Kotia etsivät – KISSAT

Tällä sivulla esiteltyihin Pesällä asuviin kotia etsiviin kissoihin pääsee tutustumaan eläinkoti Pesän vierailuajoilla parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16 osoitteessa Soskuankatu 2, 53300 Lappeenranta tai sopimalla ajan etukäteen puhelimitse: Eläinkoti Pesä, p. 050 555 1186. Sijaiskodeissa oleviin kissoihin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron, josta tavoitat kyseisen kissan sijaiskotivastaavan.

Tutustuthan myös Adoptioinfo – sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös hinnastomme sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua) ja kissanpentuja emme luovuta ainoaksi kissaksi.


JIMI JA JIPPU
Syntyneet: Jimi: arv. 2013, Jippu: arv. 2012
Leikatut uros ja naaras
Olemme Jippu ja Jimi, kujertavat kissakaverukset. Olemme lähtöisin useamman kissan populaatiosta ja asumme tällä hetkellä sijaiskodissa Lappeenrannassa. Olimme yhdistykselle saapuessamme huonokuntoisia mutta nyt terveyshuolemme ovat väistyneet ja olemme nykyään iloisia, reippaita, seurallisia ja leikkisiä kissoja. Mustavalkoinen Jippu on rauhallinen, pieni tyttökissa joka viihtyy usein omissa oloissaan muita tarkkaillen mutta innostuu myös helposti leikkimään – lempileluja ovat kangasputket ja pienet hiirilelut. Jippu rakastaa pehmeitä nukkumispaikkoja sekä niskarapsutuksia. Jipun suussa on jäljellä enää kaksi takahammasta, mutta syöminen sujuu hyvin myös hampaattomana. Puolipitkäkarvainen Jimi on aktiivinen, fiksu, oppivainen ja välillä melko riehakas poikakissa. Jimi tykkää vaania ja pyydystää hiiri- ja sulkaleluja sekä juosta ja painia Jipun kanssa. Ruoka maistuu niin hyvin että ihmisten ruoat on syytä pitää Jimin ulottumattomissa. Sylissä nämä kissat eivät viihdy mutta muuten tykkäävät ihmisten seurasta ja hakevat huomiota. Jimi ja Jippu ovat FIV-positiivisia ja kissat etsivät yhteistä kotia ainoina kissoina. Lisätietoja FIV:stä löytyy täältä. Koiriin ovat tottuneet. Lisätietoja tästä kissakaksikosta saat Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla kasey.elainkotipesa(at)gmail.com


RENI & REINO
Syntyneet: Reni s. 2015 ja Reino s. 2017
Leikattuja uroksia
Olemme Reni ja Reino, kissakaverukset. Olimme yhdistykselle marraskuussa 2018 tullessamme hyvin arkoja mutta olemme sosiaalistuneet hyvin sijaiskodissa. Haemme herkkuja kädestä ja leikimme ihmisen seurassa, mutta silityksiin emme ole tottuneet. Lempilelujamme ovat kaikki kolinaa pitävät pallot ja tyhjät rihmalankarullat. Nukumme usein yhdessä ja olemme muutenkin erittäin kiintyneitä toisiimme. Olemme nyt alkaneet nukkumaan yöt ihmisen vieressä. Etsimme yhteistä kotia. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


REPE
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu uros
Olen Repe, komea poikakissa. Olen peräisin kissapopulaatiosta. Etsin kotia jossa minulle on kissakaveri tai useampi. Pelätessäni puolustaudun, ja olen suhtautunut epäluuloisesti suureen elämänmuutokseen. Olen alkanut rentoutua totuttani elämään sisätiloissa, ja hyödyn valtavasti kissakavereistani. Minua ei luovuteta ainoaksi kissaksi. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja minua voi tiedustella numerosta p. 050 555 1186 tai sähköpostilla kasey.elainkotipesa(at)gmail.com


