Clarion Hotel eläinten asialla

Clarion Hotel Helsinki Airport järjesti kolmannen kerran menestykseksi nousseen ilotulituksettoman uudenvuoden. Vuoden vaihtuminen on monelle eläimelle pelottava ja stressaava kokemus. Clarion-hotelli tarjoaa hotelliöitä säikkyville koirille ja heidän omistajilleen, jotta vuodenvaihde olisi rauhallinen ja mukava kokemus. Lentokentän alueella kun ei saa ampua ilotulitteita. Tapahtuma on saanut kiitosta hyvistä järjestelyistä ja koirien omasta buffetista.

Hotelli järjesti uudenvuodenpäivänä myös hyväntekeväisyysmarssin. Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistys sai Royal Caninilta lahjoituksena ruokaa kustakin kävelylle osallistuneesta koirasta. Moni koira ei uskalla lähteä rakettien paukkumisen jälkeen ulos, joten lenkin hyvä osallistujamäärä ja rento tunnelma osoittivat Clarion hotelliyön toimivaksi ratkaisuksi. Tästä linkistä näet Helsingin Sanomien kirjoittaman jutun aiheesta.

Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistys kiittää lämpimästi Clarion-hotellia koiraöiden järjestämisestä, Royal Caninia ruokalahjoituksista sekä toivottaa menestyksekästä uutta vuotta 2019!

Jaa sivu
Skip to content