Kotia etsivät – KISSAT

Jos löydät sivulta mieluisan kissan, otathan yhteyttä kissan ilmoituksessa olevaan yhteystietoon. Emme ota kissoille katsojia, ketkä eivät ole sopineet vierailua ennakkoon. Sijaiskodeissa oleviin kissoihin voi tutustua sopimalla tapaamisen sijaiskotivastaavan kanssa. Löydät jokaisen sijaiskotikissan luonnekuvauksen perästä puhelinnumeron, josta tavoitat kyseisen kissan sijaiskotivastaavan. Eläinsuojelukeskus Miun vierailuaika on lauantaisin klo 14-17 (ei juhlapyhinä). Muut vierailut eläinsuojelukeskukselle tulee sopia ennakkoon p. 050 555 1186 (klo 10-14).

HUOM! Luethan tarkasti kodinetsintäkuvauksen! Emme luovuta kissoja koteihin, joissa eivät täyty ilmoituksessa kerrotut kyseisen kissan tarpeet. Esim. kissakaverin tarvitsevia kissoja ei luovuteta ainoiksi kissoiksi eikä lapsiperheeseen sopimattomia kissoja lapsiperheisiin, vaikka koti niin toivoisi.

Tutustuthan myös Adoptioinfo – sivuumme, jonne olemme koonneet asioita, jotka on hyvä huomioida ennen kuin harkitset eläimen adoptointia. Sieltä löydät myös hinnastomme sekä adoptiomäärityksemme. Huomioithan, että kissat luovutamme vain sisäkissoiksi (ei vapaata ulkoilua) ja kissanpentuja emme luovuta ainoaksi kissaksi.


NINA
Syntynyt: arv. 2018
Leikattu naaras

Olen Nina, arka kaunis tyttökissa. Toisia kissoja kohtaan olen sosiaalinen. Leikin ihmisen seurassa, otan herkkuja kädestä, mutta en vielä pidä koskettamisesta. Etsin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Minulla on todettu astma, johon on suun kautta annettava (edullinen) lääkitys. Lääkkeen syön hyvin ruuan seassa. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


NEPONEN
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu uros

Olen Neponen, erittäin komea poikakissa. Ihmisiä kohtaan olen vielä varautunut. Pelästyessäni saatan räpätä. Toisia kissoja kohtaan olen sosiaalinen. Olen jo reipastunut paljon alkuajoista. Nautin ihmisen seurassa leikkimisestä ja otan herkkuja kädestä. Koskettaa en vielä anna. Sosiaalinen kissakaveri auttaisi minua paljon, joten etsinkin kotia, jossa minulle on kissaseuraa. En sovellu lapsiperheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


JUSTUS
Syntynyt: arv. 2010
Leikattu uros

Olen Justus, komea poikakissa. Luonteeltani olen seurallinen ja leppoisa omia ihmisiäni kohtaan. Osaan olla myös temperamenttinen. Vieraita ihmisiä kohtaan olen utelias mutta en erityisemmin välitä vieraiden kanssa seurustelusta. Olen tottunut valjaisiin ja rauhallisessa ympäristössä voisin nauttia valjasulkoilusta. En sovellu lapsiperheeseen, josta syystä minusta joudutaan luopumaan. Olen stressiherkkä ja etsinkin rauhallista kotia, jossa ei ole liikaa vilinää. Olen tottunut toiseen kissaan mutta sopivaan kotiin voin muuttaa myös ainoaksi kissaksi. Olen allergiaruokavaliolla, jota on helppo noudattaa. Olen nähtävillä hoitopaikassani Imatralla ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com.


