Kotia etsivät – KISSAT

Jos löydät sivulta mieluisan kissan, otathan yhteyttä kissan ilmoituksessa olevaan yhteystietoon. Emme ota kissoille katsojia, ketkä eivät ole sopineet vierailua ennakkoon. Sijaiskodeissa oleviin kissoihin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron, josta tavoitat kyseisen kissan sijaiskotivastaavan. Eläinsuojelukeskus Miun vierailuaika on lauantaisin klo 14-17 (ei juhlapyhinä). Muut vierailut eläinsuojelukeskukselle tulee sopia ennakkoon p. 050 555 1186 (klo 10-14).

HUOM! Luethan tarkasti kodinetsintäkuvauksen! Emme luovuta kissoja koteihin, joissa eivät täyty ilmoituksessa kerrotut kyseisen kissan tarpeet. Esim. kissakaverin tarvitsevia kissoja ei luovuteta ainoiksi kissoiksi eikä lapsiperheeseen sopimattomia kissoja lapsiperheisiin, vaikka koti niin toivoisi.

Tutustuthan myös Adoptioinfo – sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös hinnastomme sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua) ja kissanpentuja emme luovuta ainoaksi kissaksi.


NINA
Syntynyt: arv. 2018
Leikattu naaras

Olen Nina, arka kaunis tyttökissa. Toisia kissoja kohtaan olen sosiaalinen. Leikin ihmisen seurassa, otan herkkuja kädestä, mutta en vielä pidä koskettamisesta. Etsin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Minulla on todettu astma, johon on suun kautta annettava (edullinen) lääkitys. Lääkkeen syön hyvin ruuan seassa. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


NEPONEN
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu uros

Olen Neponen, erittäin komea poikakissa. Ihmisiä kohtaan olen vielä varautunut. Pelästyessäni saatan räpätä. Toisia kissoja kohtaan olen sosiaalinen. Olen jo reipastunut paljon alkuajoista. Nautin ihmisen seurassa leikkimisestä ja otan herkkuja kädestä. Koskettaa en vielä anna. Sosiaalinen kissakaveri auttaisi minua paljon, joten etsinkin kotia, jossa minulle on kissaseuraa. En sovellu lapsiperheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


JUSTUS
Syntynyt: arv. 2010
Leikattu uros

Olen Justus, komea poikakissa. Luonteeltani olen seurallinen ja leppoisa omia ihmisiäni kohtaan. Osaan olla myös temperamenttinen. Vieraita ihmisiä kohtaan olen utelias mutta en erityisemmin välitä vieraiden kanssa seurustelusta. Olen tottunut valjaisiin ja rauhallisessa ympäristössä voisin nauttia valjasulkoilusta. En sovellu lapsiperheeseen, josta syystä minusta joudutaan luopumaan. Olen stressiherkkä ja etsinkin rauhallista kotia, jossa ei ole liikaa vilinää. Olen tottunut toiseen kissaan mutta sopivaan kotiin voin muuttaa myös ainoaksi kissaksi. Olen allergiaruokavaliolla, jota on helppo noudattaa. Olen nähtävillä hoitopaikassani Imatralla ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com.


OLGA
Syntynyt: arv. 2020-2021
Leikattu naaras

Olen Olga, arka mutta utelias tyttökissa. Pelätessäni räppään herkästi. Etsin kotia, jossa minulle on kissakaveri ja en sovellu pienten lasten talouteen. Olen leikkisä ja aktiivinen, mutta ihmisiä vielä pelkään. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


OMA
Syntynyt: arv. 2020-2021
Leikattu naaras

Olen Oma, vielä kovin arka tyttökissa. Tarkkailen kiinnostuneena ihmisten touhuja mutta en vielä lähesty ihmistä. Leikkiminen on kivaa ja pidän kissakavereistani. Etsin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


