Yhdistyksen hoitamat haudat

Yhdistys on järjestänyt kahden testamenttilahjoittajansa hautajaiset heidän toivomuksensa mukaisesti ja huolehtii näiden haudoista.

Katri Hallamäen hauta on ainaishauta ja yhdistys on Erkki Kiiskisen haudan haltija. Yhdistys jatkaa Kiiskisen haudan hallinta-aikaa tarvittavin väliajoin. Yhdistys on hankkinut haudoille hoidon; haudoilla on kukat sekä kynttilät pyhäinpäivänä ja jouluna. Yhdistys on hyvin kiitollinen lahjoittajilleen ja vierailee näiden haudoilla.

    Katri Hallamäki 8.7.1895 – 30.11.1949                                      Erkki kiiskinen 30.7.1912 – 13.1.1984

Katri Hallamäki oli perheetön Joensuun kaupunginpuutarhuri, joka toimi Jey:ssä vuodesta 1946 kuolemaansa saakka. Katri lahjoitti yhdistykselle koko omaisuutensa. Jey kunnosti Hallamäen hautakiven syksyllä 2015. 

Erkki Kiiskinen oli perheetön työnjohtaja, joka oli Jey:n jäsen vuodesta 1978 kuolemaansa saakka. Erkki lahjoitti yhdistykselle koko omaisuutensa. 

Katrin ja Erkin tarinan voi lukea Joensuun eläinsuojeluyhdistyksen 100-vuotis historiikista: ” Piiskat piiloon, Tunkki tulee! – Joensuun Eläinsuojeluyhdistys ry 1899-1999.” Kirjan voit hankkia täältä.   

Yhdistys ottaa vastaan testamenttilahjoituksia, järjestää toivottaessa hautajaiset lahjoittajan toivomuksen mukaisesti ja huolehtii haudoista joiden haltija se on. Halutessaan lahjoittaja voi määritellä, kuinka lahjoitus tulee käyttää.                           

Jaa sivu
Skip to content