Kotia etsivät – KISSAT

Jos löydät sivulta mieluisan kissan, otathan yhteyttä kissan ilmoituksessa olevaan yhteystietoon. Emme ota kissoille katsojia, ketkä eivät ole sopineet vierailua ennakkoon. Sijaiskodeissa oleviin kissoihin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron, josta tavoitat kyseisen kissan sijaiskotivastaavan.

HUOM! Luethan tarkasti kodinetsintäkuvauksen! Emme luovuta kissoja koteihin, joissa eivät täyty ilmoituksessa kerrotut kyseisen kissan tarpeet. Esim. kissakaverin tarvitsevia kissoja ei luovuteta ainoiksi kissoiksi eikä lapsiperheeseen sopimattomia kissoja lapsiperheisiin, vaikka koti niin toivoisi.

Tutustuthan myös Adoptioinfo – sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös hinnastomme sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua) ja kissanpentuja emme luovuta ainoaksi kissaksi.


GEISHA
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras

Olen Geisha, kaunis kilpikonnavärityksinen tyttökissa. Olen saapunut yhdistykselle usean samasta populaatiosta olevan kissan kanssa. Olen vielä arka ja tykkään seurailla ihmisten touhuja kauempaa. Olen kuitenkin kiltti ja leikkisä. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Populaatioissani ilmenneiden sairauksien vuoksi minua ei luovuteta ennestään kissalliseen kotiin. Mieluiten muuttaisin yhteiseen kotiin populaatiokaverini kanssa. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa ja minua voi tiedustella p. 045 694 9597.


FARRAH
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras

Olen Farrah, populaatiosta kotoisin oleva kissa. Tulin yhdistykselle heinäkuussa 2020 pentuineni, jotka ehdin hoitaa melkein luovutusikään asti. Sitten synnytin jo uudet pennut, jotka kasvatin myös luovutusikäisiksi. Nyt olisin lopulta valmis etsimään oman kodin. Populaatiossani on esiintynyt hammassairauksia ja minullekin on tehty hammasremontti. Uuden omistajani on syytä varautua mahdollisiin hammashoitoihin tulevaisuudessakin. En liiemmin pidä muiden kissojen seurasta ja olen aika pomottava. Luonteeltani olen aktiivinen ja leikkisä. Nautin tuttujen ihmisten silityksistä silloin kun se sopivalta tuntuu. Vieraita ihmisiä menen karkuun ja olen hyvin arka vieraissa tilanteissa. Säikähtäessäni saatan räpätä. Tarvitsen siis kodin, jossa saan sosiaalistua omaa tahtiani. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


INNU
Synt.arv. 21.6.2020
Leikattu naaras

Olen Innu, kaunis kilpikonnavärityksinen tyttöpentu. Olen elänyt elämäni ensi kuukaudet ulkona ilman ihmiskontakteja, ja olen vieläkin arka ja varautunut ihmisiä kohtaan. Uteliaisuus alkaa kuitenkin pikkuhiljaa voittaa, ja omien ihmisteni touhuja tulen jo kiinnostuneena pienen matkan päästä katselemaan. Olen hyvin leikkisä ja toiset kissat ovat minulle parasta leikkiseuraa. Etsin kotia, jossa minulle olisi kesy kissakaveri tai useampi ja jossa saisin sosiaalistua kaikessa rauhassa omaan tahtiini. Olen FIV/FeLV-negatiivinen ja terveyteni on muutenkin kunnossa. Olen tällä hetkellä sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


INKA
Synt.arv. 6/2019
Leikattu naaras

Olen Inka, suloinen punavalkoinen tyttökissa. Minut loukutettiin ulkoa pentujeni kanssa talven tultua. En ole ennen asunut ihmisten kanssa, joten siksi olen vielä heidän kanssaan arka ja varautunut. Uteliaisuus alkaa kuitenkin pikkuhiljaa voittaa, ja omien ihmisteni touhuja tulen jo kiinnostuneena pienen matkan päästä katselemaan. Olen hyvin leikkisä ja toiset kissat ovat minulle parasta leikkiseuraa. Etsin kotia, jossa minulle olisi kesy kissakaveri tai useampi ja jossa saisin sosiaalistua kaikessa rauhassa omaan tahtiini. Olen FIV/FeLV-negatiivinen ja terveyteni on muutenkin kunnossa. Olen tällä hetkellä sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