OLGA
Syntynyt: arv. 2020-2021
Leikattu naaras

Olen Olga, arka mutta utelias tyttökissa. Pelätessäni räppään herkästi. Etsin kotia, jossa minulle on kissakaveri ja en sovellu pienten lasten talouteen. Olen leikkisä ja aktiivinen, mutta ihmisiä vielä pelkään. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


OMA
Syntynyt: arv. 2020-2021
Leikattu naaras

Olen Oma, vielä kovin arka tyttökissa. Tarkkailen kiinnostuneena ihmisten touhuja mutta en vielä lähesty ihmistä. Leikkiminen on kivaa ja pidän kissakavereistani. Etsin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


RÄPSY
Syntynyt: arv. 2017
Leikattu naaras

Olen Räpsy, vielä varautunut kaunis tyttökissa. Olen peräisin kissapopulaatiosta, joten muut kissat ovat minulle mieleen. Etsinkin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. Leikkiminen on alkanut kiinnostaa viime aikoina ja ruoka-aikana olen taatusti paikalla! En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


KAUNO
Synt.arv. 2017
Leikattu uros

Tässä esittäytyy kaikin puolin mahtava ja upea poikakissa, eli minä, Kauno.
Tulin yhdistykselle löytökissana, ja täällä sijaiskodissa minusta on paljastunut mitä mainioin kotikissa. Minua saa silitellä, mutta vain silloin, kun se minulle itselleni sopii. Viihdyn ihmisten seurassa, mutta en kuitenkaan yleensä aivan iholla. Paitsi silloin, kun hellyyskohtaus iskee.
Olen herkkä elämästä nautiskelija, joka rakastaa laiskottelua. Kuitenkin minusta löytyy myös riehakkaampi puoli, joka fysiikan lakeja uhmaten syöksyy läpi kapean kissatunnelin.
Olen myös varsin hyväkäytöksinen. Aiemmin saatoin hieman kynsiä sohvaa, mutta sittemmin olen oppinut käyttämään kynsiäni sopivampiin paikkoihin. Eli raapimapuut ja etenkin pahviset raapima-alustat ovat kovassa käytössä.
Myös kooltani olen varsin mahtava, jopa liiankin mahtava, väittävät. Tarkoittaa siis sitä, että painoani pitäisi hieman saada pudotettua.
Minulla on taipumusta virtsakiviin, mutta se vaiva on nyt hyvin hallinnassa ruokavalion avulla. Myös tulevaisuudessa on tärkeää, että samaa ruokavaliota noudatetaan.
Minä olen FeLV- negatiivinen, mutta FIV- positiivinen, joten tulevassa kodissani voi olla ainoastaan FIV-positiivisia kissoja. Sovellun mainiosti myös ainoaksi kissaksi, kunhan ihmisilläni on minulle aikaa ja halua järjestää riittävästi virikkeitä päiviini.
Olen aivan kesy ja käsiteltävä, mutta joskus asiat voivat mennä hieman yli, ja silloin minä saatan vähän huitaista tai puraista. Myös esimerkiksi äkkinäisiä käden liikkeitä voin säikähtää, etenkin jos kyseessä on vieras ihminen. Näistä syistä minä en ole sopiva kissa pienten lasten perheeseen.
Hampaani on hoidettu kuntoon yhdistyksellä ollessani.
Jos sinulle tuli tunne, että minä voisin olla juuri sinun kissasi, ota rohkeasti yhteyttä. Olen nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 5551197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


LEENA
Synt.arv. 2020
Leikattu naaras

Olen Leena, raidallinen pieni kissatyttö. Minulla on todella persoonallisen näköiset pitkät korvat ja muutenkin olen hyvin suloinen. Olen kotoisin kissapopulaatiosta ja ihmistä arastelen vielä. Sen sijaan muiden kissojen kanssa tulen erinomaisesti toimeen. Etsinkin kotia, jossa minulle olisi kesy kissakaveri tai useampia auttamaan sosiaalistumisessa. Kissakaveri saisi mielellään olla tällainen nuori kuten minäkin. Olen FIV/FeLV-negatiivinen ja muutenkin terve. Olen nähtävillä sijaiskodissa Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