VALDA
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras

Olen Valda, kaunis kilpikonnavärityksinen kissa. Tulin yhdistykselle arkana populaatiokissana syksyllä 2018. Sijaiskotini kesyjen kissojen seurassa olen rohkaistunut paljon. Nukumme ja leikimme yhdessä, ja kissakaverit ovatkin minulle todella tärkeitä. Myös ihmisten lähellä viihdyn seuraamassa heidän touhujaan tai sohvalla vieressä torkkuen. Ainoastaan silittämisestä en vielä pidä – ehkä siksi olen vieläkin vailla kotia populaatiokavereitteni jo saatua omat kodit. Etsin kotia, jossa on minulle ainakin yksi kesy kissakaveri. Olen FIV/FeLV-negatiivinen ja muutenkin terve. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


ANNELI 
Synt.arv. 2016
Leikattu naaras
Olen Anneli, mustavalkoinen nuori tyttökissa. Aluksi olin sijaiskodissani todella arka ja liikuskelin vain öisin. Nykyisin rohkaistun päivisinkin esille, mutta vielä en anna ihmisen tulla ihan lähelle, silittämisestä puhumattakaan. Seuraan kuitenkin kovasti sijaiskodin kesyjen kissa- ja koirakaverien touhuja ja välillä leikinkin heidän kanssaan. Toiveeni uudelle kodille olisikin, että siellä olisi kesy kissakaveri näyttämässä minulle esimerkkiä ja ihmisiä, jotka ymmärtäisivät arkuuttani ja antaisivat minulle aikaa oppia luottamaan. Ajan kanssa minusta tulee varmasti oikein ihana lemmikki! Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Haminassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


POSSE (VARATTU)
Synt: arv. 2016
Leikattu uros
Olen Posse, seurallinen poikakissa. Olen luonteeltani itsenäinen ja minulla on vahva oma tahto. Silityksistä nautin silloin kun itse niitä haluan, sylissä en viihdy. Olen tottunut toisiin kissoihin. Asun sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


ALOE JA AFFE
Syntyneet: Aloe arv. 1.5.2018, Affe arv. 2015
Leikattu naaras ja leikattu uros
Olemme Aloe ja Affe, yhteistä kotia etsivät leikkisät kissakaverukset. Aloe on pienikokoinen, raidallinen sievä tyttökissa. Affe on komea hiilenharmaa poikakissa. Kumpikaan meistä ei vielä uskalla ottaa silityksiä vastaan mutta herkkuja syömme ihmisen kädestä. Olemme samasta populaatiosta, jossa on esiintynyt sairauksia ja tartuntariskin välttämiseksi meitä ei luovuteta kotiin, jossa on ennestään kissoja. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. Asumme sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


HEMULI
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu uros
Olen Hemuli, seurallinen ja ystävällinen kissa. Tulin yhdistykselle kutisevana ja ihoni oli monesta paikasta vereslihalla. Kuukausien hoitojen jälkeen minulle löytyi sopiva ruokavalio ja lääkitys, joilla allergiani pysyy hallinnassa. Saattaa olla että tarvitsen pientä määrää allergiaa helpottavia lääkkeitä loppuelämäni ajan. Ruuaksi syön Trovetin kuivaruokaa ja märkäruokaa tietyillä proteiineilla. Lääkitykseni ei ole kallis. Ruokavalioni tuo kustannuksia enemmän kuin peruskissan ruokavalio. Olen silti uuden oman kodin ansainnut ja toivon löytäväni itselleni rauhallisen kodin aikuisten luota. Olen leikkisä ja touhukas kissa. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa ja minua voi tiedustella Pesän numerosta 050 555 1186 tai sähköpostilla kasey.elainkotipesa(at)gmail.com.


ESSI
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras
Olen Essi, kaunis raitakuvioinen tyttökissa. Olen löytökissa ja pääsin turvaan löytöeläinkotiin pentujeni kanssa. Pentuni saivat jo omat kodit ja minä muutin Pesälle etsimään kotia. Olen ujo mutta utelias. Vaikutan tottuneelta toisia kissoja kohtaan. Suussani oli kymmenen poistokuntoista hammasta ja nyt suuni on hoidettu kuntoon. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