TATU & TAMI
Syntyneet: arv. 2012
Leikattuja uroksia

Olemme Tatu ja Tami, ihanat populaatiokissakaverukset. Olemme aikanaan vuosia takaperin tulleet yhdistykselle yli 30 mustavalkoisen kissan populaatiosta. Kotiimme syntyi vauva, josta kovasti stressaannuimme. Etsimme nyt rauhallista uutta kotia aikuisten taloudesta. Olemme erittäin seurallisia ja ihmisrakkaita poikia. Meidät luovutetaan vain yhdessä. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Lappeenrannassa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


MATTI
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu uros

Olen Matti, ujo kolli. Elämäni olen elellyt vapaana maaseudulla tyttökissoja liehitellen. Ihmiset eivät ole minulle kovin tuttuja olentoja. Vaadin aikaa sosiaalistumiseen enkä sovellu lapsiperheeseen. Uudessa kodissani minulle tulee olla kissaseuraa, kenties uusi tyttökissaystävä? Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa sopimuksen mukaan ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


VALTSU
Syntynyt: 2009
Leikattu uros

Olen Valtsu, reipas ja sosiaalinen seniorikissa. Olen erittäin ihmisrakas ja nukun mieluusti vieressä. Minulla on myös vahva oma tahto, enkä erityisemmin pidä eläinlääkärikäynneistä. Seniorikissalle suositellaan eläinlääkärintarkastuksia vuosittain. Olen äskettäin käynyt eläinlääkärissä ja veriarvoni olivat hyvät. Olen FIV positiivinen, ja sovellun kotiin, jossa ei ole muita kissoja. Ihannekotini olisi rauhallinen aikuisten talous. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


JANE
Synt. arv. 2019
Naaras

Hei, mie oon Jane, noin 1,5 vuotias nuori kissaneiti. Tulin Pesälle populaatiosta neljän kissakaverini kanssa. Kaverini saivat jo kodit ja minä siirryin sijaiskotiin ollessani hieman hankalampi. Sijaiskodissa olen sosiaalistunut hyvin mutta nyt etsin sitä oikeaa tositarkoituksella. Tuttujen ihmisten seurassa olen jo itsevarma pieni prinsessa ja seuraan varsinkin kuivaruoan antajaa pitkin asuntoa jos ruoka-aika on lähellä. Silityksiä otan vastaan herkkujen toivossa mutta taidan jopa tykätä huomiosta jota saan. Tulet sulattamaan sydämeni kovilla herkuilla ja kissanmintulla. Vieraat ihmiset ovat vielä mielestäni hirveitä ja pidän vieraisiin mielellään vaaditun 2 metrin turvavälin. En vielä ole ilmestynyt piilostani vieraiden ollessa paikalla. Etsin kissallista kotia, jossa minulle olisi yksi tai useampi sosiaalinen kissakaveri ja jossa saisin sosiaalistua rauhassa omaan tahtiini. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa. Minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com.


ELMO
Syntynyt: 6/2018
Leikattu naaras

Olen Elmo, kaunis punavalkoinen tyttökissa. Olen uusissa tilanteissa ja uusia ihmisiä kohtaan aluksi ujo mutta tutuille olen erittäin seurallinen ja rakastava. Minulla on taipumusta stressin myötä pissailla vääriin paikkoihin, josta syystä jouduin vaihtamaan kotia. Minut on tutkittu virtsateiden osalta eläinlääkärissä ja niiden suhteen terveeksi todettu. Minulta kuitenkin löytyi hammassyöpymää, jonka johdosta hampaitani poistettiin – kyseinen sairaus vaatii säännöllistä seurantaa koko elämäni ajan. Muutama kuukausi sitten selkäni kipeytyi, jonka vuoksi söin tovin kipulääkettä. Tarkempaa aiheuttajaa kivulle ei tutkimuksista huolimatta selvinnyt ja nyt elelen reippaana ilman lääkitystä. Etsin kotia aikuisten taloudesta, jossa ei ole muita lemmikkejä. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinkoti Pesällä sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com.


