Kotia etsivät – KISSAT

Jos löydät sivulta mieluisan kissan, otathan yhteyttä kissan ilmoituksessa olevaan yhteystietoon. Emme ota kissoille katsojia, ketkä eivät ole sopineet vierailua ennakkoon. Sijaiskodeissa oleviin kissoihin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron, josta tavoitat kyseisen kissan sijaiskotivastaavan. Eläinsuojelukeskus Miun vierailuaika on lauantaisin klo 14-17 (ei juhlapyhinä). Muut vierailut eläinsuojelukeskukselle tulee sopia ennakkoon p. 050 555 1186 (klo 10-14).

HUOM! Luethan tarkasti kodinetsintäkuvauksen! Emme luovuta kissoja koteihin, joissa eivät täyty ilmoituksessa kerrotut kyseisen kissan tarpeet. Esim. kissakaverin tarvitsevia kissoja ei luovuteta ainoiksi kissoiksi eikä lapsiperheeseen sopimattomia kissoja lapsiperheisiin, vaikka koti niin toivoisi.

Tutustuthan myös Adoptioinfo – sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös hinnastomme sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua) ja kissanpentuja emme luovuta ainoaksi kissaksi.


NINA & NEPONEN
Syntyneet: Nina arv. 2018, Neponen arv. 2017
Leikattu naaras ja uros

Olemme Nina ja Neponen ja vieläkin omaa kotia etsimässä. Syksyllä tulee täyteen kaksi vuotta kodinetsijöinä. Olemme olleet tosi arkoja ihmisiä kohtaan mutta koko ajan reipastumme! Emme enää mene vieraita piiloon vaan jatkamme touhujamme samaan malliin välittämättä vieraista. Olemme kovia leikkimään leluilla ja keskenämme sekä myös sijaiskodin oman kissan kanssa. Silittää emme anna mutta sormia tulemme haistelemaan. Neponen on muutaman kerran nukkunut salaa sängyssäkin! Ninalla on astma, mihin on käytössä edullinen ruuan seassa annettava lääkitys. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Kuukanniemessä ja meitä voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


RÄPSY
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras

Olen Räpsy, vielä varautunut kaunis tyttökissa. Olen peräisin kissapopulaatiosta, joten muut kissat ovat minulle mieleen. Etsinkin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. Leikkiminen on alkanut kiinnostaa viime aikoina ja ruoka-aikana olen taatusti paikalla! En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


GINI & GUSTAV
Syntyneet: 2017-2018
Leikattu naaras ja uros

Olemme Gini & Gustav, iloiset populaatiokissakaverukset. Olemme uteliaita, leikkisiä ja sosiaalisia kissoja. Sijaiskotimme mielestä olemme erittäin persoonallisia ihania kissoja. Olemme FIV positiivisia ja etsimme yhteistä kotia. Kodissamme ei voi olla muita kissoja. Gustaville on tehty hammashoito ja kissalla on jatkuva (edullinen) lääkitys sappiongelmiin. Vatsamme menee herkästi sekaisin tietyistä ruoka-aineista (nauta, sika, kala), joten olemme erityisruokavaliolla. Toivomme rauhallista kotia, eli meitä ei luovuteta pienten lasten perheeseen. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Lappeenrannassa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


RIIA
Syntynyt: arv. 2018
Leikattu naaras

Olen Riia, kaunis emokissa. Kasvatin omat pentuni luovutusikään ja nyt olisi korkea aika löytää se ihan oma koti. Olen arka mutta utelias kissa. Pidän toisten kissojen seurasta. Etsin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissa esimerkkiä näyttämässä. Keskuksella asuessani olen tottunut koiriin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


SIRU & VALLE
Syntyneet: Siru s. 2013, Valle s. 2015
Leikattuja uroksia

Olemme Siru ja Valle, rauhalliset kissakaverukset. Luonteeltamme olemme kilttejä mutta arkoja. Omalle ihmiselle olemme seurallisia, mutta vieraiden viihdyttäjiksi meistä ei ole. Ruokailu on meille tärkeää ja ylipainoa on kertynyt aikalailla valtavasti, varsinkin Vallelle. Uuden kotimme tulee noudattaa meille terveellistä ja sopivaa ruokavaliota, jotta emme sairastu lihavuuden myötä muihin sairauksiin. Sirulle on juuri tehty hammashoito ja poistettu lukuisia hampaita. Kummallekin meistä on tarpeen tehdä hammastarkastuksia säännöllisesti. Olemme muutoin hyväkuntoisia ja terveitä kissoja. Kummaltakin on juuri katsottu veriarvot eikä niissä ollut huomautettavaa. Etsimme kotia, joissa saamme olla ainoina lemmikkeinä. Emme sovellu lapsiperheeseen vaan ihannekotimme on rauhallinen aikuistalous. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