HERMANN & HOPEARAITA
Syntyneet: arv. 2018-2020
Leikattu uros ja naaras

Oon Hermann, monien tuntema ja rakastama kissa. Tää kaverini on Hopearaita, paremmin tunnetaan Ahmattina. Nyt on kuulemma aika alkaa etsiä meille sitä loppuelämän kotia. Sairastan epilepsiaa, johon minulla on lääkitys aamuin illoin. Lääkitykset otan hyvin, tosin niistä on tietysti vaivaa teille ihmisille ja ilman lääkityksiäni en pärjää. Minulla on myös neurologisia ongelmia, ja olen normaalia kissaa kömpelömpi ja näköni ei ole normaali. Lisäksi minulla on äskettäin todettu virtsakiviä, joihin olen erityisruokavaliolla. Saatan tarvita erityisruokavaliota jatkossakin. Minulle ja Ahmatille on kummallekin tehty hammashoito.

Siirrytään vikalistassa eteenpäin.. En välitä käydä tekemässä tarpeita kissanvessoihin, vaan teen ne sanomalehdille tai lattialle. Ahmatilla oli myös sijaiskodissa ollessaan sisäsiisteysongelmia, täällä keskuksella hän osaa pissiä ja kakkia vessoihin. Kodissani ei voi olla kalliita parketteja tai puulattioita. Teen kuitenkin yleensä tarpeeni tiettyyn paikkaan kissanvessojen lähelle, joten uskovat että opin käymään esim. kylppärissä vessassa kodin muiden pintojen sijaan.
Sitten niihin hyviin juttuihin. Olemme kumpikin kilttejä ja seurallisia kissoja. Ahmatti rakastaa silittelyä ja on nykyään kaikkien kaveri. Itse otan silityksiä silloin kun sopii. Olemme suht rauhallisia ja huolettomia kissoja. Elämä on kivaa näin ja ruoka-ajat ovat päiviemme kohokohtia. Leikkiminenkin on mukavaa, mutta kyllä ne herkkuruuat ovat vain paras juttu!

Palvelusväki käski sanoa, että meille valitaan koti ehdottoman tarkkaan ja uuden kodin tulee sitoutua meidän kanssa asumiseen ja hoitoon. Meistä tullee normaalia kissaa varmemmin eläinlääkärikuluja enemmänkin. Olemme palvelusväen mielestä suuria kissapersoonia, jollaisia kuulemma harvemmin tapaa. Nyt etsimme sitä ihmistä tai ihmisiä, jotka hyväksyvät meidät ongelmistamme huolimatta ja tarjoavat hyvän kodin. Emme sovellu lapsiperheeseen ja etsimme kotia taloudesta, jossa ei ole muita kissoja. Olemme FIV/FeLV negatiivisia.

Olemme nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja meitä voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


VILHELMIINA
Syntynyt: arv. 2019
Leikattu naaras

Olen Vilhelmiina, kaunis tyttökissa. Olen vielä tosi arka ihmisiä kohtaan ja vaadin aikaa sosiaalistumiseen. Etsin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. Pelästyessäni räppään herkästi enkä sovellu pienten lasten kotiin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Taipalsaaressa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


NIPA
Synt.arv. 2018
Leikattu uros

Olen Nipa, komea populaatiotaustainen kolli. Väritykseltäni olen hieno ruskeatiikeri. Taustastani johtuen tulen erinomaisesti muiden kissojen kanssa toimeen. Ihmisen lähelläkin oleskelen, vaikka käsiteltävä en vielä olekaan.
Etsin kotia, jossa saisin rauhassa jatkaa sosiaalistumista omaan tahtiini ja jossa olisi vähintään yksi kesy kissakaveri.
Olen FIV/FeLV-negatiivinen ja muutenkin terve.
Olen nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


LIINA
Synt.arv. 2020
Leikattu naaras

Olen Liina, todella suloinen harmaa kissatyttö. Olen kotoisin kissapopulaatiosta ja ihmisen seurassa vielä ujo, tosin sijaiskodin oma ihminen saa minua kyllä varovasti silittää. Suhtaudun hyvin ystävällisesti toisiin kissoihin ja toivonkin itselleni kotia, jossa minulle olisi yksi tai useampi kesy kissakaveri auttamaan sosiaalistumisessa. Kissakaveri saisi mielellään olla tällainen nuori kuten minäkin.
Olen FIV/FeLV-negatiivinen ja muutenkin terve.
Olen nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


RÄPSY
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras

Olen Räpsy, vielä varautunut kaunis tyttökissa. Olen peräisin kissapopulaatiosta, joten muut kissat ovat minulle mieleen. Etsinkin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. Leikkiminen on alkanut kiinnostaa viime aikoina ja ruoka-aikana olen taatusti paikalla! En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com.