GINI & GUSTAV
Syntyneet: 2017-2018
Leikattu naaras ja uros

Olemme Gini & Gustav, iloiset populaatiokissakaverukset. Olemme uteliaita, leikkisiä ja sosiaalisia kissoja. Sijaiskotimme mielestä olemme erittäin persoonallisia ihania kissoja. Olemme FIV positiivisia ja etsimme yhteistä kotia. Kodissamme ei voi olla muita kissoja. Gustaville on tehty hammashoito ja kissalla on jatkuva (edullinen) lääkitys sappiongelmiin. Vatsamme menee herkästi sekaisin tietyistä ruoka-aineista (nauta, sika, kala), joten olemme erityisruokavaliolla. Toivomme rauhallista kotia, eli meitä ei luovuteta pienten lasten perheeseen. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Lappeenrannassa ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


INKERI JA IPSULI
Synt.arv. 2019
Leikattuja naaraita

Olemme Inkeri ja Ipsuli, suloinen ja rakastettava kissakaksikko. Meidät on leikattu, sirutettu, rokotettu, madotettu ja hampaatkin hoidettu. Inkerillä on enää 8 hammasta jäljellä, mutta hän pärjää hyvin niillä. Ipsulilla on todettu hammassyöpymää ja poistettu noin puolet hampaista. Hampaiden poistosta ei ole ollut meille mitään haittaa, vaan päinvastoin se on parantanut elämänlaatuamme. Jatkossakin hampaittemme kunto on hyvä tarkistuttaa vuosittain.
Olemme kotoisin kissapopulaatiosta ja olleet todella arkoja tullessamme, mutta pikku hiljaa kesyyntyneet. Nykyisin oleilemme jo aivan rennosti äiti-ihmisemme vieressä sohvalla. Joskus tulemme ihmisen kanssa samaan sänkyyn jalkopäähän nukkumaan. Uudet ihmiset ujostuttavat ensi alkuun, mutta vieraidenkin läsnäollessa olemme nykyisin jo ihan näkyvillä.
Silityksistä emme ole vielä täysin oppineet nauttimaan, vaikka satunnaisesti meitä on saanutkin koskettaa. Leikin ohella silittäminen kyllä onnistuu onkilelun varrella. Siitä tykkäämme kovasti ja annamme silitellä pitkäänkin.
Pelkäämme vielä imuria, mutta pienemmät hurinat, kuten hiustenkuivain tai vatkain eivät enää saa meitä piiloutumaan, vaikka emme niistäkään äänistä kovasti pidä.
Märkäruoan suhteen olemme melko nirsoja, mutta raksut ovat mieleisiä. Usein pelkästään raksujen ropina ruokinta-alustalle saa meidät juoksemaan paikalle, vaikka olisimme muka sikeässä unessa. Raksuja ja kinkkuleikettä otamme ihmisen kädestäkin. Inkerille voi myös heitellä raksuja, ja hän ottaa niitä hienosti tassulla kiinni lattialta. Äiti-ihminen sanookin, että Inkeristä voisi tulla hyvä jääkiekon pelaaja, kun niin hienosti nappaa kiekon eli raksun lapaan. Olisikohan jossain joku kissaliiga…
Olemme hyvin leikkisiä. Iltaruoan jälkeen alkaa ralli, ja silloin mennään heti kovaa! Öisin kuitenkin olemme pääasiassa nukkuneet. Tai niinhän tuo äiti-ihminen luulee…
Paras lelu on äiti-ihmisen virkkaama hiirenhäntä, hyvänä kakkosena tulee hiuslenkki. Se ja eteisen räsymatto ovat lyömätön yhdistelmä. Usein mattoa suoristaessa äiti-ihminen löytää sieltä juuri hiuslenkin. Leluhiiret ja onkilelut ovat myös suosikkejamme.
Olemme FIV/FeLV-negatiivisia. Etsimme loppuelämän kotia yhdessä, koska olemme todella kiintyneitä toisiimme. Nukumme ja leikimme yhdessä, ja usein puskemme ja kiehnäämme toisiamme hännät yhteenkietoutuneina.
Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Kouvolassa. Meitä voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


