Toimitilat

Osoite:
Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry
Esterinkatu 13
24100 Salo

Ensimmäiset toimitilat SSEY hankki itselleen vuokraamalla kaksikerroksisen kiinteistön Salon keskustasta, Helsingintieltä marraskuussa 2015. Tämä paransi huomattavasti yhdistyksen resursseja vastaanottaa löytöeläimiä väliaikaissijoitukseen ja näin toimintamme oli mahdollista laajentua merkittävästi. Yhdistys pystyi nyt palvelemaan viranomaisia myös yöaikaan, jolloin poliisi sai toimitettua mm. koirat suoraan yhdistyksen tiloihin.

Toiminnan laajentuessa entisestään tilat alkoivat kuitenkin auttamatta käydä ahtaiksi ja epäkäytännöllisiksi. Yhdistys aloitti uusien, isompien ja toimivampien vuokratilojen etsimisen Salon keskustan tuntumasta niitä kuitenkaan löytämättä. Yhdistyksen hallitus päätti lopulta syksyllä 2022 tehdä ostotarjouksen toimitilasta Esterinkatu 13 kiinteistön alakerrassa. Tarjous hyväksyttiin, ja muuttoa tehtiin pikkuhiljaa alkuvuodesta 2023. Toiminta päästiin aloittamaan uusilla tiloilla huhtikuun 2023 alussa. Avajaisia juhlistettiin yhdistyksen 126. vuosipäivänä 13.4.2023.

Uusilla toimitiloilla neliöitä on yhteensä 250, mikä mahdollistaa toiminnan laajentamisen entisestään sekä kodinomaisempien olojen luomisen sekä löytökissoille että -koirille. Sekä koirien että kissojen osalta lääkityksen, perustutkimuksen, mahdollisten testien ja hoidon jälkeen eläimet siirtyvät sijaiskoteihin odottamaan omaa loppuelämänkotiaan, eli kyseessä ei ole varsinainen pitkäaikaiseen hoitoon tarkoitettu eläinhoitola tai löytöeläintalo.

Avara keittiötila sekä WC:t mahdollistavat myöskin tapahtumien, kokousten tai koulutusten pitämisen omilla tiloillamme muualta tilan vuokraamisen sijaan. Viihtyisyyden lisääntymisen vuoksi olemme lisänneet toimitiloillemme myös aukioloajat, mitkä helpottavat muun muassa lahjoitusten tuomista ja vastaanottamista, ja samalla voi piipahtaa aktiiviemme kanssa rupattelemassa kahvin tai teen äärellä.

Toimitilat ovat avoinna joka sunnuntai klo 12-14.
Mahdollisista lahjoituksista tulee kuitenkin aina ilmoittaa etukäteen.

Jaa sivu
Skip to content