IHANA
Synt.arv. 2018
Leikattu naaras

Olen Ihana, hellyttävä punavalkoinen tyttökissa. Kotoisin olen isosta kissapopulaatiosta. Olen erityiskissa. Toinen silmäni on keltainen ja toinen sininen, enkä kuule hyvin sinisen silmäni puoleisella korvalla. Myöskään toisella silmälläni en näe hyvin, mutta en ole kuitenkaan täysin sokea tai kuuro, eivätkä puutteeni estä minua elämästä onnellista sisäkissan elämää.
Erikoiset kasvonpiirteeni johtuvat mm. persialaiskissoilla tavattavasta lyhytkuonoisuudesta. Hampaani olivat yhdistykselle saapuessani huonossa kunnossa, ja minulle on tehty hammasremontti. Jatkossakin hampaitteni kuntoa on syytä seurata ja hoidattaa tarvittaessa.
Seuraan kaikkia ihmisen touhuja kiinnostuneena läheltä, ja sijaiskotini ihminen on saanut minua jo varovasti koskeakin. En kuitenkaan ole vielä siliteltävä tai käsiteltävä. Sen sijaan ihmisen kanssa leikkiminen on parasta, mitä tiedän – päivittäisiä leikkituokioita onkilelun kanssa odotan innolla. Kissakavereitteni en anna osallistua minun ja ihmisen väliseen leikkiin, vaan läpsäisen heitä tassulla, jos uskaltavat häiritä leikkejämme!
Pääsääntöisesti tulen muiden kissojen kanssa toimeen. Mahdollisen kissakaverini olisi kuitenkin parasta olla rauhallinen ja ystävällinen, koska aistini eivät toimi niin hyvin kuin muilla kissoilla. Sovellun myös ainoaksi kissaksi rauhalliseen kotiin. Olen FIV/FeLV-negatiivinen.
Olen sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso@gmail.com


ILJA & ILMARINEN
Synt.arv. Ilja 3/2020, Ilmarinen 2017
Leikattuja uroksia

Olemme Ilja ja Ilmarinen, leppoisat kollikaverukset. Olemme kotoisin isosta kissapopulaatiosta. Uusien ihmisten seurassa olemme ensi alkuun ujoja, mutta kun saamme rauhassa ja omaan tahtiimme tutustua, niin pian olemme jo mukana ihmisten touhuissa.
Ilja on uuteen paikkaan totuttuaan energinen, sosiaalinen ja utelias kissa. Tykkää leikkiä paljon, joten virikkeitä on hyvä keksiä. Ei ole vielä mikään sylikissa, mutta rapsutella saa senkin edestä.
Ilmarinen on Iljaan verrattuna rauhallisempi tarkkailija ja sopeutuu vähän hitaammin muutoksiin. Tykkää leikkiä, mutta arvostaa myös mukavassa paikassa nukkumista. Ei ole sylikissa hänkään, mutta etenkin ruoka-aikaan antaa rapsutella. Viihdymme molemmat lasitetulla parvekkeella, jossa on mukava tarkkailla turvallisesti ulkomaailman tapahtumia.
Toisillemme olemme tuki ja turva, tykkäämme nukkua ja leikkiä yhdessä ja Iljan esimerkki auttaa Ilmaristakin rohkaistumaan. Usein kuljemme aivan kylki kyljessä hännät ristissä ja pesemme ja puskemme toisiamme. Siksi etsimmekin ehdottomasti yhteistä kotia. Lapsiin emme ole tottuneet, joten meitä ei suositella aivan pienten lasten talouteen.
Olemme FIV/FeLV-negatiivisia. Iljan hampaat ovat hyvässä kunnossa, mutta Ilmarinen on käynyt yhdistyksellä ollessaan hammasremontissa. Jatkossakin hampaiden kuntoa on syytä tarkkailla ja hoidattaa tarvittaessa.
Olemme sijaiskodissa Kotkassa. Meitä voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso@gmail.com


