SSEY tarjoaa ruoka-apua lemmikeille

Monilla perheillä Salossakin on toimeentulo tiukassa lähiaikoina ja talouden heikkenemisestä kärsivät aina myös lemmikit. Vaikeuksien kohdatessa, ota rohkeasti yhteydessä meihin, pystymme toivottavasti auttamaan paikallisesti ainakin eläinten ruokinnan suhteen: laita viestiä ssey.salo@gmail.com tai ota yhteyttä meihin Facebookin välityksellä. On avun tarve sitten itsellänne tai ilmianna joku, joka todella tarvitsee apua – Nyt ei kukaan saa jäädä yksin. Pidetään huoli itsestämme, toisistamme ja lemmikeistämme!  <3

Me eläinsuojelun vapaaehtoiset teemme tätä työtä pitkälti yksintyöskentelynä eläinten parissa ja kodeistamme käsin, joten tämä vapaaehtoistyö ei altista meitä riskeille sen enempää kuin muu elämämmekään, mutta kohtaamisia ihmisten kanssa pidämme minimissä myös ssey:n toimissa, jotta pysymme itse terveinä. Kaikki eläimiin kohdistuvat työt ja hoitotoimet pyrimme hoitamaan ja pitämään yllä kuten tähänkin asti.

SSEY:n kevätkokous siirretty!

Myös Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous on poikkeuslain nojalla sekä yhdistyksen hallituksen päätöksellä siirretty pidettäväksi kesäkuussa 2020.

Tarkempi aika määritetään tilanteen edetessä ja päivitetään internet-sivuillemme.

-Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry:n puolesta, Sini Ketonummi, Hallituksen puheenjohtaja-

Jaa sivu
Skip to content