Kotia etsivät – KISSAT

Tällä sivulla esiteltyihin Pesällä asuviin kotia etsiviin kissoihin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta tai sopimalla ajan etukäteen puhelimitse: Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. HUOM! Koronatilanteen takia yleiset vierailuajat on toistaiseksi peruttu! Soita ja sovi tutustuminen. Sijaiskodeissa oleviin kissoihin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron, josta tavoitat kyseisen kissan sijaiskotivastaavan.

Tutustuthan myös Adoptioinfo – sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös hinnastomme sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua) ja kissanpentuja emme luovuta ainoaksi kissaksi.


RENI & REINO (VARATTU)
Syntyneet: Reni s. 2015 ja Reino s. 2017
Leikattuja uroksia

Olemme Reni ja Reino, komeat kissakaverukset. Tulimme yhdistykselle marraskuussa 2018 hyvin arkoina, mutta sijaiskodissa asuessamme olemme sosiaalistuneet paljon. Luonteeltamme olemme leikkisiä ja uteliaita ja seuraammekin mielellämme sijaiskotimme tapahtumia. Lempilelujamme ovat sellaiset, joista lähtee kiva ääni tai jotka haisevat kissanmintulle. Syömme herkkuja sekä oman ihmisemme että tutumpien vieraiden kädestä ja nykyään olemme jo pieneen silittelyynkin tottuneet, kunhan ruokaa on samalla tarjolla. Menneisyytemme populaatiokissoina on kuitenkin jättänyt meihin ison jäljen ja suhtaudumme uusiin tilanteisiin ja ihmisiin vielä varauksella. Etenkin Reino käy kuitenkin usein tervehtimässä vieraitakin ja huolehdimme siitä, että oman ihmisen tullessa kotiin eteisessä on vastaanottokomitea valmiina. Olemme parhaita kavereita, joten vietämme paljon aikaa kylki kyljessä niin päivisin kuin öisinkin. Öisin nukumme joko ihmisemme sängyn jalkopäässä tai omalla pedillämme sängyn vieressä. Etsimme yhteistä kotia. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


FANNI
Syntynyt arv. 2018
Leikattu naaras

Olen isosta populaatiosta saapunut kaunis tyttökissa. Viime kuukaudet olen asunut samassa sijaiskodissa Faaraon kanssa. Heinäkuussa Pesälle tultuani olin erittäin varautunut, mutta nykyään olen erittäin leikkisä, utelias ja vauhdikas. Muuttaisin mieluiten samaan kotiin kaverini Faaraon kanssa mutta tärkeintä on, että minulle on ainakin yksi kissakaveri. Populaatiossani on ollut useita hammashoitoa tarvinneita kissoja ja minullekin on tehty hammasremontti. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


FAARAO
Syntynyt arv. 2018
Leikattu uros

Olen isosta populaatiosta saapunut kaunis punainen poikakissa. Viime kuukaudet olen asunut samassa sijaiskodissa Fannin kanssa. Heinäkuussa, kun muutin Pesälle, olin erittäin arka ja varautunut. Nykyään uskallan olla ihmistä lähellä ja kehräänkin tutulle ihmiselle. Etsin mieluiten yhteistä kotia kaverini Fannin kanssa tai voin muuttaa ennestään kissalliseen kotiin. Populaatiossani on ollut useilla kissoilla hammashoidon tarvetta mutta minun hampaani ovat kunnossa ainakin tällä hetkellä. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