LENA & LARA
Syntyneet: 2015
Leikattuja naaraita

Olemme Lena ja Lara, ihanat kissasiskokset. Luonteiltamme olemme kilttejä ja seurallisia. Lena on meistä enemmän vetäytyvä ja tarkkailee usein ihmisiä vähän kauempaa. Lara taas on todella sosiaalinen eikä se saa tarpeekseen huomiosta ja silityksistä. Olemme todella ruoka-aineallergisia, joten meillä on tarkka ruokavalio, jota on noudatettava loppuelämämme ajan. Lena kärsi yhdistykselle tullessaan todella pahoista iho-oireista, mutta lääkityksellä ja ruokavaliolla oireet ovat hyvin hallinnassa. Lääkityksiä Lena tarvitsee jatkossakin. Lena on todella kiltti, joten sen saa lääkittyä helposti. Etsimme yhteistä kotia. Olemme FIV/FeLV-negatiivisia. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Lappeenrannassa sopimuksen mukaan ja meitä voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


MARTTI
Synt.arv. 2019
Leikattu uros

Olen Martti, komea ja sutjakka poikakissa. Elelin villiä ja vapaata kollipojan elämää, ennen kuin päädyin löytöeläinkotiin. Nyt asustan sijaiskodissa, ja täällä minusta on paljastunut varsin suulas ja seurallinen nuorukainen. Rakastan silityksiä ja jaloissa kiehnäämistä. Syliin minua ei ole vielä otettu, enkä ole itsekään syliin tullut. Sohvalle voin viekkuun kellahtaa, tosin vain hetkeksi, sillä minulla on paljon tehtävää, kuten esimerkiksi leikkiminen. Äkkinäisiä liikkeitä ja käden ojentelua säikähdän vielä.
Toisia kissoja minä rakastan kovin, ja toivoisin löytäväni leikkisän lajitoverin itselleni. Olen FIV-positiivinen, joten etsin kotia, jossa kissakaverillani on myös FIV. Yksinäiseksi kissaksi en haluaisi muuttaa. Olen FeLV-negatiivinen.
Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa ja minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


RIIA
Syntynyt: arv. 2018
Leikattu naaras

Olen Riia, kaunis emokissa. Kasvatin omat pentuni luovutusikään ja nyt olisi korkea aika löytää se ihan oma koti. Olen arka mutta utelias kissa. Pidän toisten kissojen seurasta. Etsin kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissa esimerkkiä näyttämässä. Keskuksella asuessani olen tottunut koiriin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


VIKI & VILHELMIINA
Syntyneet: Viki arv. 10.8.2022 & Vilhelmiina arv. 2019
Uros & leikattu naaras
Olemme Viki ja Vilhelmiina, kissakaverukset. Olemme samasta populaatiosta ja sukua toisillemme, mutta Vilhelmiina ei ole Vikin emo. Viki tuli yhdistykselle syyskuussa orpopentuna, ja muutti sijaiskotiin Vilhelmiinan ja Viljan kanssa. Vilja on huolehtinut Vikin ruokinnasta mutta Vilhelmiinasta on tullut Vikin sydänystävä. Siksi kissoille etsitään nyt yhteistä kotia.
Viki on luonteeltaan erittäin sosiaalinen, huomionhakuinen ja vilkas. Vilhelmiina on arka, mutta ruokahetkinä pyörii jaloissa ja antaa silittää. Vilhelmiina on myös leikkisä kissa ja nukkuu ihmisen vieressä.
Vikiä ja Vilhelmiinaa ei luovuteta pienten lasten perheeseen.  Olemme FIV/FeLV negatiivisia. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Taipalsaarella ja lisätietoja meistä antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


