Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin paikallisen eläinsuojelutyön edistämiseksi

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry - Kasey ry

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry (ent. Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y.) toimii Kaakkois-Suomessa ja on SEY Suomen eläinsuojelu ry:n jäsenyhdistys.

South-Eastern Finland Animal Welfare Association – Kasey r.y. is a member association of the Finnish Federation for the Animal Welfare Associations (SEY). We operate in southeast Finland. Your support is critical for us. Discover, how you can help us!

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi!

Tulisitko kuukausilahjoittajaksi? Tukisitko työtämme vaikkapa kympillä kuussa? Työtämme tarvitaan kipeästi. Säännöllinen kuukausilahjoittaminen antaa työllemme talouden kivijalan ja auttaa suunnittelemaan työtä pitkäkestoisesti.

Lue lisää

Tilaa kannatustuotteita!

Ihanat uudet ja vanhat tutut kannatustuotteet ovat nyt tilattavissa verkosta! Tänä vuonna suositussa kalenterissamme on myös koirien ja muiden pieneläinten kuvia ja tarinoita. Tilauksia postitetaan tilausjärjestyksessä. Nyt on vaivatonta tehdä ostoksia ja samalla tuet toimintaamme! ❤ Tuotteita myydään toistaiseksi vain verkossa ja myynti alkaa myymälöissä viimeistään marraskuun puolivälissä. Ilmoitamme jälleenmyyntipaikat heti kun tuotteita saa myös myymälöistä!

Lue lisää