Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin paikallisen eläinsuojelutyön edistämiseksi

Savon Eläinsuojelu ry

Savon Eläinsuojelu on Suomen Eläinsuojelun (SEY) pohjoissavolainen jäsenyhdistys. Yhdistyksen tärkein tehtävä on vaikuttaa asenteisiin ja lisätä empatiaa eläimiä kohtaan. Kaikilla eläimillä on ihmiselle saadusta hyödystä riippumaton itseisarvo ja yhdistyksen tavoitteena on edistää jokaisen eläinyksilön hyvinvointia. 

Yhdistys järjestää luentoja, osallistuu tapahtumiin ja tukee paikallisia löytölöitä, luonnonvaraisten eläinten hoitajia ja muita toimijoita. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, lähetä viesti osoitteeseen savo@sey.fi ja kerro hieman itsestäsi. Tarvitsemme apua muun muassa ruokakeräysten ja tapahtumien järjestämisessä. 

Sähköpostiosoite: savo@sey.fi
Puhelinnumero: 040 163 3660

Facebook
Instagram

Kampanjat

Eläinten EU

EU uudistaa tänä vuonna eläinlakiaan, ja sillä on vaikutusta myös miljoonien suomalaisten eläinten elämään. Auta meitä varmistamaan, että eläinten ääni kuuluu EU:ssa.

Lue lisää

Ukrainan eläimet tarvitsevat apuamme

Sarmat-koira haavoittui sen kotitaloon osuneissa pommituksissa. Toipuminen on kuitenkin onneksi lähtenyt hyvin käyntiin. Omistaja Svetlana Vysotska on kiitollinen avusta, jota perhe on Suomessa saanut.

Lue lisää

Kysy ja keskustele eläinsuojelusta Eläinsuojelu-chatissa

Eläinsuojeluneuvojamme vastaavat eläinsuojeluaiheisiin kysymyksiin Eläinsuojelu-chatissa.

Lue lisää
Skip to content