EPPU JA ELISA (VARATTU)
Synt.arv. 2017
Leikattu uros ja leikattu naaras

Olemme Eppu ja Elisa, lähes samanväriset upeannäköiset sisarukset. Toisistamme meidät erottaa siitä, että Epulla on nenänvarressa ruskea viiru. Olemme tulleet yhdistykselle kissapopulaatiosta ja nyt etsimme yhteistä kotia, koska olemme parhaat kaverukset. Olemme molemmat kesyjä kissoja. Eppu on utelias kiltti kollipoika, leikkisä ja energinen. Elisa on vähän ujompi, herttainen tyttö, joka tykkää ihmisen silittelystä ja leikittämisestä. Populaatiossamme on esiintynyt sairauksia, joten tulevassa kodissamme ei voi tautiriskin välttämiseksi olla ennestään kissoja. Olemme FIV/FeLV-negatiivisia. Hampaamme on hoidettu kuntoon yhdistyksellä ollessamme. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


NALA
Synt.arv. 2016
Leikattu naaras

Olen Nala, kaunis ruskeatiikerityttö. Tulin yhdistykselle kolmen pentuni kanssa. Pennut ovat jo muuttaneet omiin koteihinsa, ja minäkin alan olla valmis uusiin haasteisiin. Jännitän vielä uusia tilanteita ja ihmisiä, mutta sijaiskodissa asuessani olen pikku hiljaa alkanut tulla ulos kuorestani. Arvostan sitä, että saan tutustua uusiin asioihin ja ihmisiin rauhassa omaan tahtiini. Kosketuskin on minulle uusi juttu, joten lähestythän minua rauhallisesti. Olen huomannut, että ihmisten puuhat on mielenkiintoista seurattavaa ja tarkkailen niitä mielelläni. Leikkiminen on ehdottomasti minun juttuni ja erityisesti pallot saavatkin kyytiä. Leikin myös mielelläni kissakavereideni kanssa. Joskus innostun juttelemaan omalle ihmiselleni ja pidän siitä että minulle vastataan, niin kuin hyviin tapoihin kuuluu.
Etsin kotia, jossa saan rauhassa sosiaalistua ja jossa olisi sosiaalinen kissakaveri. Kissakaveri ja koti saisi olla mielellään tällainen rauhallinen, kuten minäkin. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Asun tällä hetkellä sijaiskodissa Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


EMMA
Synt.arv. 2018
Leikattu naaras

Olen Emma, kesy ja kiltti tyttökissa. Uusia ihmisiä vähän ujostelen, mutta omia ihmisiäni tulen usein puskemaan ja kerjään rapsutuksia. Öisin nukun ihmiseni vieressä ja olen myös todella leikkisä. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen kotoisin kissapopulaatiosta. Etsin populaatiokaverini Emilian kanssa yhteistä kotia, jossa ei ole ennestään kissoja. Hampaani on hoidettu kuntoon yhdistyksellä ollessani, ja tulevan kotini on tärkeää jatkossakin sitoutua hoidattamaan hampaitani tarvittaessa. Olen nähtävillä sijaiskodissa Haminassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


FAZERIINA (VARATTU)
Syntynyt: 6.9.2020
Naaras

Olen Fazeriina, vilkas ja sosiaalinen kissanpentu. Olen syntynyt yhdistyksen sijaiskodissa ja elänyt aina sisäkissana. Olemme kissapopulaatiosta ja populaatiossamme on ilmennyt hammassairauksia jopa nuorilla kissoilla. Minun suuni näytti 12vko tarkastuksessa normaalilta mutta kotini on hyvä varautua mahdollisiin hammashoitoihin myöhemmin. Etsimme sisarusteni kanssa pareittain koteja, joissa ei ole muita kissoja. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Saimaanharjulla ja meitä voi tiedustella sijaiskotivastaavalta p. 045 694 9597.


FERRARI (VARATTU)
Syntynyt: 6.9.2020
Uros

Olen Ferrari, vauhdikas ja seurallinen poikapentu. Olen syntynyt yhdistyksen sijaiskodissa ja elänyt aina sisäkissana. Olemme kissapopulaatiosta ja populaatiossamme on ilmennyt hammassairauksia jopa nuorilla kissoilla. Minun suuni näytti 12vko tarkastuksessa normaalilta mutta kotini on hyvä varautua mahdollisiin hammashoitoihin myöhemmin. Etsimme sisarusteni kanssa pareittain koteja, joissa ei ole muita kissoja. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Saimaanharjulla ja meitä voi tiedustella sijaiskotivastaavalta p. 045 694 9597.


