Yhdistys

Joensuun eläinsuojeluyhdistys ry

Joensuun eläinsuojeluyhdistys ry, Jey, on perustettu jo vuonna 1899 ja rekisteröity 1920. Yhdistys on Suomen eläinsuojen, SEYn, jäsenyhdistys ja yksi vanhimpia paikallisyhdistyksiä. Tänä vuonna täyteen tuli 117 vuotta. Jäseniä yhdistyksellä oli vuoden 2015 lopussa 224. Yhdistyksen kannatus on pysynyt melko tasaisena koko 2000-luvun. Vuonna 2015 JEY oli SEYn alaisista, 41 eläinsuojeluyhdistyksestä, 12. suurin.

Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on

  • Vastustaa eläinten huonoa kohtelua ja eläinrääkkäystä
  • Herättää rakkautta eläimiin
  • Saada elinolosuhteet eläinyksilön tarpeita vastaaviksi

Toimialueemme on koko Pohjois-Karjala ja käsittää kaikki eläimet. Joensuun eläinsuojeluyhdistys ottaa kantaa tiedotusvälineiden kautta eläinsuojelua koskettaviin asioihin. Yhdistyksellä on oma Pieneläinten hautausmaa sekä Uusien kotien etsintätoimisto. Sijaiskotitoiminnan aloitimme joulukuussa 2015.

Vuosittain yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia. 

Tule mukaan toimintaamme!

Yhteyttä voit ottaa jey@jey.fi tai puh. 050 377 65 78, teemme vapaaehtoistyötä. mikäli emme ehdi vastata, laita tekstiviesti niin soitamme takaisin.

Vapaaehtoistyöstä ja yhdistyksen tukemisesta voit lukea lisää täältä.

SEY Suomen Eläinsuojelu on vuodesta 1901 eläinsuojelutyötä tehnyt Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun asiantuntija. SEYn toimialaan kuuluvat kaikki eläimet ja liiton toiminta kattaa koko maan. Kotisivut http://www.sey.fi/ 

Jaa sivu
Skip to content