Kotia etsivät

Kissanpentuja ja oikein nuoria kissoja ei luovuteta yksittäin kuin perheeseen, jossa on jo ennestään kissa. Harkinnan mukaan pentu voidaan sijoittaa ilman kissakaveria koiraperheeseen.

Eläimet luovutetaan aina eläinlääkärin tarkastamina, steriloituna/kastroituna, loishäädettynä, rokotettuna sekä sirutettuna (siru rekisteröidään Turvasiruun).
Koirien kohdalla kastrointi/sterilointi on tapauskohtainen.
Kissat testataan yleisimpien hengitystieinfektioiden varalta ja muut tautitestit otetaan tapauskohtaisesti.
Yhdistykselle tulee myös epäsäännöllisesti erilaisia muita eläimiä. Mm. kanit, pienjyrsijät, linnut, matelijat, tuotantoeläimiä, jne. Jokainen adoptio näissä on tapauskohtainen ja hinta määräytyy iän, määrän ja kustannusten mukaan. Jokainen eläin on eläinlääkärin tarkastama ja tunnusmerkintä pyritään laittamaan aina kun mahdollista. Kastroinnit/steriloinnit, kuten muutkin hoidolliset toimenpiteet suoritetaan aina kun aihetta on.

Lemmikin sijoituksesta tehdään uuden hoitajan kanssa hoitosopimus.

Kulukorvaussummat 1.7.2022 alkaen:

Kissat: 100-230€
Koirat: 150-600€
Muut pieneläimet: 20-100€

Summat riippuvat aina mm. eläimen iästä, kuluista ja muista haasteista.

Lemmikillä voi myös olla piileviä sairauksia, joka uuden kodin tulee ottaa huomioon. Kaikki eläimet, niin kanit, kissat kuin koiratkin, vaativat uudelta kodilta sitoutumista. Eläimen pito ei ole ilmaista vaan tulevaisuudessakin eläimen ruoka ja eläinlääkärikäynnit maksavat. Lemmikkiä tulee käyttää säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksessa ja rokotuksilla, sekä tarvittaessa muissa toimenpiteissä. Lemmikki ei ole ilmainen hyödyke vaan arvokas osa perhettä!

HUOM! KISSOJA EI SIJOITETA KOSKAAN VAPAASTI ULKOILEVIKSI VAAN ULKOILUN TULEE TAPAHTUA VAIN VALJAISSA TAI SITÄ VARTEN TEHDYSSÄ TARHASSA.

– KOTIA ETSIVÄT KISSAT (FB-tunnuksia ei tarvita!)
Voit kysyä kotia etsivistä kissoista myös sähköpostilla:
adoptiot.ssey@hotmail.com

– KOTIA ETSIVÄT KOIRAT (FB-tunnuksia ei tarvita!)
Voit kysyä kotia etsivistä koirista myös sähköpostilla:
sini.ketonummi@sey.fi

– YKSITYISESTI KOTIA ETSIVÄT (FB-tunnuksia ei tarvita!)

KOTIA ETSIVÄT MUUT ELÄIMET:
– Kanit

Jaa sivu
Skip to content