KEIMO
Synt.arv. 2017
Leikattu uros

Olen Keimo, komea mustavalkoinen kollikissa. Saavuin yhdistykselle täysin villiintyneenä maaseudun löytökissana – todennäköisesti en ollut koskaan elänyt ihmisen kanssa. Nyt olen kuitenkin asustanut sijaiskodissa useamman kuukauden ja sinä aikana minusta on kuoriutunut kaikin puolin mallikelpoinen sisäkissa, siisti ja hyvätapainen herrasmies. Enää en piiloudu omilta ihmisiltäni, vaan oleskelen rennosti samassa tilassa heidän kanssaan. Kun ihmiseni tulevat lauantai-iltana saunasta, istahdan heidän viereensä sohvalle seurustelemaan – toki pienen etäisyyden säilyttäen, koska silittää tai koskettaa minua ei vielä voi. Leikkimisestä tykkään todella paljon. Leikin sekä itsekseni että ihmisten leikittämänä – onkilelut ovat ihan parhaita!
Etsin rauhallista kotia, jossa minun annetaan jatkaa sosiaalistumistani omaan tahtiini. Olen FIV-positiivinen, joten uudessa kodissani voi olla vain FIV-positiivisiksi testattuja kissoja. Sovellun myös ainoaksi kissaksi. Pienten lasten talouteen tai koiratalouteen en sovellu.
Olen käynyt yhdistyksellä ollessani hammashoidossa, ja uuden kotini on tärkeää sitoutua säännöllisiin hammastarkastuksiin ja hammashoitoihin tarvittaessa.
Olen sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso@gmail.com


IRWIN
Synt.arv. 2017
Leikattu uros

Olen Irwin, komea punavalkoinen kolli. Olen kotoisin isosta kissapopulaatiosta. Minulla on joskus ollut upea pitkä turkki, joka valitettavasti oli entisen elämäni jäljiltä pahasti takkuinen, kiristävä panssari. Siksi karvani ajeltiin yhdistykselle tultuani suurelta osin pois (varsinkin selkäpuolelta). Ajan kanssa ne kasvavat takaisin, ja kunhan kesyynnyn vielä vähän lisää, turkkini kunnosta on tärkeää pitää huolta säännöllisellä harjaamisella. Vielä en kuitenkaan ole käsiteltävissä enkä anna silittää, vaikka tarkkailenkin ihmisen touhuja ihan läheltä ja makupalan voin napata kädestä.
Päivittäiset leikkihetket niin ihmisten kuin kissakavereiden kanssa ovat minulle tärkeitä. Etsin kotia, jossa saan jatkaa sosiaalistumista omaan tahtiini ja jossa minulle olisi kissakaveri. Ensisijaisesti haluaisin samaan kotiin populaatiokaverini kanssa (Ikaros, Irma-Leena, Iina-Mari). Minua ei suositella kotiin, jossa on koiria tai pieniä lapsia.
Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Hampaani on hoidettu kuntoon yhdistyksellä ollessani. Jatkossa on tärkeää tarkastuttaa hampaani vuosittain ja hoidattaa tarvittaessa.
Olen sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso@gmail.com


IKAROS
Synt.arv. 3/2020
Leikattu uros

Olen Ikaros, seurallinen nuori kissaherra. Olen tullut yhdistykselle kissapopulaatiosta. Lähes kaikki populaatiokaverini ovat väritykseltään punavalkoisia, joten minä erotun mustavalkoisena hyvin joukosta.
Rakastan ihmisiä yli kaiken, ja omille ihmisilleni olen siliteltävä sylikissa. Olen kova leikkimään niin itsekseni, kissakaverien kanssa kuin ihmisen kanssa.
Minulla on huono näkö, mutta se ei haittaa turvallista sisäkissan elämää.
Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Etsin kotia, jossa minulle on kissakaveri. Ensisijaisesti muuttaisin uuteen kotiin jonkun populaatiokaverini kanssa (Irma-Leena, Iina-Mari, Irwin).
Olen sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso@gmail.com