PÖRRÖ & JETI
Syntyneet: s. 2016
Leikattuja uroksia

Olemme Pörrö ja Jeti, hurmaavat kissakaverukset. Pörrö on pitkäkarvainen. Olemme tosi kilttejä ja seurallisia. Pörrö on heti kaikkien kaveri ja Jeti taas harkitsee hetken uusia tuttavuuksia. Ruoka meille maistuu tosi hyvin. Meillä on erityisruokavalio allergian takia. Jetillä menee myös jatkuva (edullinen) lääkitys, joka on helppo antaa esim. ruuan seassa. Pörrölle on jo tehty hammashoito ja Jetille tehdään pian. Kummallakin on syöpymää, eli tarvetta hammashoidoille voi tulla myöhemminkin. Emme sovellu pienten lasten perheeseen ja olisimme mieluiten kodin ainoita lemmikkejä. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Lappeenrannassa sopimuksen mukaan ja meitä voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


WANDA
Synt.arv. 2022
Leikattu naaras

Olen Wanda, nuori mustavalkoinen tyttökissa. Olen kotoisin kissapopulaatiosta. Olen ihmisen seurassa vielä ujo, eikä minua saa toistaiseksi silittää. Kissakavereiden kanssa tulen hyvin juttuun. Tykkään leikkiä sekä muiden kissojen kanssa että leluilla itsekseni. Etsin kotia, jossa on minulle ainakin yksi sosiaalinen ja reipas kissakaveri. Voin myös muuttaa yhteiseen kotiin populaatiokaverini kanssa. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


WIVAN
Synt.arv. 2017
Leikattu naaras

Olen Wivan, suloinen mustavalkoinen tyttökissa. Olen kotoisin kissapopulaatiosta. Olen ihmisen seurassa vielä ujo, eikä minua saa toistaiseksi silittää. Kissakavereiden kanssa tulen hyvin juttuun ja kesympien kissojen seura rohkaisee minua. Etsinkin kotia, jossa on minulle ainakin yksi sosiaalinen ja reipas kissakaveri. Voin myös muuttaa yhteiseen kotiin populaatiokaverini kanssa. Olen FIV/FeLV-negatiivinen.
Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


SINJA & SÄDE
Synt.arv. 2022
Leikattuja naaraita

Olemme Sinja ja Säde, todella kauniit nuoret kissasiskokset. Olemme täysin kesyjä, kilttejä ja käsiteltäviä. Nautimme leikkimisestä keskenämme, eläinkaverien kanssa, leluilla itseksemme tai ihmisen leikittäminä. Olemme myös kovia kiipeilemään ja rallittelemaan, melko aktiivisia tapauksia siis! Saattaisimme nauttia myös ulkoilusta valjaissa tai tarhassa. Olemme olleet tekemisissä muiden kissojen ja koirien kanssa ja suhtautuneet kaikkiin ystävällisesti. Ihmisiäkään emme vierasta edes ensimmäisellä tapaamiskerralla, ja lasten kanssa tulemme hyvin juttuun. Aktiivisen puolemme lisäksi meistä löytyy myös hellyydenkipeyttä, ja tulemme mielellämme ihmisen syliin tai viereen makoilemaan. Olemmeko siis luonteeltamme täydellisiä kotikissoja? No kyllä!
Valitettavasti terveysasioissa meiltä löytyy haaste, nimittäin idiopaattinen kystiitti. Se on virtsarakon tulehdustila, joka oireilee pehmeille alustoille pissaamisena. Vaiva on saatu hyvin hallintaan kipulääkityksellä, ruokavaliolla, useammalla hiekkalaatikolla ja rajoittamalla pääsyämme pehmeille alustoille. Meillä saattaa olla useita kuivia päiviä ja sitten äkkiä jommaltakummalta tulla hutipissa. Toisaalta meillä on ollut elämässämme paljon muutoksia ja paikanvaihtoja, ja niiden myötä stressiä, joka pahentaa tulehdusta. Myös mahdolliseen uuteen kotiin muuttaessamme todennäköisesti ensin oireilisimme, mutta ajan mittaan ja hoito-ohjeita noudattamalla tilanteemme varmasti paranisi. Yhdistys tukee ja neuvoo tilanteessamme myös uuteen kotiin luovuttamisen jälkeen. Etsimme ehdottomasti yhteistä kotia.
Meiltä on otettu pissatutkimusten yhteydessä myös laajat verikokeet, ja niissä kaikki arvot olivat kunnossa. Olemme FIV/FeLV-negatiivisia. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Kotkassa. Meitä voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


