Kotia etsivät – KISSAT

Tällä sivulla esiteltyihin Pesällä asuviin kotia etsiviin kissoihin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta tai sopimalla ajan etukäteen puhelimitse: Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. HUOM! Koronatilanteen takia yleiset vierailuajat on toistaiseksi peruttu! Soita ja sovi tutustuminen. Sijaiskodeissa oleviin kissoihin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron, josta tavoitat kyseisen kissan sijaiskotivastaavan.

Tutustuthan myös Adoptioinfo – sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös hinnastomme sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua) ja kissanpentuja emme luovuta ainoaksi kissaksi.


GEISHA
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras

Olen Geisha, kaunis kilpikonnavärityksinen tyttökissa. Olen saapunut yhdistykselle usean samasta populaatiosta olevan kissan kanssa. Olen vielä arka ja tykkään seurailla ihmisten touhuja kauempaa. Olen kuitenkin kiltti ja leikkisä. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Populaatioissani ilmenneiden sairauksien vuoksi minua ei luovuteta ennestään kissalliseen kotiin. Mieluiten muuttaisin yhteiseen kotiin populaatiokaverini kanssa. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa ja minua voi tiedustella p. 045 694 9597.


CHILI & CAMILLA
Synt.arv. Chili 1.7.2018, Camilla 2016
Leikattuja naaraita

Olemme Chili ja Camilla, suloiset kesyt kissakaverukset. Chili nuorempana on utelias ja haluaa olla koko ajan kaikessa mukana. Ihmisen kädessä olevia asioita pitää saada nuuskia ja maistaa. Lempilelu on kepin päässä oleva naru, eikä energia tunnu loppuvan. Oma ihminen tulee saamaan sylissä kehräävän pikku-Chilin iltapesut – karheaa kieltä on luvassa pitkin leukaa ja poskia. Chili haluaa olla seurassa ja kujertaa ja maukuu, jos huomaa heränneensä yksin eri huoneessa. Muutenkin kujertaen juttelee ja kommunikoi.
Camilla vanhempana on jo rauhallisempi. Uni maistuu lattialämmityksen tai patterin läheisyydessä. Ihmisen syliin tulee kyllä säännöllisesti kumean ja syvän kehräämisen saattelemana. Camilla arvostaa rauhallisia nukkumaluolia ja löytää viltinkulmat ja pehmolelut, joiden päälle asettautuu.
Olemme kotoisin kissapopulaatiosta, jossa on esiintynyt sairauksia. Siksi tulevassa kodissamme ei voi olla ennestään kissoja. Saimme jo aiemmin yhdistyksen kautta kodin, mutta palauduimme itsestämme riippumattomista syistä. Hampaamme on juuri hoidettu kuntoon, ja hampaittemme kuntoa on syytä jatkossakin tarkkailla ja hoidattaa tarvittaessa. Olemme FIV/FeLV-negatiivisia.
Olemme nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Meitä voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta puhelimitse 050 5551197 (miel. iltaisin) tai sähköpostiosoitteesta kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


FARRAH
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras

Olen Farrah, populaatiosta kotoisin oleva kissa. Tulin yhdistykselle heinäkuussa 2020 pentuineni, jotka ehdin hoitaa melkein luovutusikään asti. Sitten synnytin jo uudet pennut, jotka kasvatin myös luovutusikäisiksi. Nyt olisin lopulta valmis etsimään oman kodin. Populaatiossani on esiintynyt hammassairauksia ja minullekin on tehty hammasremontti. Uuden omistajani on syytä varautua mahdollisiin hammashoitoihin tulevaisuudessakin. En liiemmin pidä muiden kissojen seurasta ja olen aika pomottava. Luonteeltani olen aktiivinen ja leikkisä. Nautin tuttujen ihmisten silityksistä silloin kun se sopivalta tuntuu. Vieraita ihmisiä menen karkuun ja olen hyvin arka vieraissa tilanteissa. Säikähtäessäni saatan räpätä. Tarvitsen siis kodin, jossa saan sosiaalistua omaa tahtiani. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


