Ajankohtaista

Joko sinulta löytyy ihana vuoden 2023 Eläinystävämme-kalenteri?! 😻

Tästäpä vaikka pukinkonttiin mainio lahjaidea kaikille eläinrakkaille! 🐾

Kalenterista löytyy jokaisen kuukauden kohdalta ihastuttava eläinkuva sekä lajiin liittyvää infoa.
Lisäksi infosivuilta löytyy tietoa yhdistyksistä sekä muuta tärkeää eläinsuojelu asiaa. Eläinystävämme-kalenteri vuodelle 2023 on yhdeksän eläinsuojeluyhdistyksen yhteinen kalenteri.

Kalenterin hinta on 10 € / kpl + postikulut ( 1 kpl 4,20 €, 2-4 kpl 4,70 € ).
Kalenteri sisältää myös nimipäivät, liputuspäivät ja juhlapyhät. Koko on taitettuna 23 x 17 cm.

Kalenterin tuotto käytetään kokonaisuudessaan Savon Eläinsuojelu ry:n eläinsuojelutyöhön Pohjois-Savon alueella! 🐾

Savon Eläinsuojelun hyväksi tilauksen voi tehdä osoitteessa savo@sey.fi. Otsikkokenttään maininta ”kalenteritilaus” ja laitathan mukaan myös yhteystietosi!
Kalenterin voi maksaa suoraan tilille FI49 5068 8520 0059 51 tai MobilePay 85785 laitathan molempiin viestiksi “kalenteri 2023” ! Postitamme kalenterit sitä mukaa kun maksusuoritus näkyy tilillä.

Kiitos että välität! 🧡


Sääntömääräinen syyskokous jäsenille la 26.11.2022 klo 13

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Voit osallistua kokoukseen joko paikan päällä Kuntolaakson uimahallin kokoustilassa (Hannes Kolehmaisenkatu 4, Kuopio) tai etänä Teams-sovelluksella. Etäkokoukseen ilmoittautumiset to 24.11. mennessä sähköpostiin savo@sey.fi. Saat osallistumislinkin ennen kokousta. 

TERVETULOA!

Eläinten viikon ruokakeräys Savilahden Prismassa la 8.10. klo 11–15

Lahjoita ruokaa kissoille, koirille ja luonnonvaraisille eläimille. Otamme vastaan myös tavaralahjoituksia kuten puhdistusaineita (Klorite, Tolu), siivoustarvikkeita, kertakäyttöhanskoja, tiski- ja juuriharjoja, roskapusseja sekä leluja, lakanoita ja isoja pyyhkeitä.

Voit tukea toimintaa myös liittymällä jäseneksi osoitteessa sey.fi/osallistu-ja-vaikuta/liity-jaseneksi, tai tekemällä lahjoituksen FI49 5068 8520 0059 51.

Savon Eläinsuojelulla on Itä-Suomen poliisilaitoksen myöntämä rahankeräyslupa (RA/2021/1095). Varoja kerätään yhdistyksen toimialueella tapahtuvaan eläinsuojelu­työhön, esim. kodittomien kissojen leikkauskuluihin.

Savon Eläinsuojelu ry:n syyskokous jäsenille

Aika: su 31.10. 2021 klo 13
Paikka: Teams-etäkokous / Kuntolaakson uimahalli, Kuopio

TERVETULOA!

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Koronatilanteen vuoksi suosittelemme osallistumista etänä Teams-sovelluksella. Ilmoittautumiset pe 22.10. mennessä sähköpostiin savo@sey.fi. Saat osallistumislinkin ennen kokousta. 

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös paikan päällä Kuntolaakson uimahallin kokous­tilassa, osoitteessa Hannes Kolehmaisenkatu 4, Kuopio. Ilmoittautumiset pe 22.10. mennessä sähköpostiin savo@sey.fi.

Tulethan paikalle vain terveenä!

Savon Eläinsuojelun hallitus

Turvasiru tutuksi, Nilsiä
25.9.2021 klo 10–14

Eläinsuojeluyhdistysten kummit ry ja Savon Eläinsuojelu ry järjestävät Turvasiru Tutuksi -tempauksen la 25.9. klo 10–14. 

PAIKKA: Nilsiän virastotalo, Nilsiäntie 78, 73300 Nilsiä

HINNASTO (vain käteismaksu):
Turvasiru + rekisteröinti 25 € (kissat, koirat)
Pelkkä rekisteröinti Turvasiru-palveluun 20 € 

Voit tulla paikalle aikaa varaamatta. Turvasirutukset tekee päivän aikana koulutettu turvasiruttaja. Tuotto luovutetaan eläinsuojelutyöhön Savon Eläinsuojelu ry:lle. 

Kissojen leikkauspäivät

Savon Eläinsuojelu ja eläinlääkäri Nea Aminoff järjestävät kissojen leikkauspäivät 4.5. – 5.5.2021 klo 14–18 Kuopion Kurkimäessä.

Tilat tarjoaa Lemmikkikeskus Viiksi, osoite Kurkimäentie 1130, 71480 Kurkimäki

Leikkauksen yhteydessä kissa mikrosirutetaan, ellei sitä ole jo sirutettu. Tarvittaessa myös kissan rokotukset hoidetaan ajantasalle.

