Kotia etsivät kissat

Löydät kotia etsivät kissamme yhdistyksen Facebook-sivuilta. Mikäli kotia etsivistä ei juuri tällä hetkellä löydy sinulle sopivaa kissaa, voit lähettää avoimen kotihakemuksen osoitteeseen kissat@ssey.fi. Kaikki kotia etsivät kissat, etenkään pennut eivät välttämättä ehdi nettiin asti, mikäli sopivia koteja on jonossa.

KOTIA ETSIVÄT KISSAT (FB-tunnuksia ei tarvita!)

Kissat luovutetaan uusiin koteihin aina eläinlääkärin tarkastamina, steriloituna/kastroituna (lukuunottamatta joitakin liian pieniä naaraspentuja), loishäädettynä, kahdesti rokotettuna sekä sirutettuna. Siru rekisteröidään Turvasiruun yhdistyksen toimesta. Tarvittaessa kissoille tehdään myös muita eläinlääkäritoimenpiteitä esim. hammashoitoja. Kissat testataan yleisimpien hengitystieinfektioiden (kaliki, herpes, klamydia ja mykoplasma) varalta ja muut tautitestit otetaan tapauskohtaisesti.

Kissat asuvat sijaiskodeissa kunnes Se Oikea koti löytyy. Yhdistyksellä ei siis ole ns. kissataloa, missä kissoja voisi vapaasti käydä katsomassa. Valittu kotiehdokas pääsee sijaiskotiin katsomaan kissaa.

Kissamme lähtevät uusiin koteihin vain sisäkissoiksi, ja mahdollisen ulkoilun tulee tapahtua valvotusti valjaissa, turvallisessa ulkotarhassa tai verkotetulla/lasitetulla parvekkeella.

Kissanpentuja ja oikein nuoria kissoja ei luovuteta yksittäin kuin perheeseen, jossa on jo ennestään kissa. Lajitoveri on pienelle pennulle erittäin tärkeä monestakin syystä. Pennut luovutetaan vähintään 14 viikon ikäisinä.

Lemmikin sijoituksesta tehdään uuden hoitajan kanssa hoitosopimus.

Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry pitopaikkatunnus FI000018136976.

Jaa sivu
Skip to content