INKERI JA IPSULI
Synt.arv. 2019
Leikattuja naaraita

Olemme Inkeri ja Ipsuli, suloinen ja rakastettava kissakaksikko. Olemme kotoisin kissapopulaatiosta ja olleet todella arkoja tullessamme, mutta pikku hiljaa kesyyntyneet. Sijaiskodin oma kesy kissa on opettanut meille, miten ihmiseltä otetaan silityksiä vastaan, ja Ipsulia saakin jo silittää ruokailun yhteydessä ja välillä muulloinkin. Myös Inkeriä on selvästi alkanut kiinnostaa, miksi toiset niin nauttivat ihmisen kosketuksesta, ja välillä Inkerikin sallii pikaisen silityksen.
Oleilemme myös aivan rennosti ihmistemme vieressä sohvalla. Joskus tulemme ihmisen kanssa samaan sänkyyn jalkopäähän nukkumaan. Uudet ihmiset ujostuttavat ensi alkuun, mutta vieraidenkin läsnäollessa olemme nykyisin jo ihan näkyvillä.
Vaikka meistä ei koskaan tulisikaan sylikissoja, meistä on omien ihmistemme mukaan valtavasti iloa ja seuraa, kun tykkäämme olla esillä ja leikimme leluilla ihmisen kanssa ja keskenämme myös paljon.
Leikkisyyttä meiltä ei tosiaankaan puutu. Iltaruoan jälkeen alkaa ralli, ja silloin mennään heti kovaa! Öisin kuitenkin olemme pääasiassa nukkuneet.
Paras lelu on äiti-ihmisen virkkaama hiirenhäntä, hyvänä kakkosena tulee hiuslenkki. Se ja eteisen räsymatto ovat lyömätön yhdistelmä. Usein mattoa suoristaessa äiti-ihminen löytää sieltä juuri hiuslenkin. Leluhiiret ja onkilelut ovat myös suosikkejamme.
Pelkäämme vielä imuria, mutta pienemmät hurinat, kuten hiustenkuivain tai vatkain eivät enää saa meitä piiloutumaan, vaikka emme niistäkään äänistä kovasti pidä.
Märkäruoan suhteen olemme melko nirsoja, mutta raksut ovat mieleisiä. Pelkästään raksupussin esille ottaminen saa meidät juoksemaan paikalle, vaikka olisimme muka sikeässä unessa. Raksuja ja kinkkuleikettä otamme ihmisen kädestäkin.
Meidät on leikattu, sirutettu, rokotettu, madotettu ja hampaatkin hoidettu. Meillä molemmilla on enää 8 hammasta jäljellä, mutta pärjäämme hyvin niillä.
Hampaiden poistosta ei ole ollut meille mitään haittaa, vaan päinvastoin se on parantanut elämänlaatuamme. Jatkossakin hampaittemme kunto on hyvä tarkistuttaa vuosittain, varsinkin Ipsulilta, jolla on todettu hammassyöpymää.
Inkerillä on todettu astma, jota hoidetaan eläinlääkäristä saatavalla pitkäaikaisella kortisonipistoksella. Se annetaan aina yskäoireiden palattua noin kahden kuukauden välein. Pistos hoitajan antamana maksaa noin 20 euroa. Olemme FIV/FeLV-negatiivisia.
Etsimme loppuelämän kotia yhdessä, koska olemme todella kiintyneitä toisiimme. Nukumme ja leikimme yhdessä, ja usein puskemme ja kiehnäämme toisiamme hännät yhteenkietoutuneina.
Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Kouvolassa. Meitä voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


LIINA JA LEENA
Synt.arv. 2020
Leikattuja naaraita

Olemme Leena ja Liina, suloiset kissasiskokset. Liina on väritykseltään kokoharmaa ja Leena ruskeatiikeri. Leenan ulkonäössä hauskana yksityiskohtana ovat persoonalliset suuret korvat. Meidät on loukutettu nuorina ulkoa sisarustemme kanssa. Ihmisten seurassa olemme vielä pitkänkin ajan jälkeen arkoja. Meitä ei voi silittää eikä käsitellä, mutta tutun ihmisen seurassa olemme kyllä näkyvillä ja innostumme myös leluilla leikityksestä. Toistemme kanssa leikimme myös ja olemme parhaat ystävät. Ruoka-aikaan tulemme reippaasti paikalle ja uskaltaudumme ottamaan nameja jopa tutun ihmisen kädestä.
Liina on meistä vähän rohkeampi, Leena taas ujompi. Olemme tottuneet muihin kissoihin, mutta Leenaa toiset kissat ovat aiemmin kiusanneet, joten se on varuillaan niiden suhteen. Rauhallisella totuttamisella totumme kuitenkin, kunhan kissakaveri on sosiaalinen ja ystävällinen. Täällä sijaiskodissa on myös kolmas kissa, ja tulemme nykyisin hyvin toimeen. Uudessa kodissa meillä voisi olla esimerkiksi vähän vanhempi kesy kissa kaverina. Voimme kuitenkin olla myös kotimme ainoat kissat. Etsimme ehdottomasti yhteistä kotia.
Uuden kotimme olisi hyvä olla rauhallinen. Siellä pitäisi olla ymmärrystä arkuuttamme kohtaan ja kärsivällisyyttä rakentaa luottamusta meihin. Olemme FIV/FeLV-negatiivisia ja muutenkin terveitä. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Meitä voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