KAUNO
Synt.arv. 2017
Leikattu uros

Tässä esittäytyy kaikin puolin mahtava ja upea poikakissa, eli minä, Kauno.
Tulin yhdistykselle löytökissana ja täällä sijaiskodissa minusta on paljastunut mitä mainioin kotikissa. Olen siliteltävä ja seurallinen, leikkisä ja aktiivinen, niin ja huomattavan komea. Ei kai paljon muuta voisi kissalta toivoa!
Minulla on kuulemma kivasti pilkettä silmässä, ja toisinaan saatan vähän keppostella. Aiemmin saatoin hieman kynsiä sohvaa, mutta sittemmin olen oppinut käyttämään kynsiäni sopivampiin paikkoihin. Eli raapimapuut ja etenkin pahviset raapima-alustat ovat kovassa käytössä.

Tykkään leikkiä, etenkin uusilla leluilla, sillä minä kyllästyn helposti samoihin leluihin. Onkileluilla varsinkin on tosi kiva leikkiä. Muutenkin kaipaan huomiota ja aktiviteetteja. Mikäli minulla on tylsää tai tunnen oloni yksinäiseksi, osaan ilmaista sen varsin kovaäänisesti. Myös kooltani olen varsin mahtava, jopa liiankin mahtava, väittävät. Tarkoittaa siis sitä, että painoani pitäisi hieman saada pudotettua. Minulla on taipumusta virtsakiviin, mutta se vaiva on nyt hyvin hallinnassa ruokavalion avulla. Myös tulevaisuudessa on tärkeää, että samaa ruokavaliota noudatetaan.

Minä olen FeLV-negatiivinen, mutta FIV-positiivinen, joten tulevassa kodissani voi olla ainoastaan FIV-positiivisia kissoja. Lisäksi mahdollisen kissakaverini tulisi olla leikkisä ja aktiivinen, kuten minäkin. Sovellun mainiosti
myös ainoaksi kissaksi, kunhan ihmisilläni on minulle aikaa ja halua järjestää riittävästi virikkeitä päiviini.

Olen aivan kesy ja käsiteltävä, mutta joskus asiat voivat mennä hieman yli, ja silloin minä saatan vähän huitaista tai näykkäistä. Myös esimerkiksi äkkinäisiä käden liikkeitä voin säikähtää, etenkin jos kyseessä on vieras ihminen. Näistä syistä minä en ole sopiva kissa pienten lasten perheeseen. Olen käynyt hammashoidossa yhdistyksellä ollessani. Jos Sinulle tuli tunne, että minä voisin olla juuri sinun kissasi, ota rohkeasti yhteyttä. Olen nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com.


QUEENIE
Syntynyt: 2021
Leikattu naaras

Olen Queenie, kaunis tyttökissa. Luonteeltani olen leikkisä ja utelias. Pelkään vielä ihmisiä ja pelästyessäni räppään. Olen rohkaistunut paljon viime aikoina ja uskallan koko ajan lähemmäs ihmistä. Synnytin yhdistyksellä ollessani pentuni, mutta valitettavasti ne kaikki menehtyivät. Nyt olen valmis oman kodin etsintään. Etsin kotia, jossa minulle on kissaseuraa. Minua ei luovuteta lapsiperheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com.