VALPURI
Syntynyt: arv. 1.1.2017
Leikattu naaras
Olen Valpuri, kaunis punainen tyttökissa. Olen elänyt ensimmäisen puoli vuotta villiintyneenä kissana, joten taustastani johtuen olen vieläkin arka vieraita ihmisiä kohtaan. Omille ihmisilleni olen seurallinen ja pidän silityksistäkin. Olen aina asunut kissakaverin tai useamman kanssa, joten uudessa kodissani tulee olla kissaseuraa. Olen leikkisä ja aktiivinen kissa. Minulla on astma, johon saan tarvittaessa inhaloitavaa astmalääkettä. Kävin hammashoidossa, jossa minulta poistettiin syöpyneitä hampaita. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun sijaiskodissa Imatralla ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


CANDY
Syntynyt: arv. 1.7.2016
Leikattu naaras
Olen Candy, kaunis tyttökissa. Olen vielä arka, mutta kiltti. Etsin kotia, joka ymmärtäisi arkuuttani ja antaisi minulle aikaa opetella luottamaan ihmiseen. Tulen hyvin muiden kissojen kanssa toimeen. Etsin yhteistä kotia jonkun populaationi (tunnistat kaverini C:llä alkavista nimistä) kissan kanssa. Populaatiossani on esiintynyt sairauksia ja tartuntariskin välttämiseksi minua ei luovuteta kotiin, jossa on ennestään kissoja. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


MILLI
Syntynyt: arv. 2018
Leikattu naaras
Olen Milli, kaunis musta tyttökissa. Olen tottunut toisiin kissoihin ja etsin kotia, jossa minulle on kissaseuraa. Reipas kissakaveri auttaisi minua sopeutumaan. Olen hieman arka uusissa tilanteissa ja uusia ihmisiä kohtaan. Olen kuitenkin kiltti kissa, ja saat luottamukseni pikkuhiljaa leikkimisen ja herkkujen myötä. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Asun tällä hetkellä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja minua voi tiedustella numerosta 050 331 0689 tai sähköpostilla kasey.koiravastaava(at)gmail.com


TEA
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras
Olen Tea, superkaunis kilpikonnavärinen emokissa. Olen luonteeltani ujo ja säikky, mutta sosiaalistun pikkuhiljaa. Pidän leikkimisestä. Pentuni tulivat juuri luovutusikään ja nyt minä olisin valmis ikiomaan kotiin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


TUMPPI
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu uros
Olen Tumppi, nuori ihmisarka poikakissa. Olen taustaltani löytökissa. Olen vielä kovin säikky ja jännittynyt ihmisen lähellä. Etsin rauhallista kotia aikuisten taloudesta. Toisista kissoista olen kiinnostunut ja voin muuttaa yhdessä sijaiskotikaverini Thanan kanssa, tai kotiin, jossa minulle on ennestään kissaseuraa.  Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Imatralla ja minua voi tiedustella kasey.sijaiskotitiimi(at)gmail.com tai p. 050 555 1186.


MARILYN
Synt. arv. 1.3.2019
Leikattu naaras
Olen Marilyn, kaunis ja viehättävä tyttöpentu. Olen elänyt elämäni ensi vaiheet ulkona, joten opettelen vasta kotikissan elämää. Tulen mainiosti muiden kissojen kanssa toimeen. Ihmisiä vielä vähän arastelen, mutta seuraan jo uteliaana heidänkin touhujaan. Etsin kotia, jossa minulla on kesy kissakaveri tai voin myös muuttaa pentukaverini Elviksen kanssa samaan kotiin. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


ELVIS
Synt. arv. 1.3.2019
Leikattu uros
Olen Elvis, suloinen poikapentu. Olen elänyt elämäni ensi vaiheet ulkona, joten opettelen vasta kotikissan elämää. Tulen mainiosti muiden kissojen kanssa toimeen. Ihmisiä vielä vähän arastelen, mutta seuraan jo uteliaana heidänkin touhujaan. Etsin kotia, jossa minulla on kesy kissakaveri tai voin myös muuttaa pentukaverini Marilynin kanssa samaan kotiin. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


THANA (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras
Olen Thana, kaunis puolipitkärvainen tyttökissa. Olen taustaltani löytökissa ja muutin eläinkotiin yhdessä pentujeni kanssa. Pentuni saivat jo omat kodit, ja nyt minäkin olisin valmis muuttamaan. Olen ujo mutta kiltti. Asun sijaiskodissa Tumpin kanssa, ja etsin kotia jonne voin muuttaa Tumpin kanssa, tai jossa minulle on ennestään kissaseuraa. Kodiltani tarvitsen aikaa sosiaalistumiseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Imatralla ja minua voi tiedustella kasey.sijaiskotitiimi(at)gmail.com tai p. 050 555 1186.


