Tiedote koronaviruksen aiheuttamista poikkeusjärjestelyistä

TIEDOTE 19.3.2020

Useimmat eläinkoti Pesän kissat siirretään sijaiskoteihin, jotta Pesään liittyvää työmäärää saadaan vähennettyä ja työntekijämme voivat siirtyä osittain etätöihin. Emme toistaiseksi ota Pesällä vastaan lahjoituksia. Rahalahjoituksia tilille otamme vastaan erittäin mieluusti, katso lisätietoja: https://sey.fi/kaakkois-suomi/kaakkois-suomen-elainsuojeluyhdistys/lahjoita/

Eläinkoti Pesän yleiset vierailuajat perutaan toukokuun 2020 loppuun asti, ja ryhmiä emme ota kevään aikana vastaan. Pesän kissojen adoptoinnista kiinnostuneet pääsevät tutustumaan kissoihin vain sopimalla ajan ennakkoon p. 050 555 1186 tai kasey.elainkotipesa@gmail.com . Ethän tule ilmoittamatta, flunssaisena tai kahteen viikkoon ulkomaanmatkalta palattuasi vierailulle eläinkotiimme.

Yhdistyksen eläimiin pääsee tutustumaan sijaiskoteihin totuttuun tapaan. Ota yhteyttä eläimen kodinetsintäilmoituksessa olevaan yhteystietoon ja sovi aika. Sijaiskotiinkaan ei saa mennä eläintä katsomaan, jos on flunssaoireita tai on ollut ulkomailla viimeisen kahden viikon sisällä.

Kesäksi suunniteltuja yhdistyksemme juhlavuoden tapahtumia joudutaan siirtämään ensi vuodelle.

TIEDOTE YHDISTYKSEN VAPAAEHTOISILLE TOIMIJOILLE JA SIJAISKODEILLE:

Suomen hallituksen antamia määräyksiä ja suosituksia tulee ehdottomasti noudattaa hoitaessaan yhdistyksen toimintaan liittyviä tehtäviä. Tämä tarkoittaa sitä että yli 70v ikäiset eivät voi poistua kotoaan hoitamaan yhdistyksen asioita mutta yhdistyksen asioita voi hoitaa etänä kotoa käsin. Myös muiden tulee välttää kaikkea turhaa asiointia ja liikkumista muiden ihmisten lähettyvillä.

Uusien sijaiskotien tarkastukset tehdään ripeästi ja varmistetaan ennakkoon ettei sijaiskodissa ole flunssaoireita kenelläkään ja etteivät he ole matkustaneet ulkomailla viimeisen kahden viikon sisällä. Sijaiskotitarkastuksia tehdään vain niihin talouksiin, joita on tarpeen käyttää sijaiskotina lähiaikoina. Sijaiskotitarkastuksia eivät tee riskiryhmiin kuuluvat vapaaehtoiset. Sijaiskotitarkastuksia ei tehdä riskiryhmien talouksiin.

Yli 70-vuotiaille jo sijaiskotina toimiville kodeille toimitetaan ruuat, hiekat, ym ovelle, eli ohjeistetaan sijaiskoteja pyytämään ajoissa lisää tarvittavia asioita. Myös muut riskiryhmiin kuuluvat saavat halutessaan kotiovelle toimitettuna tarvitsemansa ruuat, ym. Toivomme tällä hetkellä sijaiskoteina toimivien riskiryhmiin kuuluvien ottavan yhteyttä sijaiskotivastaavaan tai muuhun annettuun yhdistyksen yhteyshenkilöön, jotta tiedämme sopia jatkojärjestelyistä ajoissa.

Jaa sivu