LEENA
Synt.arv. 2020
Leikattu naaras

Olen Leena, raidallinen pieni kissatyttö. Minulla on todella persoonallisen näköiset pitkät korvat ja muutenkin olen hyvin suloinen. Olen kotoisin kissapopulaatiosta ja ihmistä arastelen vielä. Sen sijaan muiden kissojen kanssa tulen erinomaisesti toimeen. Etsinkin kotia, jossa minulle olisi kesy kissakaveri tai useampia auttamaan sosiaalistumisessa. Kissakaveri saisi mielellään olla tällainen nuori kuten minäkin. Olen FIV/FeLV-negatiivinen ja muutenkin terve. Olen nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


ISLA-SOFIA
Synt.arv. 2019
Leikattu naaras

Olen Isla-Sofia, punavalkoinen populaatiotaustainen tyttö. Entisessä elämässäni kukaan ei pitänyt kunnolla huolta, eikä ihmiseen ollut luottaminen. Koko ihmiskunta oli mielestäni täysin väärässä paikassa eli samalla planeetalla kanssani. Vaadittiin aikaa ja sijaiskodin hyvää hoitoa, ennenkuin ymmärsin, että se elämä on taakse jäänyttä ja kaikki on oikeasti hyvin nyt. Niin hyvin, että haen sijaiskodin ihmiseltä silityksiä monta kertaa päivässä. Kyllä, luit oikein! Nautin niistä silityksistä suunnattomasti. Mutta johonkin se raja on silti vedettävä. Yritäpäs ottaa minut syliin. Heittäydyn taatusti hankalaksi. Siinä kohtaa on siis vielä työstettävää, että osaisin rentoutua käsiteltäessä.

Uudessa elämässäni minulle tärkeitä asioita silitysten lisäksi ovat ruoka nenun eteen tarjoiltuna, kissakaverit ja niiden yltiöpäinen puskeminen, pallot ja ikioma koripesä. Ilman sitä omaa koria en kyllä muuta mihinkään! Ja kyllä lajitoveritkin ovat minulle niin tärkeitä ja rakkaita, että uudessa kodissani täytyisi olla ainakin yksi kesy kissakaveri. Voin täältä yhdistykseltäkin toki ottaa kissakaverin mukaani.Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Hampaani on hoidettu kuntoon yhdistyksellä ollessani. Olen nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


GINI & GUSTAV
Syntyneet: 2017-2018
Leikattu naaras ja uros

Olemme Gini & Gustav, iloiset populaatiokissakaverukset. Olemme uteliaita, leikkisiä ja sosiaalisia kissoja. Sijaiskotimme mielestä olemme erittäin persoonallisia ihania kissoja. Olemme FIV positiivisia ja etsimme yhteistä kotia. Kodissamme ei voi olla muita kissoja. Gustaville on tehty hammashoito ja kissalla on jatkuva (edullinen) lääkitys sappiongelmiin. Vatsamme menee herkästi sekaisin tietyistä ruoka-aineista (nauta, sika, kala), joten olemme erityisruokavaliolla. Toivomme rauhallista kotia, eli meitä ei luovuteta pienten lasten perheeseen. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Lappeenrannassa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


INKERI
Synt.arv. 2019
Leikattu naaras

Olen Inkeri, parivuotias populaatiotaustainen punavalkoinen pieni tyttö. Minut on leikattu, sirutettu, rokotettu, madotettu ja hampaatkin hoidettu. Minulla on enää 8 hammasta jäljellä, mutta pärjään hyvin niillä. En anna vielä koskea itseeni kädellä, mutta leikin ohessa sijaiskodin ihmiset ovat vaivihkaa onkilelun varrella minua silittäneet. Enköhän jonain päivänä suostu kädellä silitykseenkin. Pelkään vielä imuria, mutta pienemmät hurinat, kuten hiustenkuivain tai vatkain eivät enää saa minua piiloutumaan, vaikka en niistäkään äänistä kovasti pidä.

