Tue toimintaa

”Eläimet eivät itse pysty
pyytämään apua
– toimi sinä niiden puolesta!”

Monta tapaa auttaa ja tukea!

Voit auttaa eläimiä ja tukea yhdistyksen toimintaa eläinten hyväksi tekemällä lahjoituksen. Pienikin apu on tärkeä ja auttaa saavuttamaan enemmän. Voit auttaa esimerkiksi:

 • Tekemällä oman rahallisen lahjoituksen
 • Tekemällä testamenttilahjoituksen
 • Ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi
 • Lahjoittamalla eläintenhoitoon ja harrastamiseen liittyviä tarvikkeita
 • Lahjoittamalla jäsenyys – Anna jäsenyys toiselle lahjaksi!
 • Ryhtymällä itse jäseneksi
 • PetPoint Salon kautta voit ostaa ruokaa löytöeläimille. Tarkoituksena on kerätä ruokaa löytöeläimille, ja Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistys toimittaa näin lahjoitetun ruoan sitä tarvitseville eläimille. Pienikin osto auttaa. Yhdistys kerää ostot yhteen, jolloin saamme toimitettua ruoat mahdollisimman suurissa ja edullisissa pakkauksissa.
 • Second Hand Marketilta löytyy SSEY:n kirppispöytiä, joiden tuotot menevät suoraan toimintaamme. Tällä hetkellä emme ota myytävää tavaraa vastaan, mutta ilmoitamme, jos tilanne muuttuu!
 • Yhdistyksellä on oma lahjoituspiste myös Salon Koirahallilla!
  Kotisivut: http://www.koirahalli.fi/
  Salon Koirahalli, Joensuunkatu 9, 24100 SALO
  Katja Taskinen, katja@koirahalli.fi, gsm 044 735 1021
 • Voit lahjoittaa yhdistykselle käytetyt, siistit ja ylimääräiset eläintenhoitoon ja harrastamiseen liittyviä tarvikkeita, esim. hihnat, pannat, vesikupit, raapimispuut, lelut, eläinten vaatteet, kuljetuslaatikot, häkit, puhtaat pyyhkeet, peitot, tyynyt, matot, jopa vanhaksi menneet eläinten lääkkeet. Näiden avulla yhdistys auttaa siellä, missä on tarvetta. Ota yhteyttä: 044-7784617 (Johanna Kaarlela)

Tällä hetkellä kenttätoiminnan puolella on pulaa kissanhiekasta, joten jos Sinulla on mahdollisuus sitä lahjoittaa, voit ottaa yhteyttä Facebookin kautta. Kiitos tuestasi!

Voit auttaa ja tukea yhdistyksen toimintaa eläinten hyväksi tekemällä vaikka pienen 5€ kuukausilahjoituksen Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle. Pienikin apu on tärkeä ja auttaa saavuttamaan enemmän!

Kiinnostuitko kuukausilahjoittamisesta?
Ota yhteyttä:
Yhdistyksen rahastonhoitaja
Mira Lunki
mira.lunki@gmail.com

Suora lahjoitus tilille:
Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistys
FI68 5410 8140 0136 61 OKOYFIHH

Keräyslupa

Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry:lle (1447827-5) on 11.8.2020 myönnetty keräyslupa RA/2020/957 toistaiseksi voimassa olevana.
Keräystili: FI54 5410 0220 1711 05

Yhteystiedot:
Käyntiosoite: Helsingintie 8, sisäpiha, 24100 Salo
Postiosoite: Sepänkulmantie 44, 25500 Perniö
Sähköposti: ssey.salo@gmail.com
Puhelin: 040 913 0777

Keräyslippaan löydät: Ehyt, Evidensia Salo, Musti ja Mirri Salo & Halikko, PetMart Salo, Secondhand Market, Voimaeläin, Maran baari sekä Ravintola Terho.
Lipas on myös aina mukanamme, kun olemme jossakin tapahtumassa. Kaikki kerätyt varat ohjautuvat suoraan Salon alueen eläinsuojelutyöhön.

SSEY hoitaa kerätyillä varoilla eläinten kotihoidon perustarpeita kuten ruoka-, hiekka- ja lääkityskulut sekä perustoimenpiteitä eli leikkauksen, sirutuksen, rokotukset, Myko-/Herpes-testauksia, loishäädöt, sterkkaukset/kastroinnit yms, jotta tulokkaat pääsevät etsimään uusia koteja.
Varoilla kustannetaan myös muista loukkaantuneiden, huonokuntoisten ja pahasti nälkiintyneiden lemmikki- ja luonnonvaraisten eläinten eläinlääkärikustannuksia.
Vapaaehtoisemme tekevät työtä ilman palkkaa, joten kaikki kerätyt varat menevät suoraan eläinten hyväksi!
Varoja voidaan käyttää myös eläinten hoitoon tarkoitettujen toimitilojen ylläpidon kuluihin kuten vesi-, sähkö- ja korjauskuluihin.

Eläinystävän toivelahja on Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen jäsenyys!

Muistathan, että voit antaa SSEY:n jäsenyyden myös lahjaksi.
Lahjaksi menevän jäsenhakemuksen voit laittaa sähköpostitse jäsensihteerille jasensihteeri.ssey@gmail.com.
Kirjoitathan viestiisi selvästi lahjansaajan tiedot sekä lahjanantajan osoitetiedot laskutusta varten.

Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry. (SSEY)  

Kuva: Suvi Elo
Jaa sivu