GEISHA
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras

Olen Geisha, kaunis kilpikonnavärityksinen tyttökissa. Olen saapunut yhdistykselle usean samasta populaatiosta olevan kissan kanssa. Olen vielä arka ja tykkään seurailla ihmisten touhuja kauempaa. En vielä juurikaan liikuskele ihmisten läsnäollessa. Olen kuitenkin kiltti. Etsin yhteistä kotia jonkun populaatiokaverini kanssa. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinkoti Pesällä sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


GENRIK
Syntynyt: arv. 2014
Leikattu naaras

Olen Genrik, suuresta populaatiosta peräisin oleva tyttökissa. Olen arka, mutta kiltti. Viihdyn parhaiten omassa rauhassa, enkä vielä uskalla touhuilla ihmisten läsnäollessa. Etsin yhteistä kotia jonkun populaatiokaverini kanssa. Olen FIV-FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinkoti Pesällä sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


EMILIA
Synt.arv. 2018
Leikattu naaras

Olen Emilia, kaunis tyttökissa. Tulin yhdistykselle kissapopulaatiosta ja sain kaksi pentua, jotka ovat jo löytäneet oman kodin. Olen luonteeltani hieman ujo, mutta utelias ja leikkisä. Käsittelyni ja hoitotoimenpiteet onnistuvat hyvin. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Etsin populaatiokaverini Emman kanssa yhteistä kotia, jossa ei ole ennestään kissoja. Hampaani on hoidettu kuntoon yhdistyksellä ollessani, ja tulevan kotini on tärkeää jatkossakin sitoutua hoidattamaan hampaitani tarvittaessa. Olen nähtävillä sijaiskodissa Haminassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


ORVOKKI
Syntynyt: arv. 2013
Leikattu naaras

Olen Orvokki, musta, töpöhäntäinen puolipitkäkarvainen tyttökissa. Olen arka ja pidän vielä etäisyyttä ihmisiin. Pidän erityisesti nameista ja seuraan mielelläni ihmisten tekemisiä kauempaa. Tutun ihmisen silityksistä nautin omilla ehdoillani. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Sain kodin jo vuosi sitten mutta palauduin Pesälle satunnaisen vääriin paikkoihin pissailun takia. Uuden kotini tulee siis olla valmis tarvittaessa tekemään töitä sisäsiisteyden opettelun kanssa. Olen nähtävillä Eläinkoti Pesällä sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella minua voi tiedustella p. 050 3310689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com.


LEMMY (VARATTU)
Synt.arv. 2015
Leikattu uros

Olen Lemmy, arviolta noin viisivuotias ruskeatiikerikolli. Taustaltani olen löytökissa. Olen isokokoinen ja kuulemma todella komea. Olen täysin kesy ja rakastan rapsutuksia ja silityksiä. Viihdyn sylissä ja olenkin kova poika halailemaan. Halaan puskemalla ensin ihmisen poskea, minkä jälkeen painan pääni ihmiseni rintaa vasten. Siinä tykkään olla. Sijaiskodissani sanovat, että se on ihan ylihellyttävää, mitä se sitten tarkoittaakin. Leikkimisestä olen vasta alkanut varovaisesti innostua. Mietin, että pitääkö se pallo heittää, jos sitä ei sitten itse jaksa hakea? Minulla on täällä sijaiskodissa paljon kissakavereita, joihin suhtaudun leppoisan ystävällisesti. Kovin tungettelevista kavereista en tosin tykkää, vaan tulen paremmin toimeen rauhallisten kissojen kanssa. Pärjään myös ainoana kissana, jos vain saan ihmisen huomiota tarpeeksi. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Hampaani on hoidettu kuntoon yhdistyksellä ollessani. Olen tällä hetkellä sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


