Yhdistys

SEY Savonlinna ry

Tervetuloa SEY Savonlinnan sivuille

SEY Savonlinna ry on toiminut eläinten hyväksi alueellamme jo 90 vuotta!

Toiminnan painopiste on ollut pääsääntöisesti käytännön eläinsuojelutyö. Vapaaehtoiset eläinsuojeluneuvojat ovat tehneet pyydettäessä eläinsuojelutarkastuksia paikkoihin, joissa epäillään eläimen hoidon laiminlyöntiä tai huonoa kohtelua. Työtä on tehty hyvässä yhteistyössä eläinsuojeluviranomaisten kanssa.

Yhdistyksellä ei ole löytöeläinkotia. Eläinsuojelulaki velvoittaa kuntia huolehtimaan hylättyjen ja huostaanotettujen eläinten hoidosta ja Savonlinnan seudulla tämän velvoitteen hoitaa ESY Elämänlanka. Poikkeustapauksissa ja harkinnan varaisesti yhdistys auttaa etsimään eläimelle uuden kodin.

Yhdistys pyrkii toteuttamaan kissojen sirutus- ja leikkauskampanjoita yhteistyössä paikallisten eläinlääkäreiden kanssa. Joka vuosi pidettävän eläintenviikon ohjelman pyrimme toteuttamaan teeman mukaisesti. Otamme tarvittaessa kantaa esillä oleviin ajankohtaisiin eläinkysymyksiin.

Liittymällä SEY Savonlinnan jäseneksi liityt samalla myös valtakunnalliseen yhdistykseen, joka toimii hyvin laajasti ja monin eri tavoin eläin hyväksi.

Liity rohkeasti jäseneksi; jäseniltä ei vaadita aktiivista osallistumista käytännön toimintaan, mikäli et sitä itse halua. Tukesi on meille tärkeä.
Jaa sivu
Skip to content