Märkäruoan suhteen olen melko nirso, mutta raksut ovat mieleisiä. Usein pelkästään raksujen ropina ruokinta-alustalle saa minut juoksemaan paikalle, vaikka olisin muka sikeässä unessa. Joskus sijaiskodin äiti-ihminen heittelee minulle raksuja, ja otan niitä tassulla kiinni lattialta. Se sanookin, että minusta voisi tulla hyvä jääkiekon pelaaja, kun niin hienosti nappaan kiekon eli raksun lapaan. Olisikohan jossain joku kissaliiga… Syön raksuja myös kädestä, kun olen sillä tuulella. Olen hyvin leikkisä. Iltaruoan jälkeen alkaa ralli, ja silloin mennään heti kovaa. Öisin kuitenkin olen kissakaverini kanssa pääasiassa nukkunut. Tai niinhän tuo äiti-ihminen luulee…

Paras lelu on äiti-ihmisen virkkaama hiirenhäntä, hyvänä kakkosena tulee hiuslenkki. Se ja eteisen räsymatto on lyömätön yhdistelmä. Usein mattoa suoristaessa äiti-ihminen löytää sieltä juuri hiuslenkin. Tuttu ihminen saa kulkea jo läheltäni, enkä lähde karkuun, kunhan kädet pysyvät kaukana. Olen FIV/FeLV-negatiivinen.

Etsin loppuelämän kotia kesyn kissan kaverina tai voin ottaa täältä yhdistykseltäkin kaverin mukaani. Kavereitani täällä ovat Ipsuli ja Isla-Sofia. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kouvolassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


IPSULI
Synt.arv. 2019
Leikattu naaras

Olen Ipsuli, parivuotias populaatiotaustainen punavalkoinen tyttö. Minut on leikattu, sirutettu, rokotettu, madotettu ja hampaitakin hoidettu. Hampaani vaativat seurantaa ja hammashoitoja jatkossakin, koska minulla on todettu hammassyöpymää. Viisitoista hammastani on jo jouduttu poistamaan. Hampaiden poistosta ei ole ollut minulle mitään haittaa, vaan päinvastoin se on parantanut elämänlaatuani.

Olin nykyiseen sijaiskotiini tullessa hyvin arka, ja pysyttelinkin ensimmäiset viikot piilossa. Pikku hiljaa tulin enemmän esille ja tuo äiti-ihminen oli kuulemma onnensa kukkuloilla, kun ekan kerran käperryin nukkumaan viereiselle sohvalle, ja uskalsin kääntää hänelle selän. Siitä vähitellen on menty eteenpäin – vieläkään en anna koskea itseeni kädellä, mutta kun leikin onkilelulla, niin äiti-ihminen silittää sillä varrella salaa, ja täytyy myöntää, että nautin siitä. Jonain päivänä vielä yllätän ja annan silittää kädellä. Pelkään edelleen imuria ja kovia ääniä, silloin menen piiloon.

Olen aika nirso ruoan suhteen, mutta raksut kyllä kelpaavat. Niitä olen syönyt jopa ihmisen kädestä, samoin kinkkuleikettä. Minusta on tullut aika leikkisä. Iltaruoan jälkeen alkaa ralli, ja silloin mennään kissakaverin kanssa heti kovaa. Öisin kuitenkin olemme nukkuneet pääasiassa. Tai ainakin niin tuo ihminen luulee! Eniten tykkään leikkiä hiuslenkeillä ja leluhiirillä. Ja niillä onkileluilla.

Voin jatkaa unia sohvalla, vaikka ihminen tulisi siihen samalle sohvalle, kunhan ei viereen tunge. Joskus harvoin olen jopa hypännyt ihmisen sänkyyn jalkopäätyyn nukkumaan. Etsin loppuelämän kotia kesyn kissan kaverina tai voin ottaa täältä yhdistykseltä kaverin mukaani. Kavereitani täällä ovat Inkeri ja Isla-Sofia. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Kouvolassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


OINI (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2020-2021
Leikattu naaras

Olen Oini, kaunis populaatiokissa. Olen utelias ja pidän toisista kissoista. Tykkään leikkiä palloilla itsekseni, kenties myöhemmin innostun leikkimään myös ihmisen leikittämänä. Minua saa välillä tuttu ihminen silittää, mutta vaadin vielä aikaa sosiaalistumiseen. Olen emokissa ja ihanat pentuni saivat jo omat kodit. Nyt olisi minun vuoroni löytää se loppuelämän koti. Uudessa kodissani tulee olla sosiaalinen kissakaveri. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