AMOR
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu uros

Olen Amor, kaunis poikakissa. Olen luonteeltani vielä arka ja varautunut mutta toisina hetkinä varsin seurallinen. Etenkin ruoka-aikaan annan silittää ja ruoka-ajat onkin päiväni kohokohtia! Juttelen usein ihmisille ja toisille kissoille. Olen kuitenkin melko ailahtelevainen mieleltäni, eli minun tulee saada sosiaalistua omaa tahtiani. En sovellu lapsiperheeseen vaan etsin rauhallista kotia. Olen FIV positivinen ja FeLV negatiivinen. Etsin siis kotia ainoana kissana tai toisen FIV positiivisen kissan kanssa. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


SISU
Syntynyt: arv. 2021
Leikattu uros

Olen Sisu, pikimusta poikakissa. Olen luonteeltani utelias ja reipas. Aluksi olin arka ihmisiä kohtaan mutta olen jo kivasti sosiaalistunut täällä sijaiskodisssani. Vauhtia minulla piisaa ja erityistaitona tykkään varastella leipäpakkauksia. Taustaltani olen löytökissa. Toivon löytäväni kodin, jossa saan rauhassa totutella teihin ihmisiin, ja jossa minulle on kissakaveri. Lapsiin olen tottunut sijaiskodissani mutta en sovellu ihan pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


MANTA
Syntynyt: arv. 2015
Naaras

Olen Manta, ihana emokissa. Minut steriloidaan vielä ennen luovutusta. Minulla on oma pentu ja orpopentu, joita kasvatan päteviksi pikkukissoiksi vielä elokuun ajan. Sitten olen valmis omaan kotiin! Olen kiltti ja seurallinen, vähän säikky joskus. Minulle on tehty iso hammasremontti ja saatan tarvita hammashoitoja tulevaisuudessakin. Populaationi sairauksien takia etsin kotia ainoana kissana. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


ELLI
Syntynyt: arv. 2019
Naaras

Olen Elli, ihastuttava emokissa. Alkuelämäni olen elänyt kaatopaikalla. Kasvatan vielä elokuun ajan pentujani luovutusikään mutta sitten voin muuttaa ihan omaan kotiin. Minut steriloidaan ennen luovutusta. Olen arka mutta reipastunut jo paljon täällä keskuksella. Etsin kotia, missä on sosiaalinen kissakaveri. Pienten lasten koti on minulle liian vilkas. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


YLERMI
Syntynyt: arv. 2021
Leikattu uros

Olen Ylermi, arka poikakissa. Olen peräisin isosta kissapopulaatiosta. Olen siis sosiaalinen muita kissoja kohtaan mutta teihin ihmisiin en vielä oikein luota. Etsin kotia, jossa minulle on kissaseuraa. En sovellu pienten lasten perheeseen. Tarvitsen kodiltani malttia sosiaalistumiseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


XANTHE JA XANTHIPPE
Synt. Xanthe arv. 1.6.2017
Xanthippe 6.5 2023
Leikattuja naaraita