RUSAKKO
Synt.arv. 2017
Leikattu naaras

Olen Rusakko, kaunis tabbykuvioinen tyttökissa. Elelin ulkona kulkurina, kunnes minut loukutettiin ja vietiin löytöeläintaloon. Sieltä saavuin yhdistyksen sijaiskotiin opettelemaan kotikissan elämää, mikä sujuukin jo melko mallikkaasti. Olen vielä hieman ujo, eikä minua saa silittää, mutta muuten olen rauhallinen ja kiltti. Tuttuja ihmisiä en enää piileskele, vaan usein oleskelen ihan näkyvillä. Ikkunasta ulos katseleminen on suosikkipuuhaani.
Etsin rauhallista kotia, jossa voin jatkaa kesyyntymistä omaan tahtiini. Olen FIV-positiivinen ja FeLV-negatiivinen, joten uudessa kodissani voi olla vain FIV-positiivisiksi testattuja kissoja. Tulen toimeen lajitovereiden kanssa, mutta sovellun myös ainoaksi kissaksi.
Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


LEMMIKKI
Synt.arv. 2021
Leikattu uros

Olen Lemmikki, populaatiotaustainen nuori poikakissa. Olen elellyt ulkona ensimmäisen elinvuoteni ajan, joten kotikissan elämä on minulle vielä uutta ja jännittävää. Ihmisiä mieluiten väistän tai tarkkailen turvallisen välimatkan päästä, tosin heidän tarjoamansa lelut ovat vähän jo alkaneet kiinnostaa. Lajitovereita rakastan yli kaiken, ja varsinkin kollikavereiden seura on minulle kovasti mieleen. Etsinkin kotia, jossa minulle olisi vähintään yksi nuori ja sosiaalinen kissakaveri.
Olen melko isokokoinen kolli, ja vatsanseutunikin on alkanut hieman pyöristyä, sillä ruoka minulle maistuu. Tulevan kotini onkin tärkeää kiinnittää huomiota painoni hallintaan.
Olen FIV/FeLV-negatiivinen.
Olen nähtävillä sijaiskodissani Inkeroisissa Kouvolassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


RUDOLF
Syntynyt: arv. 2016
Leikattu uros

Olen Rudolf, herttainen poikakissa. Olen leikkisä ja aktiivinen. Olin tullessani tosi arka ja varautunut, mutta nyt nautin pääni rapsutuksista. Syliin nostaminen ei vielä suju. Pidän paljon toisista kissoista, joten haluan kodin, jossa minulle on kissaseuraa. Leikin mielelläni sijaiskodin kissan kanssa. Säikyn äkkinäisiä liikkeitä, joten en sovellu pienten lasten kotiin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


EMPPU
Syntynyt: arv. 1.6.2022
Leikattu uros

Olen Emppu, pian puolivuotias suloinen poikakissa. Olen arka, mutta leikkisä ja utelias. Etsin kotia, jossa minulle on reipas kissakaveri. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


ROOPE
Syntynyt: arv. 1.6.2022
Leikattu uros

Olen Roope, kohta puolivuotias kaunis poikakissa. Olen vielä arka. Tykkään leikkiä ja uteliaana tarkkailen ihmisten touhuja.. Etsin kotia, jossa minulle on reipas kissakaveri. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissani Lappeenrannassa sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


TAPIO
Syntynyt: arv. 1.1.2021
Leikattu uros

Olen Tapio, kookas ja komea poikakissa. Olen vielä arka ja tarvitsen aikaa sosiaalistumiseen. Tulen hyvin toimeen toisten kissojen kanssa. Etsin kotia, jossa minulle on kissaseuraa. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


TARZAN
Syntynyt: arv. 1.1.2021
Leikattu uros

Olen Tarzan, komea tiikeriraitainen poikakissa. En ole tottunut ihmisten läheisyyteen, joten olen vielä arka. Olen luonteeltani utelias ja sosiaalistun pikkuhiljaa. Kaipaan kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


TELLU
Syntynyt: arv. 1.1.2022
Leikattu naaras

Olen Tellu, pian vuoden ikäinen tyttökissa. Olen vielä arka mutta ruoka-aikana aina paikalla. Pelästyessäni räppään. Leikin paljon ja totuttelen elämään kotikissan elämää. Toivon kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


TUITTU
Syntynyt: arv. 1.1.2022
Leikattu naaras

Olen Tuittu, noin vuoden ikänen tyttökissa. Olen utelias mutta pelkään vielä ihmisiä. Sosiaalistun pikkuhiljaa. Pelästyessäni räppään. Olen leikkisä ja kaipaan kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


