Eläinystävämme 2024 -kalenteri

TILAA NYT UPEA ELÄINYSTÄVÄMME 2024 KALENTERI!

Eläinystävämme 2024 -kalenteri on erinomainen lahjaidea eläinrakkaalle läheiselle, sillä sen tuotto käytetään lyhetämättömänä käytännön eläinsuojelutyöhömme Vaasanseudulla!

Kalenterin hinta on 10€/kpl + postikulut (1kpl 4,60€, 2-4kpl 5,30€).

Tilaukset:
vesyvaasa@hotmail.com tai Facebookin messengerin kautta.

Huom! Voit ostaa oman kalenterisi Vaasassa käteismaksulla myös seuraavista yhteistyötahojemme kivijalkaliikkeistä: Eläinklinikka Saari & Vaasan akvaario- ja lemmikkiliike/Vasa akvarie- och djuraffär.

Jokaisen kuukauden kohdalla on eläinkuva sekä lajiin liittyvää infoa. Infosivuilta löytyy tietoa yhdistyksistä sekä muuta eläinsuojeluasiaa. Kalenterissa on nimipäivät, liputuspäivät ja juhlapyhät. Kalenteri on taitettuna kokoa 23x17cm.

Eläinystävämme 2024 -kalenteri on kymmenen eri eläinsuojeluyhdistyksen yhteinen kalenteri. Mukana tänä vuonna ovat: Eläinsuojeluyhdistysten Kummit, Eläinten Auttajat-Onnentassu, Hartolan seudun Eläinsuojeluyhdistys, Hausjärven Eläinsuojeluyhdistys, Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistys, Savon Eläinsuojelu, SEY Valkeakosken seutu, Urjalan Eläinsuojeluyhdistys, Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys, Varkauden Seudun eläinsuojeluyhdistys. Kaikki yhdistykset ovat SEYn jäseniä.

Lämmin kiitos tuestasi! ❤️

Jaa sivu
Skip to content