Uusinta tietoa kissoista

Sivustoa ylläpitää SEY Suomen eläinsuojelu ry. Lisää kissa-asiaa löydät SEYn verkkolehti Eläinten ystävän sivuilta.

SEYn Kissatieto-sivustolta löytyy tuoreinta ja tutkittua tietoa kissoista, kissojen hankinnasta, hoidosta ja hyvinvoinnista.

Sivustoa ylläpitää SEY Suomen eläinsuojelu ry. Lisää kissa-asiaa löydät SEYn verkkolehti Eläinten ystävän sivuilta.

Kissaa hankkimassa?

Ennen kuin kissa tulee kotiin, on syytä perehtyä sen perustarpeisiin. Tällä sivustolla kerrotaan kissan tarpeista, käyttäytymisestä, kissanhoidosta ja kissamyyteistä. Mitä enemmän lemmikin taustoista, käytöksestä ja hoidosta tietää, sitä helpompaa ja antoisampaa yhteiselämä lemmikin kanssa on. Tutustu myös SEYn kissa-aiheisiin julkaisuihin

Lue lisää

Eläinten ystävä -verkkolehti

Eläinten ystävä on eläinsuojelun erikoisaikakauslehti, joka nostaa eläinsuojeluaiheita yhteiskunnalliseen keskusteluun. Eläinten ystävän jutut kattavat eläinsuojelun koko kirjon ruohonjuuritasolta aina yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Verkkolehdestä voi lukea myös muun muassa eläintarinoita ja kirja-arvioita.

Lue lisää

Lisätietoa muista lemmikeistä

Olemme koonneet ajankohtaista tietoa pikkulemmikeistä sey.fi/lemmikki -sivustolle. Ruokinnan ja muun perushoidon ohella pääpaino on siinä, mitä eläimet tarvitsevat voidakseen myös henkisesti hyvin. Virikkeet, hyvä elinympäristö ja oikein valitut eläinkumppanit vaikuttavat ratkaisevasti siihen, miten lemmikki viihtyy ja kuinka paljon iloa siitä on myös omistajalleen.

Lue lisää
Skip to content