TURRE
Syntynyt: arv. 1.1.2021
Leikattu uros

Olen Turre, kaunis mustavalkoinen poikakissa. Olen vielä arka, mutta ruuan tulen jo ottamaan ihmisen luokse. Ruoka on minulle tärkeää, joten saat minusta ystävän tarjoamalla hyvää ruokaa. Kaipaan kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


TELLERVO
Syntynyt: arv. 1.1.2022
Leikattu naaras

Olen Tellervo, kaunis tyttökissa. Olen vielä arka ja säikky. Leikin paljon ja olen hyvä syömään. Toivon kotia, jossa minulle on sosiaalinen kissakaveri. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


HOPEARAITA (VARATTU)
Syntynyt: arv. 2018
Leikattu naaras

Olen Hopea, seurallinen ja ihastuttava tyttökissa. Menetin kissaystäväni syksyllä ja olen nyt asunut ainoana kissana sijaiskodissa. Elämä on alkanut sujua oikein kivasti ja sijaiskodin mukaan olen varsin suloinen tapaus. Ihan ensimmäisessä sijaiskodissani minulla oli sisäsiisteysongelmia mutta eläinsuojelukeskuksella asuessani ja nykyisessä sijaiskodissani olen ollut sisäsiisti. Ehkä tarvitsin vain harjoitusta alkuun. Haen paljon leikkiseuraa ihmisestä ja silityksistä en saa tarpeekseni. Minulle on tehty hammashoito ja uuden kotini tulee varautua mahdollisiin hammashoitoihin myöhemminkin. Populaatiossani on calicia, josta johtuen meille tulee herkemmin hammassairauksia. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä sijaiskodissa Lappeenrannassa ja lisätietoja minusta antaa sijaiskotivastaava Pirjo Granbäck p. 045 694 9597.


VITSI (VARATTU)
Syntyneet: arv. 1.7.2022
Leikattu uros

Olen Vitsi, komea puolivuotias poikakissa. Olin kovin pieni vielä äskettäin, mutta nyt otin kasvuspurtin ja painoa on jo yli 3,5kg. Olen leikkisä ja kiltti, mutta arka ihmisiä kohtaan. Haluan kodin, jossa minulle on kissakaveri. Voin myös muuttaa yhteiseen kotiin jonkun sisarukseni kanssa. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


VAAHTERA (VARATTU)
Syntyneet: arv. 1.7.2022
Leikattu uros

Olen Vaahtera, noin puolivuotias poikakissa. Olen arka ja tarvitsen vielä aikaa sosiaalistumiseen. Olen kuitenkin kiltti ja varsin potentiaalinen lemmikkikissa. Leikkiminen on kivaa ja haluan kodin, jossa minulle on kissakaveri. Voin myös muuttaa yhteiseen kotiin jonkun sisarukseni kanssa. En sovellu pienten lasten perheeseen. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


LIINA
Synt.arv. 2020
Leikattu naaras

Olen Liina, todella suloinen harmaa kissatyttö. Olen kotoisin kissapopulaatiosta ja ihmisen seurassa vielä ujo, tosin sijaiskodin oma ihminen saa minua kyllä varovasti silittää. Suhtaudun hyvin ystävällisesti toisiin kissoihin ja toivonkin itselleni kotia, jossa minulle olisi yksi tai useampi kesy kissakaveri auttamaan sosiaalistumisessa. Kissakaveri saisi mielellään olla tällainen nuori kuten minäkin. Olen FIV/FeLV-negatiivinen ja muutenkin terve.
Olen nähtävillä sijaiskodissani Kotkassa ja minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com.