ERNEST (VARATTU)
Syntynyt: 2015
Leikattu uros
Olen Ernest, kaunis tabbykuvioinen poikakissa. Olen ihmisrakas ja seurallinen. Uusissa tilanteissa olen harkitseva mutta rentoudun nopeasti. Etsin rauhallista kotia, sillä stressaannun herkästi. Ihannekotini on aikuisten talous, jossa ei ole muita eläimiä. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


SATKU
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu uros
Olen Satku, mustavalkoinen pitkäkarvainen poikakissa. Kehuvat minua tosi komeaksi. Taustaltani olen löytökissa ja olen vielä hyvin varautunut ihmisen lähellä. Etsin kotia, jossa minulle on mukava sosiaalinen kissaystävä. Sovin rauhalliseen kotiin, jossa minun annetaan sosiaalistua omaan tahtiini. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä eläinkoti Pesällä ja minua voi tiedustella p. 050 555 1186 tai kasey.elainkotipesa(at)gmail.com


LATE
Syntynyt: arv. 2015
Leikattu uros
Olen Late, komea poikakissa. Olen taustaltani arka löytökissa. Olen Pesällä asuessani sosiaalistunut omaa tahtiani. Nykyään uskallan leikkiä ihmisen seurassa ja jaloitella huoneessa ihmisen läheisyydessä. Silityksiin on vielä matkaa. Pidän kovasti toisista kissoista, joten minua ei luovuteta ainoaksi kissaksi. Toivon kissakaverini olevan sosiaalinen toisia kissoja kohtaan. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


SIRU
Synt.arv. 2016
Leikattu naaras
Olen Siru, viehättävä ja oman arvoni tunteva kesy tyttökissa. Olen herkkä muutoksille enkä välitä eläinkavereista, joten etsin rauhallista kotia, jossa saan oman ihmiseni jakamattoman huomion. Olen mieluiten samassa huoneessa kuin ihmiset – jos he ovat suljetun oven takana, niin kommentoin heti asiaa kovaäänisesti juttelemalla, etteivät he vain pääse unohtamaan olemassaoloani. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


CELVIINA
Synt.arv. 2015
Leikattu naaras
Olen Celviina, persoonallisen näköinen harmaavalkoinen tyttökissa. Saavuin yhdistykselle kesällä kissapopulaatiosta ja sain kaksi pentua, jotka ovat jo omissa kodeissaan. Samalla olen ehtinyt totutella kotikissan elämään, ja kaipaisinkin jo ihan omaan kotiin.
Kehrään omien ihmisteni seurassa ja tulen mielelläni hakemaan rapsutuksia, mutta olen vielä hieman ujo. Lempipaikkani on kiipeilypuussa ikkunan edessä ihailemassa maisemia.
Etsin yhteistä kotia jonkun populaationi (tunnistat kaverini C:llä alkavista nimistä) kissan kanssa. Populaatiossani on esiintynyt sairauksia ja tartuntariskin välttämiseksi minua ei luovuteta kotiin, jossa on ennestään kissoja. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


MIIA
Syntynyt: arv. 2019
Leikattu naaras
Olen Miia, pienikokoinen ruskeatiikeri maatiaiskisu. Olen arka ja pelästyessäni saatan räpätä. Olen kuitenkin myös utelias ja nautin leikkimisestä. Sosiaalistun nopeasti kun saan kaverikseni reippaan kissan. Minua ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä pienten lasten kotiin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


TIIA
Syntynyt: arv. 2019
Leikattu naaras
Olen Tiia, pieni tyttökissa. Olen vielä hieman arka mutta silti kiltti käsitellä. Olen leikkisä ja nuoren ikäni puolesta haluan kissakaverin uudessa kodissani. Uuden kotini tulee antaa minulle aikaa kotiutumiseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


