Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin paikallisen eläinsuojelutyön edistämiseksi

Perniön Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry

Perniön seudulla on ollut eläinsuojeluyhdistys 70-luvulta alkaen. Yhdistykseen kuuluu noin 120 jäsentä.

Yhdistyksen tavoitteista tärkein on eläinten olojen parantaminen. Neuvomme ja autamme eläinten omistajia eläinten hoidossa ja kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Etsimme myös parhaamme mukaan eläimille uusia koteja silloin, kun eläimistä on syystä tai toisesta luovuttava.

Kodittomat eläimet

Haluatko antaa kodin kodittomalle? Kodittomat.info on palvelu, jossa suomalaisten eläinsuojeluyhdistysten eläimet etsivät uusia koteja. Löydät eläimet osoitteesta: www.kodittomat.info

Lue lisää

Ajankohtaista

Kampanjat

Anna äänesi eläinten puolesta

Kesäkuussa järjestettävät europarlamenttivaalit ovat ratkaisevassa asemassa eläinten hyvinvoinnin kannalta paitsi koko EU:ssa myös Suomessa: iso osa eläinten hyvinvointia koskevasta lainsäädännöstä tulee Euroopan unionista.

Lue lisää

Anna aikaasi eläimille

Onko sinulla aikaa ja halua toimia eläinten puolesta? Liity nyt vapaaehtoiseksi! SEY Suomen eläinsuojelulla on jäsenyhdistyksiä ympäri maan, ja niistä moni tarvitsee uusia apukäsiä.

Lue lisää

Keräys kodittomien eläinten hyväksi

Kesän tullen löytöeläintalot täyttyvät taas nopeasti. Moni kissa ja koira tarvitsee apuamme nyt enemmän kuin koskaan. Lahjoitus on nopea keino auttaa!

Lue lisää
Skip to content