Tue toimintaa

Joensuun eläinsuojeluyhdistyksen toimintaa voit tukea monin tavoin.

Liittymällä jäseneksi. Yhdistyksen pääasiallinen tulonlähde ovat jäsenmaksut ja toimintaa pyörittävät jäsenet.

Yhdistykselle voi testamentata varoja ja omaisuutta. Testamenttaaja voi halutessaan päättää käyttökohteen. Testamenttivaroin on mm. hankittu pieneläinhautausmaa, tehty kouluvierailuja ja leikkautettu kodittomia kissoja. Testamenttaajan niin halutessa yhdistys voi järjestää hänen hautajaisensa toivomusten mukaan ja huolehtia haudasta. Yhdistyksen hoitamista haudoista lisää täältä.

Yhdistys ottaa jatkuvasti vastaan kissan- ja koiran-: ruokaa, varusteita ja leluja, myös käytettynä.

TEKSTIILEJÄ YHDISTYKSELLÄ ON TÄLLÄ HETKELLÄ TARPEEKSI, emmekä ota juuri nyt vastaan esim, pussilakanoita, pyyhkeitä, tyynyjä jne.

Mikäli haluat lahjoittaa jotain muuta, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse puheenjohtajaan.

Osallistumalla talkoisiin esim. pieneläinhautausmaalla. Talkoista ilmoitetaan ”ajankohtaista” ja ”tapahtumat” osiossa sekä yhdistyksen facebooksivuilla sekä Karjalaisessa ja Heilissä menot palstalla. Talkoisiin voit osallistua vaikket olisikaan jäsen.

Tekemällä vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoistyötä on monenlaista pullanpaistosta jäsensihteerin työhön asti. Mukaan voit ilmoittautua joko täyttämällä lomakkeen Sey:n sivulla tai laittamalla sähköpostia suoraan yhdistykselle jey@jey.fi. Mietitään yhdessä minkälaisesta työstä pitäisit. Mikäli haluamaasi toimintaa yhdistyksestä ei löydy, voit sellaista aina ehdottaa ja olla itse mukana muokkaamassa yhdistyksen toimintaa. Vapaaehtoistyöhön osallistumiseen ei vaadita jäsenyyttä. Mikäli haluat yhdistyksen toimihenkilöksi, sinun tulee olla jäsen/liittyä jäseneksi.

Ostamalla yhdistyksen myyntituotteita.

Tulemalla yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

Jakamalla yhdistyksen tapahtumailmoituksia facebookissa jne.

Jaa sivu
Skip to content