FREYA
Synt.arv. 2016
Leikattu naaras

Olen Freya, suloinen ja kiltti ruskeatiikerityttö. Taustaltani olen löytökissa. Yhdistykselle tullessani olin aluksi epäluuloinen ihmisiä kohtaan, enkä tullut lähelle, mutta sijaiskodin ystävällisen poikakissan rohkaisemana aloin taas luottaa ihmisiin. Nykyisin en enää oleskele piilossa tuttujen ihmisten lähellä, vaan makoilen sohvalla, annan silittää ja tulen jopa oma-aloitteisesti syliin kehräämään. Seuraan uteliaana kaikkea, mitä kodissa tapahtuu. Pahvilaatikot ovat suosikkejani. Jos jossain on pahvilaatikko, sinne hyppään myös minä!
Rakastan toisia kissoja, ja myös tulevassa kodissani tulisi olla ainakin yksi sosiaalinen kissakaveri. Kissakaveri voisi olla tällainen keski-ikäinen kuten minäkin.
Olen FIV/FeLV-negatiivinen. Olen käynyt hammaskivenpoistossa yhdistyksellä ollessani. Sen yhteydessä hampaani röntgenkuvattiin ja todettiin niiden olevan hyvässä kunnossa. Myös veriarvoni olivat hyvät.
Olen nähtävillä sijaiskodissani Haminassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


ROBIN & TIRRIÄINEN:
Synt.arv. Robin 2021, Tirriäinen 2020
Leikattuja naaraita

Olemme Robin ja Tirriäinen, parhaat kissakaverukset. Aiemmin olemme asuneet isommassa kissaporukassa, mutta nyt kahdestaan asuessamme nautimme ihmisen jakamattomasta huomiosta, emmekä enää muita kavereita kaipaa. Etsimme kuitenkin ehdottomasti yhteistä kotia, koska olemme niin kiintyneitä toisiimme.
Robin on harmaa siro tyttökissa, jonka toinen silmä oli vaurioitunut tapaturmaisesti ja jouduttiin poistamaan. Yhden silmän puuttuminen ei kuitenkaan haittaa turvallista sisäkissan elämää. Ensi alkuun arastelen uusia ihmisiä, mutta kun saan tutustua rauhassa, niin minusta kuoriutuu ihmisen läheisyydestä tykkäävä kehruukone. Olen leikkisä ja aktiivinen ja ruuan suhteenkin melko kaikkiruokainen.
Tirriäinen on kaunis mustavalkoinen tyttökissa. Uudet ihmiset vähän ujostuttavat, mutta opin äkkiä luottamaan. Tykkään kovasti ihmisen läheisyydestä ja rapsutuksista. Ruuan suhteen olen vähän herkkusuu, ja sanovat, että ruokamäärääni on hyvä kiinnittää jatkossa huomiota. Olen vähän rauhallisempi kuin kissakaverini Robin, mutta kissanminttuleluista kyllä innostun. Minulla on hyväkuntoiset hampaat, kuten Robinillakin, mutta minulla on ollut ientulehdusta, joten suuni terveydestä huolehtiminen on jatkossakin tärkeää.
Ihan taaperoikäisiä lapsia arastelemme, mutta isompia lapsia voi tulevassa kodissamme olla. Olemme FIV/FeLV-negatiivisia.
Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Kotkassa. Meitä voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


LASSO
Synt.arv. 2021
Leikattu uros

Olen nuori poikakissa Lasso, tosin sijaiskotini mielestä näytän ihan Penalta. Vieteriksi myös kutsuvat minua, koska olen kova poika venyttelemään. Vähän kuulemma sellainen laiskanpuoleinen Karvinen olen joskus, mutta eihän minulla olekaan kiire mihinkään… Kyllä minä tosin kissakaverien kanssa leikinkin. Myös laservalo on ehdoton suosikkini!
Olen entinen populaatiokissa. Sosiaalistumiseni kotikissaksi on jo hyvällä mallilla. Viihdyn samassa huoneessa ihmisten kanssa, ja tulen yöllä heidän kanssaan sänkyyn nukkumaan. Olen vielä vähän epävarma silitysten suhteen, mutta herkkuja tulen hakemaan kädestä, ja omalta ihmiseltäni olen hakenut myös rapsutuksia.
Etsin kotia, jossa minulle on nuori ja sosiaalinen kissakaveri. Voisin muuttaa myös yhteiseen kotiin veljeni Lemmikin kanssa.
Olen FIV/FeLV-negatiivinen.
Olen nähtävillä sijaiskodissani Inkeroisissa Kouvolassa. Minua voi tiedustella Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com