INNU (VARATTU)
Synt.arv. 21.6.2020
Leikattu naaras

Olen Innu, kaunis kilpikonnavärityksinen tyttöpentu. Olen elänyt elämäni ensi kuukaudet ulkona ilman ihmiskontakteja, ja olen vieläkin arka ja varautunut ihmisiä kohtaan. Uteliaisuus alkaa kuitenkin pikkuhiljaa voittaa, ja omien ihmisteni touhuja tulen jo kiinnostuneena pienen matkan päästä katselemaan. Olen hyvin leikkisä ja toiset kissat ovat minulle parasta leikkiseuraa. Etsin kotia, jossa minulle olisi kesy kissakaveri tai useampi ja jossa saisin sosiaalistua kaikessa rauhassa omaan tahtiini. Olen FIV/FeLV-negatiivinen ja terveyteni on muutenkin kunnossa. Olen tällä hetkellä sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


IRO
Synt.arv. 21.6.2020
Uros

Olen Iro, pieni punavalkoinen poikapentu. Olen elänyt elämäni ensi kuukaudet ulkona ilman ihmiskontakteja, ja olen vieläkin arka ja varautunut ihmisiä kohtaan. Uteliaisuus alkaa kuitenkin pikkuhiljaa voittaa, ja omien ihmisteni touhuja tulen jo kiinnostuneena pienen matkan päästä katselemaan. Olen hyvin leikkisä ja toiset kissat ovat minulle parasta leikkiseuraa. Etsin kotia, jossa minulle olisi kesy kissakaveri tai useampi ja jossa saisin sosiaalistua kaikessa rauhassa omaan tahtiini. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Minut kastroidaan ennen luovutusta – edellisellä eläinlääkärikäynnillä toinen kivekseni ei ollut vielä laskeutunut. Olen tällä hetkellä sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


INKA (VARATTU)
Synt.arv. 6/2019
Leikattu naaras

Olen Inka, suloinen punavalkoinen tyttökissa. Minut loukutettiin ulkoa pentujeni kanssa talven tultua. En ole ennen asunut ihmisten kanssa, joten siksi olen vielä heidän kanssaan arka ja varautunut. Uteliaisuus alkaa kuitenkin pikkuhiljaa voittaa, ja omien ihmisteni touhuja tulen jo kiinnostuneena pienen matkan päästä katselemaan. Olen hyvin leikkisä ja toiset kissat ovat minulle parasta leikkiseuraa. Etsin kotia, jossa minulle olisi kesy kissakaveri tai useampi ja jossa saisin sosiaalistua kaikessa rauhassa omaan tahtiini. Olen FIV/FeLV-negatiivinen ja terveyteni on muutenkin kunnossa. Olen tällä hetkellä sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


TUPLA
Syntynyt: arv. 2019
Leikattu naaras

Olen Tupla, sievä tyttökissa. Olen löytökissa ja elämässäni ei ole ollut paljonkaan ihmiskontakteja. Sen vuoksi olen arka ja säikähtäessäni räppään. Etsin rauhallista kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. Kotini tulee olla kärsivällinen sosiaalistumiseni suhteen. Ajan kanssa minusta tulee mitä mahtavin lemmikki. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinkoti Pesällä sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com.


GEA & GRELS
Syntyneet: 2018-2019
Leikattu naaras ja uros

Olemme Gea ja Grels, G-populaation kissakaverukset. Gea on meistä sosiaalisempi ja rakastaa tutun ihmisen silityksiä. Grels on varautuneempi, mutta utelias luonteeltaan. Olemme leikkisiä ja energisiä kissoja. Olemme FIV positiivisia ja etsimme yhteistä kotia. Kodissamme ei voi olla muita kissoja. Grelsin arkuuden vuoksi emme sovellu pienten lasten talouteen. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Lappeenrannassa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


TATU & TAMI
Syntyneet: arv. 2012
Leikattuja uroksia

Olemme Tatu ja Tami, ihanat populaatiokissakaverukset. Olemme aikanaan vuosia takaperin tulleet yhdistykselle yli 30 mustavalkoisen kissan populaatiosta. Kotiimme syntyi vauva, josta kovasti stressaannuimme. Etsimme nyt rauhallista uutta kotia aikuisten taloudesta. Olemme erittäin seurallisia ja ihmisrakkaita poikia. Meidät luovutetaan vain yhdessä. Olemme nähtävillä Eläinkoti Pesällä sopimuksen mukaan ja meitä voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com.