Hinnat

Kastraatio + mikrosiru + rokotus 39 € (sis. sirun rekisteröinnin)
Kastraatio + mikrosiru 32 € (sis. sirun rekisteröinnin)
Kastraatio + mikrosiru + rokotus, kaksi kissaa 69 € (sis. sirun rekisteröinnin)
Kastraatio + rokotus 34 € (vain jo sirutetuille)
Kastraatio 27 € (vain jo sirutetuille)

Sterilointi + mikrosiru + rokotus 72 € (sis. sirun rekisteröinnin)
Sterilointi + mikrosiru 65 € (sis. sirun rekisteröinnin)
Sterilointi + mikrosiru + rokotus, kaksi kissaa 121 € (sis. sirun rekisteröinnin)
Sterilointi + rokotus 67 € (vain jo sirutetuille)
Sterilointi 60 € (vain jo sirutetuille)

Ajanvaraukset ja ilmoittautumiset 28.4. – 2.5. klo 9–16 vain puhelimitse, numeroon: 040 256 0569 Heli / Savon Eläinsuojelu

Muistathan, että toimimme vapaaehtoisvoimin, joten jos puheluusi ei vastata heti, otatahan uudestaan yhteyttä

Valokuvanäyttely Kylän kissat

Kissa loikoo auringossa
Kuva: Juha Meriläinen, Elli

Kylän kissat -valokuvahaasteen kuvista on koottu valokuvanäyttely Varpaisjärvi-talolle. Savon Eläinsuojelun ja Varpaisjärven kylätalo-hankkeen yhteistyössä järjestämän näyttelyn etäavajaisia vietetään to 25.3. klo 10.00. Kylän kissoihin voi torstaista lähtien tutustua myös videolla, joka löytyy Varpaisjärvi-talon You Tube-kanavalta www.youtube.com/channel/UCZ75mfRHZyQozWkSVEbHdJg

Valokuvanäyttelyn tarkoituksena on kiinnittää huomiota kissojen merkitykseen lemmikkeinä ja perheenjäseninä. 

Savon Eläinsuojelu ry:n sääntömääräinen kevätkokous jäsenille

Aika: La 27.3.2021, klo 13–15
Paikka: Teams-etäkokous (tai Kuntolaakson uimahalli, Kuopio)

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja täydennetään hallitusta. Jos olet kiinnostunut toimimaan hallituksessa, lähetä vapaamuotoinen esittely itsestäsi sähköpostilla savo@sey.fi

Koronatilanteen vuoksi suosittelemme osallistumista etänä Teams-sovelluksella. Ilmoittautumiset pe 19.3. mennessä sähköpostiin savo@sey.fi. Saat osallistumislinkin ennen kokousta. 

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös paikan päällä Kuntolaakson uimahallin kokoustilassa, osoitteessa Hannes Kolehmaisenkatu 4, Kuopio. Ilmoittautumiset pe 19.3. mennessä sähköpostiin savo@sey.fi. Tulethan paikalle vain terveenä!

– Savon Eläinsuojelun hallitus

Vuoden 2021 seinäkalenterit myynnissä!

Eläinsuojeluyhdistysten kummien kalenteri ensi vuodelle on nyt saatavilla! Kalenterin hinta on 10 € / kalenteri + postituskulut. Kalenterin voi tilata sähköpostitse osoitteesta savo@sey.fi.

Savon Eläinsuojelun kautta myytyjen kalenterien tuotto jää Savon Eläinsuojelulle ja käytetään paikalliseen eläinsuojelutyöhön, joten osta ihmeessä itsellesi ja kaverille kans!

Kalenterien postituskulut:
1 kpl 3,75 €
2–3 kpl 7,25 €
4–5 kpl 12,75 €
6 kpl 14 €

Koronakeräys on päättynyt

Kiitos kaikille osallistuneille! Lahjoitetut varat menevät lyhentämättöminä paikallisille löytölöille.

Koronakeräys

Koronavirustilanteesta johtuen Savon Eläinsuojelun kevään ruokakeräyksiä ei voida toteuttaa suunnitellusti. Avun tarve ei ole kuitenkaan vähentyntynyt – pikemminkin päin vastoin. 

Ruokakeräysten tilalla Savon Eläinsuojelu käynnistää rahakeräyksen alueen löytölöiden toiminnan tukemiseksi. Jos voit auttaa, lahjoita haluamasi summa – esimerkiksi ruoka- tai kissanhiekkasäkin hinta – Savon Eläinsuojelun tilille FI49 5068 8520 0059 51. Kirjoita viestikenttään ”Korona-apu”. Lahjoitukset menevät lyhentämättöminä löytölöille. 

Eläimet ja Savon Eläinsuojelu kiittävät! 

HUOM! Keräys on osoitettu vain Pohjois-Savon alueella asuville, pois lukien Varkaus ja Leppävirta. 

(Savon Eläinsuojelulla on Itä-Suomen poliisilaitoksen 21.2.2020 myöntämä rahankeräyslupa RA/2020/171. Lupa on voimassa 21.2.2020–31.12.2020 Pohjois-Savon alueella, pois lukien Varkaus ja Leppävirta.)

Jaa sivu
Skip to content