Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistyksen tekemä kuntalaisaloite eläinlääkäripäivystyspalveluiden kehittämiseksi keräsi 818 allekirjoitusta!

Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys ry:n tekemä kuntalaisaloite Vaasan seudun eläinlääkäripäivystyksen kehittämiseksi on välitetty Vaasan kaupungille 6.9.2019. Aloitteeseen osallistui yhteensä 818 henkilöä 12.5.2019-6.9.2019 välisenä aikana.

Aloitteen allekirjoitti 612 vaasalaista, 106 mustasaarelaista, 33 laihialaista ja 9 vöyriläistä. Näiden lisäksi aloitteeseen osallistui 58 henkilöä pääosin Pohjanmaan muista kunnista, mutta myös maakunnan ulkopuolelta.

 Vaasan kaupunkia on aloitteen jättämisen yhteydessä pyydetty tarkastelemaan erilaisia vaihtoehtoja päivystyspalveluiden kehittämiseksi yhdessä muiden päivystysalueen kuntien kanssa.

Seuraamme aktiivisesti aloitteen etenemistä kunnissa.

Haluammekin antaa jo tunnustusta Vaasan kaupungille siitä, että kehittämistarpeita on tunnistettu ja peruseläinlääkäripalveluiden ympärivuorokautinen saatavuuden parantaminen on asetettu yhdeksi strategiseksi tavoitteeksi vuodelle 2020.

Toivomme, että erityisesti myös Mustasaaren kunta huomioi kehittämistarpeet vuoden 2020 talousarviota ja strategisia tavoitteita käsiteltäessä Länsirannikon valvontalautakunnan kokouksessa 11.9.2019.

Lämpimät kiitokset osallistujille!

Jaa sivu
Skip to content