Kotia etsivät

Eläinsuojeluyhdistys uuden kodin etsijänä

Eläinsuojeluyhdistys voi ottaa resurssiensa mukaan vastaan uutta kotia etsiviä eläimiä. Tämä palvelu ei kuitenkaan voi olla eläimestä luopuvalle ilmaista. Vastaanottomaksu on kissoista ja koirista vähintään 50 euroa tai muu yhdistyksen sopivaksi katsoma summa, joka vastaa eläimen lopetuskustannuksia eläinlääkärillä. Vastaanottomaksulla katetaan eläimestä yhdistykselle aiheutuvat kulut kuten esim. sirutus, rokotus, madotus tai tarvittavat eläinlääkärikulut.

Vastaanottomaksu on maksettava eläintä tuotaessa. Mahdolliset eläimen välineet (hihna, kuljetus- tai pissalaatikko, ruoat tms.) eivät vähennä tätä maksua.

Jättäessään eläimensä yhdistykselle uutta kotia etsimään, omistaja luovuttaa eläimen omistusoikeuden eläinsuojeluyhdistykselle kirjallisesti.

 Kotia etsiviin siirtyvät ne löytöeläimet, joita ei ole haettu 15 vuorokauden aikana.

Kaikilla eläimillämme on luovutusmaksu!
Jos haluaisit tarjota kodin jollekin kotia etsivälle,
niin soita 045 883 8852 tai 0400 417 223 / Margit Nevala.

Etsimme myös koko ajan sijaiskoteja kissoille ja koirille.
Jos Sinulla on mahdollista ottaa eläin kotihoitoon, ota yhteyttä!

Aikuiset kissat luovutetaan madotettuina, tunnistemerkittyinä, rokotettuina ja kastroituina / steriloituina sekä eläinlääkärin tarkastamina.

Kissanpennut luovutetaan aikaisintaan 12-viikkoisina, madotettuina, tunnistemerkittyinä, ainakin kerran rokotettuina sekä eläinlääkärin tarkastamina. Vastaanottaja sitoutuu leikkauttamaan kissanpennun sen aikuistuttua, mikäli se luovutushetkellä on leikkaamaton.

Perushinnat

Aikuinen kissa: 150 € (varausmaksu 20 €, on osa luovutusmaksua)

Kissanpentu: 200 € (varausmaksu 20 €, on osa luovutusmaksua)

Aikuinen koira: tapauskohtainen hinta, kuitenkin vähintään 250 €

Koiranpentu: tapauskohtainen hinta, kuitenkin vähintään 300 €

Hinnat voimassa toistaiseksi.

Jaa sivu
Skip to content