GABRIELLA
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu naaras

Olen Gabriella, kovista oloista selvinnyt populaatiokissa. Olin tullessani todella sairas mutta olen hienosti tervehtynyt kuukausien kuluessa. Silmässäni oli reikä, joka on parantunut, mutta silmäni ei palaa täysin ennalleen. Näen kuitenkin normaalisti. Olen erittäin leikkisä ja utelias kissa. Tutuille ihmisille olen sosiaalinen ja nautin silityksistä. Vieraita kohtaan ja vieraissa tilanteissa olen arka. Olen FIV positiivinen ja etsin kotia ainoana kissana. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com.


OUTA
Syntynyt: arv. 2020
Leikattu uros

Olen Outa, pitkäkarvainen nuori poikakissa. Elämäni on ollut raskasta. Olen syntynyt viime vuonna ja talven yli taistelin kylmässä selvitäkseni. Tästä muistona toinen korvalehteni meni kuolioon ja tippui pois. Turkkini oli myös niin pahoin huopaantunut, että kasvava nahkani oli kasvanut huopumien sisään. Huono turkki on nyt ajeltu pois ja voin muutenkin paremmin. Taistelu elämästä on tehnyt minusta epäluuloisen ihmisiä kohtaan. Olen säikky enkä uskalla vielä seurustella ihmisten kanssa. Etsin rauhallista kotia, jossa minulle on sosiaalista kissaseuraa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinkoti Pesällä sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com.


MATTI
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu uros

Olen Matti, ujo kolli. Elämäni olen elellyt vapaana maaseudulla tyttökissoja liehitellen. Ihmiset eivät ole minulle kovin tuttuja olentoja. Vaadin aikaa sosiaalistumiseen enkä sovellu lapsiperheeseen. Uudessa kodissani minulle tulee olla kissaseuraa, kenties uusi tyttökissaystävä? Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinkoti Pesällä sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com.


TEPPO
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu uros

Olen Teppo, tällainen melko tavallinen kiertolaiskolli. Tyttöystäviä minulla on ollut kylillä ja olen elänyt vapaata poikamieselämää maaseudulla. Kovin arka olen, mutta nyt minulle on tullut hyvä fiilis. Ruoka-ajat ovat niin kivoja täällä Pesällä, että olen intoutunut tulemaan esille piilostani ja tepastellut hurmioituneena seiniä puskien. Ihmisen avatessa häkkini oven, sujahdan nopeasti takaisin piilooni. Kenties alan jossain vaiheessa seurustella näiden ihmisten kanssa. Kodissani toivon olevan kissaseuralainen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinkoti Pesällä sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com.


ÄKSY
Syntynyt: arv. 2019
Leikattu uros

Olen Äksy, musta pitkäkarvainen poikakissa. Saavuin tänne Pesälle löytöeläinkodista suhtautuen ihmisiin hyvin epäluuloisesti. Jos edes harkitsivat häkkini oven avaamista, hyökkäsin kohti varmistaakseni olevani turvassa. Kertoivat, että olen ehkä arvaamattomin kissa, mitä ovat täällä kohdanneet. Silti he minuun uskoivat. Huomasin, että Pesällä on muita kissoja, ja siitä elämäniloni löytyi. Olen solminut Pesällä monia ystävyyssuhteita kissojen kanssa, ja Hermann-kissan kanssa uskallan jo jaloitella vapaana huoneessa. Leikimme myös usein yhdessä. En koe enää ihmisiä niin uhkaavina ja annan heidän tulla häkkiini. Koskettamaan asti en kyllä vielä heitä aio laskea. Uudessa kodissani tulee ehdottomasti olla sosiaalista kissaseuraa ja paljon kärsivällisyyttä. Lapsiperheeseen en sovellu. Olen uskollisin ystäväsi, kun ensin annat minulle aikaa ja opetat luottamaan ihmisiin omaan tahtiini. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinkoti Pesällä sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.


Jaa sivu