TORI
Syntynyt: 2016
Leikattu naaras
Olen Tori, melkoisen seikkailun elänyt emokissa. Saavuin Pesälle löytöeläinkodista yhdessä n. 10vko ikäisen pentuni kanssa. Viikkoa myöhemmin synnytin kaikkien yllätykseksi kaksi pentua vessalaatikkooni. Kasvatin nuo pentuni aikuiseksi ja minut vietiin sterilointiin. Steriloinnissa minulta löytyi kohdun ulkopuolinen muumioitunut pentu. Tästäkin selvisin ja etsin nyt omaa kotia. Olen luonteeltani arka ja varautunut mutta se on taustani huomioiden kuulemma ihan normaalia. Olen kuitenkin utelias ja ollessani pentujeni kanssa sijaiskodissa nautin ihmisen seurassa leikkimisestä ja aloin mukavasti sosiaalistua. Etsin kotia jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. En sovellu lapsiperheeseen. Uuden kodin tulee antaa minulle aikaa toipua henkisesti tästä kaikesta viime kuukausien stressistä. Pystyn ajan kanssa tutustumaan uusiin ihmisiin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä ja minua voi tiedustella p. 050 555 1186 tai kasey.elainkotipesa(at)gmail.com


KIRA & SHEENA
Syntyneet: 3.6.2016
Leikattu uros & naaras
Olen Sheena, kaunis musta pienikokoinen tyttökissa. Olen luonteeltani ujo ja en tee tuttavuutta vieraiden ihmisten kanssa. Olen kuitenkin pennusta asti asunut ihmisen kodissa, en vain ole luonteeltani kovin avoin. Oman ihmiseni seurasta pidän. Veljeni on Kira. Kira on minua huomattavasti reippaampi ja sosiaalisempi. Kira on luonteeltaan rauhallinen ja ihmisrakas. Etsimme yhteistä kotia. Vasemmassa kuvassa on Sheena ja oikealla Kira. Olemme FIV/FeLV negatiivisia. Olemme nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaavamme Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


OLAF (VARATTU)
Syntynyt arv. 2019
Leikattu uros
Olen Olaf, kaunis valkoinen pitkäkarvainen poikakissa. Luonteeltani olen ujo ja pelätessäni jähmetyn paikalleni. Olen arkuudestani huolimatta kiltti käsitellä. Minut luovutetaan vain kotiin, jossa on kissaseuraa, tai voin muuttaa yhteiseen kotiin yhdessä jonkin toisen yhdistyksen kissan kanssa. Uudessa kodissa tulee olla kärsivällisyyttä antaa minun sosiaalistua omaa tahtiani. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä ja minua voi tiedustella p. 050 555 1186 tai kasey.elainkotipesa(at)gmail.com


ANNA (VARATTU)
Syntynyt arv. 2019
Naaras
Olen Anna, valkoinen pitkäkarvainen kaunotar. Olen vielä kovin ujo mutta silti kiltti käsitellä. Minut luovutetaan vain kotiin, jossa on kissaseuraa, tai voin muuttaa yhteiseen kotiin yhdessä jonkin toisen yhdistyksen kissan kanssa. Uudessa kodissa tulee olla kärsivällisyyttä antaa minun sosiaalistua omaa tahtiani. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä ja minua voi tiedustella p. 050 555 1186 tai kasey.elainkotipesa(at)gmail.com


ELSA
Syntynyt: arv. 2012
Naaras
Olen Elsa, vielä hyvin säikky valkoinen tyttökissa. Olen vielä ihmeissäni uudesta elämästäni ja vasta totuttelen ihmisiin ja uuteen paikkaan. Käyn vielä steriloinnissa ja hammasremontissa ennen uuteen kotiin luovuttamista. Minut luovutetaan vain kotiin, jossa on kissaseuraa, tai voin muuttaa yhteiseen kotiin yhdessä jonkin toisen yhdistyksen kissan kanssa. Uudessa kodissa tulee olla kärsivällisyyttä antaa minun sosiaalistua omaa tahtiani. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä ja minua voi tiedustella p. 050 555 1186 tai kasey.elainkotipesa(at)gmail.com