RAULI
Syntynyt: Arv. 2021
Leikattu naaras

Olen Rauli, kaunis ja siro tyttökissa. Olen peräisin kissapopulaatiosta. Luonteeltani olen vielä hyvin arka, mutta kiltti. Enimmäkseen oleskelen piilossa ihmisiltä, mutta välillä rohkenen seurailla ihmisiä kauempaa. Etsin kotia, jossa minulla on sosiaalinen kissakaveri. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


SEVERI (VARATTU)
Syntynyt: 1.11.2011
Leikattu uros

Olen Severi, herttainen seniorikissa. Olen kiltti ja hyväkuntoinen kissa. Olen tottunut vain muutamaan ihmiseen elämäni aikana, joten olen aluksii ujo uusia ihmisiä kohtaan. Tutustuttuani rakastan silityksiä ja läheisyyttä. Olen elänyt toisen kissan kanssa, joten voisikin olla kiva, jos uudessa kodissa minulla olisi rauhallinen kissakaveri. Käyn myös ainoaksi kissaksi, kunhan saan sinulta paljon seuraa. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


LENA & LARA
Syntyneet: 2015
Leikattuja naaraita

Olemme Lena ja Lara, ihanat kissasiskokset. Luonteiltamme olemme kilttejä ja seurallisia. Lena on meistä enemmän vetäytyvä ja tarkkailee usein ihmisiä vähän kauempaa. Lara taas on todella sosiaalinen eikä se saa tarpeekseen huomiosta ja silityksistä. Olemme todella ruoka-aineallergisia, joten meillä on tarkka ruokavalio, jota on noudatettava loppuelämämme ajan. Lena kärsi yhdistykselle tullessaan todella pahoista iho-oireista, mutta lääkityksellä ja ruokavaliolla oireet ovat hyvin hallinnassa. Lääkityksiä Lena tarvitsee jatkossakin. Lena on todella kiltti, joten sen saa lääkittyä helposti. Etsimme yhteistä kotia. Olemme FIV/FeLV-negatiivisia. Olemme nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja meitä voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


LULU
Synt.arv. 2020
Leikattu naaras

Olen Lulu, nuori populaatiotaustainen tyttökissa. Olen arka, mutta samalla todella utelias. En viihdy piiloissa, vaan haluan nähdä, mitä ympärillä tapahtuu. Säikyn silti vielä helposti. Ihmisiä en päästä vielä tosi lähelle, eikä koskea saa. Ilmaisen selkeällä elekielellä, jos ihminen on liian lähellä, eli sähähdän. Tassullakin olen ihmistä kevyesti läpsäissyt, kuitenkin niin, että kynnet ovat piilossa. Olen alkanut innostumaan ihmisten kanssa leikkimisestä, mutta en vielä uskalla keskittyä leluun täysin, kun ihmistäkin pitää vahtia samalla. Yksin tai kissakaverin kanssa leikissä pallot tai vessapaperirullan hylsy ovat suosikkejani.
Uudessa kodissani tarvitsen kissakaverin. Olemme hyviä kavereita saman populaation tyttökissan Lindan kanssa. Dominoivien tyttökissojen kanssa en ole tullut toimeen, koska olen itsekin hyvin voimakastahtoinen. Voisin muuttaa samaan kotiin Lindan kanssa tai kotiin, jossa on sosiaalinen ja leikkisä kissakaveri, vaikkapa kiltti poikakissa.
Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Minulla on epäilty kala-allergiaa, ja olen kalattomalla ruokavaliolla.
Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