Hei! Mun nimi on Xanthippe, ja etsin yhteistä kotia mun emon kanssa. Me ollaan molemmat samanvärisiä kilpikonnakuvioisia kaunottaria. Mun emo tykkää musta tosi paljon, ja mä tykkään siitä. Se on kova leikkimään, ja muutenkin hirmu kiva. Se on kotoisin kissapopulaatiosta, jossa sen elämä on ollut kovaa. Siitä muistuttaa se, että emon molemmista korvista on lähtenyt palanen pois. Mutta nyt sijaiskodissa emo on oppinut vähitellen luottamaan ihmiseen. Mä olen täällä sijaiskodissa syntynyt, joten mulla on ihmisestä vain hyviä kokemuksia.
Mua saa silittää ja syliinkin voi ottaa, mutta en oikein siinä sylissä viihdy, jollen satu olemaan kovin väsynyt. Muutenkin olen ihan kiltti ja käsiteltävä, mutta emoni tapaan osaan olla myös varsin temperamenttinen. Emoa ei saa vielä silittää tai muutenkaan koskea, mutta sekin osaa jo olla ihan
rennosti ihmisten seurassa ja leikkiä vaikkapa onkilelulla.
Ollaan innokkaita käyttämään kaikkia raapimajuttuja, toisinaan vähän myös saatetaan mattoja raapia, mutta ei huonekaluja. Moneen muuhunkin hommaan ollaan innokkaita, eli meidän kodissa pitäisi olla aktiviteetteja, kivoja leluja sekä tietysti innokas leikittäjä. Eikä saa haitata, jos matot kurttaantuu, kun me rallitellaan. Joskus saattaa joku väärin sijoiteltu tavarakin pudota.
Ruuan kanssa me osataan olla vähän nirsoja, mutta syödään kyllä hyvin, kunhan ruoka on hyvää.
Meidän kanssa tulee toimeen sellaiset ihmiset, jotka eivät heti pelästy, vaikka emo vähän ärhentelisikin. Se nimittäin saattaa murista vähän yllättäville asioille, kuten esimerkiksi
liesituulettimelle tai jäätelöautolle, tai jos ruuan tarjoilu on hidasta. Ei se kuitenkaan mitenkään ilkeä ole, on vaan ääniherkkä, tykkää rutiineista eikä vielä ihan osaa täysin luottaa ihmiseen.
Pienten lasten perheeseen me ei sovelluta, kun emo voi huitaista jos tupataan liian lähelle. Isompiin lapsiin ollaan kyllä totuttu.
Xanthe on testattu FIV/FeLV-negatiiviseksi. Xanthe on käynyt myös hammashoidossa, ja hampaita voi olla tarpeen hoidattaa jatkossakin.
Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Kotkassa. Meitä voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


WILLA
Synt.arv. 2016
Leikattu naaras

Olen Willa, suloinen mustavalkoinen tyttökissa. Olen kotoisin isosta kissapopulaatiosta. Täällä sijaiskodissani olen totutellut pikkuhiljaa kotikissan elämään. Aluksi seurasin ihmisten touhuja vain kauempaa, mutta nykyisin uskaltaudun jo aivan lähelle rennosti oleilemaan. Oma ihminen on minua jo saanut vähän poskesta silittää ja herkkujakin olen uskaltautunut ottamaan kädestä, mutta muuten en vielä ole valmis kosketukseen. Etsin kotia, jossa on minulle rauhallinen ja sosiaalinen kissakaveri. Voin myös muuttaa populaatiokaverini (”w”-kissat) kanssa yhteiseen kotiin. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


WANU
Synt.arv. 2017
Leikattu naaras

Olen Wanu, veikeän näköinen valkomusta tyttökissa. Olen kotoisin isosta kissapopulaatiosta. Täällä sijaiskodissani olen totutellut pikkuhiljaa kotikissan elämään. Aluksi seurasin ihmisten touhuja vain kauempaa, mutta nykyisin uskaltaudun jo aivan lähelle rennosti oleilemaan. Uskallan ottaa herkkuja kädestä, mutta kosketukseen en ole vielä valmis. Vaikka olenkin arka, niin olen erittäin utelias, ja haluan innokkaasti tutkia kaikki paikat. Myös muihin kissoihin suhtaudun kiinnostuneen uteliaasti ja leikkisäkin olen.
Etsin kotia, jossa on minulle sosiaalinen kissakaveri. Voin myös muuttaa populaatiokaverini (”w”-kissat) kanssa yhteiseen kotiin. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


LATZ
Syntynyt: 2016
Leikattu uros

Olen Latz, seurallinen kookas poikakissa. Nautin ihmisten seurasta ja viihdyn myös vieraiden ihmisten läheisyydessä. Osaan kuitenkin olla haastava käsitellä, jos olen pelottavassa tilanteessa. Ihannekodissani minulle olisi paljon aikaa ja huomiota. Kissaveljeni jouduttiin lopettamaan ja olen sen jälkeen asunut ainoana kissana. Vaikutan varautuneelta muita kissoja kohtaan, joten sopisin parhaiten ainoaksi kissaksi. Nautin siitä, että saan kaiken huomion itselleni. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen viljattomalla ruokavaliolla, koska korvani kutisevat, jos syön epäterveellistä ruokaa. Minulle suositellaan hammaskivenpoistoa 6kk sisään. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