UOLEVI
Syntynyt: arv. 2020
Leikattu uros

Olen Uolevi, komea pitkäkarvainen poikakissa. Luonteeltani olen varautunut ja arka, mutta todella utelias. Ruoka minulle maistuu ja usein odottelen seuraavaa ateriaa saapuvaksi jo tunteja etukäteen. Minua on siis kätevä sosiaalistaa ruuan avulla. Olen kiltti toisille kissoille ja etsinkin kotia, jossa minulle on kissaseuraa. Ihannetilanteessa muuttaisin yhteiseen kotiin jonkin populaatiokaverini kanssa. En sovellu pienten lasten perheeseen. En anna vielä käsitellä itseäni mutta onneksi turkkini ei ole takkuuntuvaa laatua. Ehdit siis rauhassa sosiaalistaa minua ennen tarvetta harjaukselle tai muulle käsittelylle. Populaatiossani on todettu parilla sairaimmalla kissalla calici, joten minulle voi olla tiedossa tarvetta hammashoidoille myöhemmin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


ULF
Syntynyt: arv. 2020
Leikattu uros

Olen Ulf, ujo mutta utelias poikakissa. En vielä anna silittää, mutta kärsivällisyydellä saat minusta uskollisen ystävän. Olen hyvä syömisessä ja leikin itsekseni. En sovellu pienten lasten perheeseen. Nautin toisten kissojen seurasta, joten haluan kodin, missä minulle on kissakaveri. Voisin myös muuttaa samaan kotiin jonkun populaatiokaverini kanssa. Populaatiossani on todettu parilla sairaimmalla kissalla calici, joten minulle voi olla tiedossa tarvetta hammashoidoille myöhemmin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


UNA
Syntynyt: arv. 2018
Leikattu naaras

Olen Una, upea pitkäturkkinen tyttökissa. Olen arka mutta utelias ja leikkisä. Pidän paljon toisista kissoista ja haluan muuttaa yhteiseen kotiin joko jonkin populaatiokaverin kanssa tai kotiin, jossa on ennestään kissa. Mieluiten haluaisin yhteiseen kotiin Uljanan kanssa. Populaatiossani on todettu parilla sairaimmalla kissalla calici, joten minulle voi olla tiedossa tarvetta hammashoidoille myöhemmin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


URHO & ULLA
Syntynyt: arv. 20.10.2022
Uros & naaras

Olemme Urho & Ulla, ihastuttavat kissasisarukset. Olemme pitkäkarvaisia ja muutenkin todella kauniita pieniä kissoja. Olemme arkoja, mutta sosiaalistumme koko ajan. Urho antaa jo tutun ihmisen välillä silittää. Olemme kilttejä vaikka pelkäämmekin vielä. Leikimme vauhdikkaasti ja tarkkailemme ympäristön tapahtumia. Etsimme yhteistä kotia. Populaatiossamme on todettu parilla sairaimmalla kissalla calici, joten meille voi olla tiedossa tarvetta hammashoidoille myöhemmin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olemme nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja meitä voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


UDO
Syntynyt: arv. 2018
Leikattu uros

Olen Udo, mustavalkoinen poikakissa. Luonteeltani olen arka ja vielä harkitsen ennen kuin alan teihin ihmisiin luottaa. Olen utelias ja hyvä syömään. Tarvitsen aikaa sosiaalistumiseen ja kissakaverin. Populaatiossani on todettu parilla sairaimmalla kissalla calici, joten minulle voi olla tiedossa tarvetta hammashoidoille myöhemmin. Olen FIV/FeLV negatiivinen. Olen nähtävillä Eläinsuojelukeskus Miulla sopimuksen mukaan ja minua voi tiedustella p. 050 3310 689 tai kasey.adoptio(at)gmail.com


Jaa sivu