VICKY
Synt.arv. 2009
Leikattu naaras

Olen Vicky, hyvin nuorekas 13-vuotias kissarouva etsimässä ikiomaa loppuelämän kotia. Taustaltani olen kodinvaihtaja.
Olen sosiaalinen ja leikkisä. Minulla on täällä sijaiskodissa kissakaveri, jonka kanssa tulin heti alusta lähtien hyvin toimeen. Tuo tyyppi ei kuitenkaan pysy aina vauhdissani mukana, vaikka on olevinaan mukamas minua nuorempi!
Alussa minua hieman jännitti uuteen paikkaan tulo, mutta herkkujen ja lelujen avulla tulin jo parin päivän jälkeen uteliaana tutkimaan paikkoja. Nyt olen jo ihan kesy, kiltti kotikissa, joka on valloittanut oman nukkumapaikkansa ihmisten vierestä sängystä.
Terveyteni on kunnossa. Veriarvoni ovat hyvät. Olen käynyt hammashoidossa jo edellisessä kodissani, ja nyt kävin hammaskivenpoistossa, jonka yhteydessä otettiin hammasröntgen ja todettiin hampaitteni olevan hyväkuntoiset. Olen FIV/FeLV-negatiivinen.
Uudessa kodissani voisi olla minulle kissakaveri, vaikkapa joku mukava kolli. Entisen kotini kollikaveri oli liian dominoiva ja kiusasi minua, joten kaverini saisi olla luonteeltaan kiltti ja leppoisa, kuten nykyisen sijaiskotini kissa. Voisin soveltua myös ainoaksi lemmikiksi, kunhan vain saan ihmiseltäni tarpeeksi huomiota. Lastenkin kanssa olen tullut toimeen, varsinkin jos heiltä saa herkkuja. Olen erittäin perso ruualle!
Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


TERESA
Synt.arv. 2019
Leikattu naaras

Olen Teresa, viehättävä musta tyttökissa. Olen populaatiotaustainen ja vielä vähän arka ihmisiä kohtaan. Annan kyllä ihmisen tulla lähelle, mutta vielä minua ei saa silittää. Reipastun kuitenkin koko ajan. Olen esimerkiksi oppinut tykkäämään onkilelulla leikittämisestä. Muiden kissojen kanssa leikin myös mielelläni, ja lajitoverit ovatkin minulle tosi tärkeitä. Etsin kotia, jossa on minulle sosiaalinen kissakaveri tai voisin ottaa myös yhdistykseltä kaverin mukaani.
Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen käynyt yhdistyksellä ollessani hammashoidossa. Minulta poistettiin yksi huonokuntoinen hammas, jossa todettiin ykköstyypin hammassyöpymää.
Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


MARTTI
Syntynyt: arv. 2019
Leikattu uros

Olen Martti, kookas ja komea poikakissa. Elelin villiä ja vapaata kollipojan elämää, ja päädyin löytöeläinkotiin. Muutin nyt eläinsuojelukeskukselle etsimään omaa kotia. Olen arka mutta erittäin rohkea tutkimaan juttuja. Leikin paljon ja olen aktiivinen. Rakastan toisia kissoja. Valitettavasti minulla todettiin FIV, joten etsin kotia, jossa kissakaverillani on myös FIV. Yksinäiseksi kissaksi en haluaisi muuttaa. Olen FeLV negatiivinen. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


HEMULI
Syntynyt: arv. 2020
Leikattu uros

Olen Hemuli, komea raitapaita. Taustaltani olen löytökissa ja nyt pitäisi löytää uusi hyvä koti. Olen arka mutta kiltti. Vaikka vielä ihmisiä arastelen, niin olen usein ihmisten touhuja tutkailemassa. Etsin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri esimerkkiä näyttämässä. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


MINKU
Syntynyt: arv. 2019
Leikattu naaras

Olen Minku, ujo kaunis emokissa. Pentuni ovat jo saaneet kodin ja muutin löytöeläinkodista eläinsuojelukeskukselle etsimään omaa kotia. Pelkään vielä paljon ihmisiä, mutta olen utelias ja rohkaistun koko ajan. Etsin kotia, jossa minulle kissaseuraa, ja jossa ei ole pieniä lapsia. Minulla on kulmahammas katkennut tapaturmaisesti ja käyn hammashoidossa ennen luovutusta. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


SINIKKA
Syntynyt: 12/2021
Naaras

Olen Sinikka, ihana pieni tyttökissa. Olen arka vieraille ja uusissa tilanteissa, mutta tutuilta ihmisiltä haen silityksiä ja olen oikein rakastava kissa. Olen kovin innoissani keskuksen muista kissoista, joten etsin kotia, jossa minulle on kissaseuraa. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


Jaa sivu