PRINSESSA
Synt.arv. 8/2022
Leikattu naaras

Olen Prinsessa, nuori kuvankaunis tyttökissa. Pelastavaa prinssiä en kaipaa, vaan olen todistanut olevani peloton lelujen metsästäjä, joka vie saaliinsa ylpeästi eri piiloihin, aivan kuten kunnon tiikerin kuuluukin. Olen pohjimmiltani todella utelias ja vaikka vielä vähän ujostuttaakin, tulen ihmisen perässä tutkimusmatkalle lähes kaikkialle, ja kaikki uudet äänet ja asiat kiinnostavat. Nautin siitä, kun saan omassa rauhassani rohkaistua ja tutustua asioihin. Silityksiin en ole vielä valmis, mutta reipastun koko ajan enemmän. Tulen haistelemaan kättä, mutta jos käsi tulee lähelle liian nopeasti, ilmoitan läpsäisemällä, että kosketuksen aika ei ole vielä. Ruokailu- ja leikkihetket ovat minulle mieluisia, ja tulen heti paikalle kuullessani lelujen äänen, ehkä jopa ehdin pyytää ihmistä leikkikaveriksi ensin. Ruoan ja leikin avulla pääseekin hyvin rakentamaan luottamusta kanssani.
Olen tottunut muihin kissoihin, mutta olen melko voimakasluonteinen. Kovin alistuva kissa ei sovi minulle kaveriksi, mutta sosiaalisen ja reippaan nuoren kissan voisin kelpuuttaa leikkiseuraksi. Toivottavasti kohtaisin sellaisen tulevassa kodissani. Olen FIV/FeLV-negatiivinen.
Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


XIADA
Synt.arv. 2013
Leikattu naaras

Olen Xiada, kaunis mutta kovia kokenut entinen populaatiokissa. Kun saavuin yhdistykselle, olin tiineenä, kuten olin ollut hyvin monta kertaa aiemmin. Pentuni syntyivät ennenaikaisesti ja menehtyivät kaikki alle viikon ikäisinä. Nyt minut on onneksi steriloitu, jotta enää koskaan en joutuisi synnyttämään. En entisessä elämässäni voinut luottaa ihmiseen ja muut kissatkin kiusasivat minua, joten olin hyvin arka. Nyt olen kerännyt rohkeutta sijaiskodissa ainoana kissana, ja turvallinen kotielämä tuntuu sopivan minulle oikein hyvin. Vielä en ole valmis silityksiin, mutta itsekseni leikin mielelläni palloilla ja hiirillä.
Voisin muuttaa rauhalliseen kotiin ainoaksi kissaksi tai ystävällisen seniorikissan kaveriksi.
Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen käynyt hammashoidossa yhdistyksellä ollessani, ja minulla voi olla hammashoitojen tarvetta myöhemminkin. Veriarvoni ovat hyvät.
Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


KERTTU & SARO 
Syntyneet: Kerttu arv. 2021 ja Saro arv. 2018
Leikattu naaras ja uros

Olemme Kerttu ja Saro, kissakaverukset. Olemme tosi kauniita ja ihastuttavia kissoja. Olemme etsineet kotia jo pitkään toisella yhdistyksellä ja tulimme nyt kokeilemaan jos kotionni suosisi täällä eläinsuojelukeskuksella asuessa. Olemme arkoja mutta uteliaita. Leikkiminen on hauskaa ja ruoka maistuu hyvin. Etsimme mieluusti yhteistä kotia mutta erikseen voimme lähteä, jos kodissa on ennestään sosiaalinen kissa. Ihannetilanteessa saisimme yhteisen kodin ja kodissa olisi meille kaveriksi sosiaalinen kissa. Sitten reipastuisimme nopeammin. Emme sovellu pienten lasten perheeseen. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Lappeenrannassa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


LASSO JA LEMMIKKI
Syntynyt: arv. 2021
Leikattuja uroksia

Olemme Lasso ja Lemmikki, nuoret kissaveljekset. Saimme jo kertaalleen yhdistyksen kautta kodin, mutta palauduimme meistä riippumattomista syistä. Olemme uudessa paikassa ensi alkuun ujoja, mutta reipastumme nopeasti ja pian meitä saa jo silittää. Käsittelyyn emme aivan vielä ole tottuneita. Olemme kovia poikia leikkimään niin keskenämme kuin ihmisen kanssa. Etsimme ehdottomasti yhteistä kotia. Aiemmin olemme tulleet hyvin toimeen kaltaistemme nuorten poikakissojen kanssa. Ihan pienten lasten kotiin meitä ei suositella, mutta kouluikäisten lasten kanssa olemme tulleet hyvin juttuun. Olemme FIV/FeLV-negatiivisia ja muutenkin terveitä. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Kotkassa. Meitä voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


WIIPURI JA WIMPULA
Syntyneet: arv. Wiipuri 2017, Wimpula 2021
Leikattuja naaraita

