Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin paikallisen eläinsuojelutyön edistämiseksi

Savon Eläinsuojelu ry

Savon Eläinsuojelu on Suomen Eläinsuojelun (SEY) pohjoissavolainen jäsenyhdistys. Yhdistyksen tärkein tehtävä on vaikuttaa asenteisiin ja lisätä empatiaa eläimiä kohtaan. Kaikilla eläimillä on ihmiselle saadusta hyödystä riippumaton itseisarvo ja yhdistyksen tavoitteena on edistää jokaisen eläinyksilön hyvinvointia. 

Yhdistys järjestää luentoja, osallistuu tapahtumiin ja tukee paikallisia löytölöitä, luonnonvaraisten eläinten hoitajia ja muita toimijoita. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, lähetä viesti osoitteeseen savo@sey.fi ja kerro hieman itsestäsi. Tarvitsemme apua muun muassa ruokakeräysten ja tapahtumien järjestämisessä. 

Sähköpostiosoite: savo@sey.fi
Puhelinnumero: 040 163 3660

Facebook
Instagram

Kampanjat

Luonnonvaraiset eläimet tarvitsevat apuasi

Luonnonvaraisten eläinten auttaminen on merkittävä osa eläinsuojelutyötä. Miten voit ottaa luonnoneläimet paremmin huomioon omassa toiminnassasi, millaista apua luonnoneläimet voivat tarvita ja miten voit auttaa niitä?

Lue lisää

Anna aikaasi eläimille

Onko sinulla aikaa ja halua toimia eläinten puolesta? Liity nyt vapaaehtoiseksi! SEY Suomen eläinsuojelulla on jäsenyhdistyksiä ympäri maan, ja niistä moni tarvitsee uusia apukäsiä.

Lue lisää

Keräys kodittomien eläinten hyväksi

Kesän tullen löytöeläintalot täyttyvät taas nopeasti. Moni kissa ja koira tarvitsee apuamme nyt enemmän kuin koskaan. Lahjoitus on nopea keino auttaa!

Lue lisää
Skip to content