KRISTOFF
Syntynyt: arv. 2012
Leikattu uros
Olen Kristoff, komea pitkäkarvainen poikakissa. Luonteeltani olen arka. Käyn vielä hammashoidossa ennen kuin olen valmis uuteen kotiin. Minut luovutetaan vain kotiin, jossa on kissaseuraa, tai voin muuttaa yhteiseen kotiin yhdessä jonkin toisen yhdistyksen kissan kanssa. Uudessa kodissa tulee olla kärsivällisyyttä antaa minun sosiaalistua omaa tahtiani. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä ja minua voi tiedustella p. 050 555 1186 tai kasey.elainkotipesa(at)gmail.com


SVEN
Syntynyt: arv. 2014
Leikattu uros
Olen Sven, valkoinen pitkäkarvainen poikakissa. Olen vielä hieman reissussa rähjääntyneen näköinen mutta kuntoudun pikkuhiljaa. Uudessa kodissa tulee olla kärsivällisyyttä antaa minun sosiaalistua omaa tahtiani. Olen FeLV negatiivinen mutta FIV positiivinen. Voin muuttaa ainoaksi kissaksi tai kotiin, jossa on ennestään FIV positiivinen kissakaveri. Lue lisää FIV:stä tästä. Asun sijaiskodissa Lappeenrannassa ja minua voi tiedustella numerosta 050 331 0689 tai sähköpostilla kasey.koiravastaava(at)gmail.com


VERNA
Syntynyt: 25.9.2019
Naaras

Olen Verna, kaunis tyttökissanpentu. Olen hyvin arka ja varautunut. Puolustaudun jos minua lähestytään. Olen kuitenkin leikkisä ja leikin myös ihmisen kanssa. Toisista kissoista pidän valtavan paljon. Minut luovutetaan vain kotiin, jossa on seurana sosiaalinen kissakaveri tai useampi. Minua ei luovuteta lapsiperheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Minut steriloidaan ennen luovutusta. Olen nähtävillä Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta 050 331 0689 tai sähköpostilla kasey.koiravastaava(at)gmail.com


VEIKKA (VARATTU)
Syntynyt: 25.9.2019
Leikattu uros

Olen Veikka, punavalkoinen poikakissanpentu. Olen erittäin arka ja varautunut ihmisiä kohtaan. Olen kuitenkin uskaltanut leikkiä tutun ihmisen kanssa, mutta vaadin paljon aikaa sosiaalistumiseen. Hermostun, jos ihminen tulee liian lähelle ja silloin räppään sähinän kera. Rakastan kaikkia kissoja. Minut luovutetaan vain kotiin, jossa on seurana sosiaalinen kissakaveri tai useampi. Minua ei luovuteta lapsiperheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Pesällä ja minua voi tiedustella numerosta 050 331 0689 tai sähköpostilla kasey.koiravastaava(at)gmail.com


MINSU (VARATTU)
Synt.arv. 2015
Leikattu naaras

Olen Minsu, upea kiiltäväturkkinen tyttökissa. Olen väritykseltäni lähes kokomusta, vain rinnassa minulla on valkoinen laikku. Olen rauhallinen ja kiltti, mutta myös leikkisä. Haluan kelliä oman ihmisen vieressä rapsuteltavana ja osallistua kodin touhuihin. Olen ns. laivakissa eli tassuissani on ylimääräisiä varpaita.
Olen tottunut lapsiin, ja kissakaverinkin kanssa tulisin mahdollisesti toimeen. Sovellun kuitenkin myös ainoaksi kissaksi. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


MAILI
Synt. 2012
Leikattu naaras

Olen Maili, rauhaa ja rentoilua rakastava tyttökissa. Olen puhelias ja juttelevainen, kuitenkin ajoittaisen oman tilani vaativa, lempeä kissa. Ihmissyliinkin saatan jäädä rentoutumaan. Pidän elämästä ympärilläni, ja osallistun siihen omilla ehdoillani. Muihin kissoihin suhtaudun ystävällisesti, mutta sovin myös ainoaksi kissaksi. Lapsiin olen tottunut. Olen FIV/FeLV-negatiivinen.
Olen nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


Jaa sivu