Hei sie! Mie oon Wiipuri, ikkää miul on jo sopivasti. En oo vanha enkä ihan nuorikaa. Oon tämmönen musta maitoparta. Mie tulin tänne sijaiskottii loppukesästä ja alkuun olin tosi epäluuloinen. Vähitellen innostuin ihmisen läsnäolosta, koska se tarkoittaa ruokaa. Tykkään kaikesta ruuasta ja osataan tuon miun kaverin Wimpulan kanssa vaatia sitä kovaäänisesti!
Miulla on niin kova komentoääni, että noi sijaiskodin ihmiset rupesivat sanomaan minuu vänskäksi. Murisen välillä niin kovaa, että luulevat koiraksi (mikähän sekin on, kuulostaa epäilyttävältä). Ensi alkuun suhtauduin kaikenmaailman lähestymisyrityksiin varoittavasti kurahdellen, mutta nyt osaan nauttia silityksestä ja tungen jopa sijaisäipän ja iskän syliin varsinkin iltaisin. Wimpulaakin saa jo paijata ja rapsutella! Ihmisten sänkyynkin uskaltaudutaan välillä.
Hellyys on jees, mutta meijän ehdoilla. Wimpula on tuollainen kärppämäisen sulavaliikkeinen valkoharmaa pikkurimpula, nuori vielä. Myö tykätää painia ja välillä nuhjataa kylki kyles. Pusketaa mieluusti myös sijaiskodin muita kissoja.
Leikkiminen on parasta! Pallot, onkilelut, kaikki tänne vaan! Kiipeilypuussa tykätään riekkua niin, että ihmisistä se on aika hurjaa. Iltaisin myö vedetään aikamoista rallia, mut tartteehan sitä kissojen kunnostaa huolta pittää!
Myö ollaan aika söpöjä ja tosi rakastettavii persoonia. Sijaiskodissa on ollut hyvä, kun ei ole kylmä eikä nälkä, mutta myö alettais olla valmiita omaan loppuelämän kotiin, mielellään yhteiseen. Muidenkin kissojen kanssa tullaan hyvin toimeen. Olemme FIV/FeLV-negatiivisia.
Ottaisitsie meijät siun elämään? Myö elellään sijaiskodissa Kouvolassa ja meitä voi tulla moikkaamaan. Meitä voi ensin tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


WALKONEN
Syntynyt: arv. 2020
Leikattu naaras

Olen Walkonen, lempinimeltäni Walkkari, tunnetaan myös nimellä Muru – rakkaalla lapsella on selvästi monta nimeä! Olen siro ja kaunis nuori tyttökissa. Olen kotoisin kissapopulaatiosta, ja suhtaudun ystävällisesti muihin kissoihin. Myös ihmisiä ja heidän touhujaan kohtaan olen todella utelias, ja minut on helppo saada innostumaan leluilla leikittämisestä. Saatan myös tulla makoilemaan sängylle aivan ihmisen viereen, ja ruoka-aikana olen ensimmäisenä paikalla. Olen jo oppinut juttelemaankin ihmisille naukumalla. Silityksiin en ihan vielä ole valmis.
Etsin kotia, jossa minulle on ainakin yksi sosiaalinen kissakaveri. Voin myös muuttaa populaatiokaverini kanssa samaan kotiin. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


WUNDERBAUM
Syntynyt: arv. 2019
Leikattu naaras

Olen Wunderbaum, siro pieni tyttökissa. Olen kotoisin kissapopulaatiosta, ja suhtaudun ystävällisesti muihin kissoihin. Ihmisten seurassa olen vielä ujo, mutta rohkaistun pikkuhiljaa. Silityksiin en ole vielä valmis. Etsin kotia, jossa minulle on ainakin yksi sosiaalinen kissakaveri. Voin myös muuttaa populaatiokaverini kanssa samaan kotiin. Olen FIV/FeLV-negatiivinen.
Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


OLLI (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2022
Leikattu uros

Olen Olli, noin vuoden ikäinen poikakissa. Olen luonteeltani erittäin utelias ja vauhdikas. Leikin paljon. Ihmisiä kohtaan olen arka mutta en ole äksy. Säikähtäessäni säntään vauhdikkaasti pakoon. Tulen hyvin toimeen toisten kissojen kanssa, sillä olen aina elänyt kissalaumassa. Etsin kotia, jossa minulle on kaveriksi kaltaiseni leikkisä ja toisista kissoista pitävä kissa. En sovi pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


YSTIS
Syntynyt: arv. 2021
Leikattu naaras

Olen Ystis, ujo tyttökissa. Olen peräisin isommasta kissaporukasta, joten tulen hyvin toimeen toisten kissojen kanssa. Olen leikkisä mutta vielä arka ihmisiä kohtaan. Olen kuitenkin käyttäytynyt kiltisti esim. eläinlääkärissä. Etsin rauhallista kotia, jossa on seuraksi ihana kissaystävä. Olen FIV/FeLV negatiivinen.  Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