MILKA (VARATTU)
Synt.arv. 3/2020
Leikattu naaras

Olen Milka, vielä pentuikäinen aivan ihana tyttökissa. Olen tosi reipas ja utelias. Leikkiminen on mielestäni niin hauskaa, että jaksan leikkiä pitkiäkin aikoja vaikka yksin, toki leikkeihini saavat tulla myös mukaan niin toiset kissat kuin ihmisetkin. Ihmiset ovat mielestäni kivoja ja heidän touhunsa mielenkiintoisia. Tykkäänkin olla arjen askareissa mukana. Vaikka en pelkää ihmistä, kosketus on minulle vielä ihan uusi juttu, joten koitan vältellä minuun kohdistuvia hellyydenosoituksia. En kuitenkaan pakene, vaan kissamaisen notkeasti kiemurtelen silittävän käden alta pois. Olen kuitenkin todella helposti käsiteltävissä tarpeen vaatiessa. Kiinniottaminen ja käsittely ei ole minulle ongelma. Olen nykyään niin onnellinen kissa, että kehrään tyytyväisenä melkein koko ajan. Ja se kehräys kuuluu kauas! Samoin jos minulla on asiaa, ilmaisen itseäni kuulemma todella kovaäänisesti. Näin minulle on kerrottu. Itsehän en sitä kuule. En ole täysin kuuro, mutta kuulen vain kovempia ääniä, eli en osaa varoa yllättäviä tilanteita. Huomioithan tämän, kun suunnittelet arjen jakamista kanssani. Huonokuuloisuudestani ei ole haittaa, kunhan pääsen elämään turvallista ja stressitöntä sisäkissan elämää. Myös kissakaverin seura on minulle tärkeää, eikä minua luovuteta ainoaksi kissaksi. Täältä sijaiskodista voisin ottaa uuteen kotiin kaverikseni hyvän ystäväni Paavon tai Nalan. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen tällä hetkellä sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


CHILI & CAMILLA
Synt.arv. Chili 1.7.2018, Camilla 2016
Leikattuja naaraita

Olemme Chili ja Camilla, suloiset kesyt kissakaverukset. Chili nuorempana on utelias ja haluaa olla koko ajan kaikessa mukana. Ihmisen kädessä olevia asioita pitää saada nuuskia ja maistaa. Lempilelu on kepin päässä oleva naru, eikä energia tunnu loppuvan. Oma ihminen tulee saamaan sylissä kehräävän pikku-Chilin iltapesut – karheaa kieltä on luvassa pitkin leukaa ja poskia. Chili haluaa olla seurassa ja kujertaa ja maukuu, jos huomaa heränneensä yksin eri huoneessa. Muutenkin kujertaen juttelee ja kommunikoi.
Camilla vanhempana on jo rauhallisempi. Uni maistuu lattialämmityksen tai patterin läheisyydessä. Ihmisen syliin tulee kyllä säännöllisesti kumean ja syvän kehräämisen saattelemana. Camilla arvostaa rauhallisia nukkumaluolia ja löytää viltinkulmat ja pehmolelut, joiden päälle asettautuu.
Olemme kotoisin kissapopulaatiosta, jossa on esiintynyt sairauksia. Siksi tulevassa kodissamme ei voi olla ennestään kissoja. Saimme jo aiemmin yhdistyksen kautta kodin, mutta palauduimme itsestämme riippumattomista syistä. Hampaamme on juuri hoidettu kuntoon, ja hampaittemme kuntoa on syytä jatkossakin tarkkailla ja hoidattaa tarvittaessa. Olemme FIV/FeLV-negatiivisia.
Olemme nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Meitä voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta puhelimitse 050 5551197 (miel. iltaisin) tai sähköpostiosoitteesta kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


Jaa sivu