IINA-MARI
Synt.arv. 2018
Leikattu naaras

Olen Iina-Mari, reipas tyttökissa. Olen kova leikkimään ja touhuamaan. Olen kotoisin isosta kissapopulaatiosta. En pelkää ihmistä ja muutenkin olen jo hienosti tottunut sisäkissan elämään, ruokahaluni on hyvä ja vessa-asiat hoituvat mallikkaasti. Minua saa silittää, ainakin sen aikaa, kun maltan olla paikoillani.
Erityistuntomerkkinäni on punamustaraidallinen upea häntäni.
Saatan toisinaan leikkiä melko rajusti, joten en sovellu ihan pienten lasten perheeseen. Tulen erinomaisesti toimeen muiden kissojen kanssa, ja uudessa kodissani minulle olisi oltava ainakin yksi kissakaveri. Ensisijaisesti muuttaisin yhteiseen kotiin populaatiokaverini kanssa (Ikaros, Irwin, Irma-Leena).
Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Hampaani on hoidettu kuntoon yhdistyksellä ollessani. Myös tulevan kotini on tärkeää sitoutua vuosittaisiin hammastarkastuksiin ja hammashoitoihin tarvittaessa.
Olen sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso@gmail.com


IRMA-LEENA
Synt.arv. 2019
Leikattu naaras

Olen Irma-Leena, suloinen nuori kissaneiti. Olen rauhallinen, mutta leikkisä. Olen kotoisin kissapopulaatiosta. Arastelen vielä hieman ihmistä, eli en ole vielä valmis silityksiin, mutta kuitenkin kovaa vauhtia sosiaalistumassa. Leikin ihmisten kanssa todella mielelläni ja seurailen heidän touhujaan.
Tulen hyvin toimeen muiden kissojen kanssa, ja uudessa kodissani minulla olisi tärkeää olla vähintään yksi kissakaveri. Ensisijaisesti haluaisin muuttaa samaan kotiin jonkun populaatiokaverini kanssa (Ikaros, Iina-Mari, Irwin).
Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen käynyt hammashoidossa yhdistyksellä ollessani. Jatkossakin hampaitteni kunto kannattaa tarkastaa säännöllisesti ja hoidattaa tarvittaessa.
Olen sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso@gmail.com


EIKKA
Synt.arv. 2019
Leikattu uros

Olen Eikka, komea ja kookas raidallinen poikakissa. Taustaltani olen löytökissa. Minut löydettiin ulkoa huonossa kunnossa luultavasti rotanmyrkkyä syöneenä. Pääsin pian eläinlääkäriin ja sain hoitoa. Veriarvoni olivat onneksi kunnossa, ja muutenkin olen toipunut hyvin.
Olen vielä arka ihmisten seurassa, mutta en kuitenkaan enää juokse heitä piiloon. Tuttujen ihmisten kanssa saatan istua samalla sohvallakin. Silittää minua ei vielä voi.
Olen erittäin ystävällinen muita kissoja kohtaan, ja sijaiskodin kissa on paras ystäväni. Päivisin makoilemme vierekkäin ja iltaisin leikimme yhdessä. Tykkään leikkiä myös leluilla.
Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Etsin kotia, jossa minulle on ystävällinen, kesy kissakaveri ja jossa saan rauhassa jatkaa sosiaalistumista omaan tahtiini. Ainoaksi kissaksi minua ei luovuteta. En sovellu talouteen, jossa on pieniä lapsia.
Olen sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso@gmail.com


TOPIAS
Synt.arv. 2019
Leikattu uros

Olen Topias, suloinen nuori poikakissa. Taustaltani olen löytökissa. Olen vielä arka, koska ihmisten kanssa sisäkissana asuminen on minulle ihan uusi juttu. Suhtaudun ystävällisesti muihin kissoihin, ja sijaiskodin oman kissan rohkaisemana olen uskaltanut tulla näkyville ja lähelle ihmistäkin. Seuraan kiinnostuneena, kun toista kissaa silitetään, ja kunhan tästä vielä rohkaistun, niin minäkin haluan ehdottomasti kokeilla silitysjuttuja. Siihen voi kuitenkin mennä aikaa, joten etsinkin kotia, jolla on kärsivällisyyttä antaa minun sosiaalistua rauhassa omaan tahtiini. On myös tärkeää, että tulevassa kodissani on minulle kesy ja ystävällinen kissakaveri. En sovellu talouteen, jossa on pieniä lapsia.
Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Minulta on poistettu yksi katkennut kulmahammas, mutta muuten hampaani ovat hyvässä kunnossa.
Olen sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso@gmail.com