KÄÄRIJÄ
Syntynyt: arv. 2021
Leikattu uros

Olen Käärijä, ihastuttava poikakissa. Olen löytökissa ja elelin alkuelämäni kaatopaikalla. Olen utelias ja kova syömään. Olin alunperin tosi arka ja varautunut ihmisiä kohtaan mutta nykyään olen kuin eri kissa. Leikin mieluusti vieraiden ihmisten ja myös lasten seurassa. Olenkin aina innokkaana odottelemassa vierailijoiden saapumista tänne keskukselle, koska se tietää mukavia leikkihetkiä. Silityksiä olen ottanut vastaan tutulta ihmiseltä. Vieraiden ihmisten silittelyyn en ole tottunut. Taustastani johtuen olen vähän säikky edelleen mutta kuitenkin jo tosi reipas kissa! Ihannekodissani minulle on sosiaalinen kissakaveri. Ainoaksi kissaksi voin muuttaa, jos uudet ihmiseni ovat paljon kotosalla kanssani ja pitävät leikkimisestä. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


TUPU (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2021
Leikattu uros

Olen Tupu, komea raitapaita. Luonteeltani olen vilkas ja utelias. Pelkään vielä ihmisiä enkä ole tottunut silityksiin. Reipastun koko ajan lisää. Vauhtia minulla piisaa ja tykkään välillä leikkiä vesikupin vedellä. Etsin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri, tai voin muuttaa yhteiseen kotiin jonkun ankkakaverini kanssa (Aku, Hupu tai Lupu). Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


HUPU
Syntynyt: arv. 2021
Leikattu uros

Olen Hupu, raidallinen kaunis kissa.  Olen vielä arka mutta kiltti. Touhuilen mielelläni kissakavereideni kanssa ja olen kiinnostunut teistä ihmisistäkin. Silityksiä en vielä hae. Istumme usein kavereideni kanssa vesikupin äärellä ja leikimme vesileikkejä. Etsin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri, tai voin muuttaa yhteiseen kotiin jonkun ankkakaverini kanssa (Aku, Tupu tai Lupu). Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


LUPU
Syntynyt: arv. 2021
Leikattu uros

Olen Lupu, raidallinen poikakissa. Luonteeltani olen vielä ihmisarka mutta reipastun koko ajan lisää. Olen kiltti käsitellä mutta en ole käsittelyyn tottunut kuitenkaan. Eläinlääkärissä se sujui ihan ok. Leikin paljon ja erityisen innoissani olen vesikuppileikeistä, jossa kuppi saattaa välillä mennä mukkelis makkelis. Etsin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri, tai voin muuttaa yhteiseen kotiin jonkun ankkakaverini kanssa (Tupu, Hupu tai Aku). Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


VANLA (VARATTU)
Syntynyt: arv. 1.8.2023
Naaras

Olen Vanla, kaunis kissanpentu ja peräisin kissapopulaatiosta. Olen hieman sisaruksiani harkitsevampi mutta tykkään kyllä silityksistäkin. Myöhemmin ryhdyn varmasti oikein reippaaksi ja seuralliseksi kissaksi. Leikkiminen on parasta sekä ruoka-ajat. Etsin kotia, jossa minulle on seuraksi kiva kissakaveri, tai voin muuttaa yhteiseen kotiin jonkin sisarukseni kanssa (V-alkuiset pennut). Käyn vielä eläinlääkärillä ennen luovutusta ja minut luovutetaan marraskuun lopulla. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


ANSSI
Syntynyt: arv. 2022
Leikattu uros

Olen Anssi, hurmaava mustavalkoinen poikakissa. Taustaltani olen löytökissa. Olen vielä tosi arka ihmisiä kohtaan. Etsin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri ystäväksi. Siten totun nopeammin teihin ihmisiin. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


JORGE
Syntynyt: arv. 2018
Leikattu uros

Olen Jorge, komea poikakissa. Luonteeltani olen vielä ihmisarka ja melko passiivinen, paitsi ruoka-aikaan. Ruuan avulla saat minusta kaverin, sillä pidän syömisestä niin kovin paljon. Etsin kotia, jossa minulle on kissaseuraa. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


PILOTTI
Syntynyt: arv. 2019
Leikattu uros

Olen Pilotti, todella arka poikakissa. Olen löytynyt kuljeksimasta eli taustani ei ole sen tarkemmin tiedossa. Etsin kotia, jossa minulle annetaan runsaasti aikaa sosiaalistua omaa tahtiani. Uudessa kodissani tulee olla kiltti kissaystävä. En sovellu lapsiperheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


Jaa sivu