Uutishaukka – SEYn uutiskirje nuorille

Logo, jossa lukee: SEYn nuorten vapaaethoisten tekemä sivusto nuorille
Tilaa uutishaukka - SEYn uutiskirje nuorille

Hei 13-20-vuotias nuori, tilaa SEYn UUTISHAUKKA!

Uutishaukka uutiskirje on tarkoitettu eläimistä ja eläinsuojelusta kiinnostuneille nuorille. Eläinsuojelu ja eläinten hyvinvoinnin turvaaminen on tärkeää, ja myös nuoret voivat tehdä tekoja eläimille paremman maailman puolesta. Tule sinäkin mukaan!

Tilaa Uutishaukka tästä!


Uutishaukan tilaajana saat sähköpostiisi tietoa eläinten hyvinvoinnista noin kerran kuukaudessa. Saat myös vinkkejä vaikuttamiseen. Halutessasi pääset Uutishaukan kautta vaikuttamaan SEYn toimintaan muun muassa kyselyiden kautta. Uutishaukan tilaaminen ei sido mihinkään, ja voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa.  

Kun olet tilannut Uutishaukan, saat linkin SEYn nuorten Discord-serverille. Discord-serverillä pääset juttelemaan muiden samanhenkisten nuorten kanssa. Serverillä järjestetään myös eläimiin ja eläintensuojeluun liittyviä tapahtumia ja pieniä kilpailuita, joihin jokainen on tervetullut.

Meille on tärkeää, että eläinsuojelu sisältää toimintaa, johon myös nuoret pääsevät mukaan. Kehitämme jatkuvasti uutta toimintaa nuorille, joten kannattaa pysyä kuulolla!


Jaa sivu
Skip to content