HELMERI
Synt. 3.4.2021
Uros

Olen poikapentu Helmeri, pitkäkarvainen velmu veijari, jolla on pilkettä silmäkulmassa; suloinen vipeltäjä, jolta ei vauhti lopu kesken. Nautin huomiosta, ja jos en sitä muuten saa, niin tulen kyllä hakemaan. Ihmisen läheisyys on minulle tärkeää. Ruoan suhteen en nirsoile, vaan olen kuulemma varsinainen ahmatti.
Etsin yhteistä kotia ehdottomasti jonkun pentukaverini kanssa (Hurmuri, Hyrrä tai Hiili). Ainoiksi kissoiksi meitä pentuja ei luovuteta. Emomme FIV/FeLV-testataan vielä ennen luovutusta.
Olemme luovutusiässä 10.7.2021, mutta pentueessamme esiintyneiden sairauksien takia meidät luovutetaan vasta elokuussa, kun olemme varmasti terveitä. Populaation sairauksien takia tulevassa kodissamme ei voi olla muita kissoja.
Olen sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella ensin pelkästään sähköpostitse osoitteesta kasey.kymenlaakso@gmail.com Meistä pennuista tulee paljon kyselyitä, joten kerrothan jo ensimmäisessä viestissäsi mahdollisimman tarkkaan, millainen koti sinulla olisi pentuparille tarjota.


HURMURI
Synt. 3.4.2021
Uros

Olen Hurmuri, nimeni mukaisesti hurmuripoika isolla sydämellä; hellyydenkipeä kehruukone, joka nauttii elämästä täysillä. Toisinaan hakeudun omaan rauhaani unille, mutta mielelläni myös ihmisen viereen. Ruoka maistuu minulle hyvin. Minulla on upea, pitkä musta turkki valkoisin merkein.
Etsin yhteistä kotia ehdottomasti jonkun pentukaverini kanssa (Helmeri, Hyrrä tai Hiili). Ainoiksi kissoiksi meitä pentuja ei luovuteta. Emomme FIV/FeLV-testataan vielä ennen luovutusta.
Olemme luovutusiässä 10.7.2021, mutta pentueessamme esiintyneiden sairauksien takia meidät luovutetaan vasta elokuussa, kun olemme varmasti terveitä. Populaation sairauksien takia tulevassa kodissamme ei voi olla muita kissoja.
Olen sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella ensin pelkästään sähköpostitse osoitteesta kasey.kymenlaakso@gmail.com Meistä pennuista tulee paljon kyselyitä, joten kerrothan jo ensimmäisessä viestissäsi mahdollisimman tarkkaan, millainen koti sinulla olisi pentuparille tarjota.


HIILI
Synt. 3.4.2021
Naaras

Olen Hiili, suloinen kissaneiti sanan täydessä merkityksessä. En ole hurjin rämäpää, mutta leikkisä pikku kissa kuitenkin. Tykkään ihmisen läheisyydestä ja rapsutuksista. Erityistä minussa on, että tykkään kovasti vesileikeistä. Minulla on harmaanmusta pitkä turkki valkoisin merkein.
Etsin yhteistä kotia ehdottomasti jonkun pentukaverini kanssa (Hurmuri, Hyrrä tai Helmeri). Ainoiksi kissoiksi meitä pentuja ei luovuteta. Emomme FIV/FeLV-testataan vielä ennen luovutusta.
Olemme luovutusiässä 10.7.2021, mutta pentueessamme esiintyneiden sairauksien takia meidät luovutetaan vasta elokuussa, kun olemme varmasti terveitä. Populaation sairauksien takia tulevassa kodissamme ei voi olla muita kissoja.
Olen sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella ensin pelkästään sähköpostitse osoitteesta kasey.kymenlaakso@gmail.com Meistä pennuista tulee paljon kyselyitä, joten kerrothan jo ensimmäisessä viestissäsi mahdollisimman tarkkaan, millainen koti sinulla olisi pentuparille tarjota.


Jaa sivu