittelu ja toteutus, kannatustuotteiden myyminen, sijaiskotitoiminta, loukkaantuneiden luonnonvaraisten eläinten toimittaminen asianmukaiseen hoitoon, karanneiden lemmikkien etsiminen, kouluvierailut, tiedottaminen jne.  

Jos innostuit eläinten oikeuksien puolustamisesta ja hyvinvoinnin edistämisestä, ota yhteyttä vesyvaasa(at)hotmail.com

Jaa sivu