Materiaalipankki

Materiaalipankistamme löytyy erilaisia ladattavia ja tulostettavia tiedostoja, jotka liittyvät toimintaamme tai joista on apua ja iloa kaikille eläintenystäville.


Hätätietokortti on tulostettava kortti, joka on tarkoitettu kannettavaksi lompakossa. Korttiin täytetään sen henkilön tai tahon yhteystiedot, johon voidaan olla yhteydessä siinä tapauksessa, jos et itse pysty kertomaan ja pyytämään ketään huolehtimaan lemmikistäsi. Pitämällä kortin mukanasi varmistat, ettei lemmikkisi jää pitkäksi aikaa ilman hoitajaa.


Lemmikinomistajan hätätietotaulu on tarkoitettu laitettavaksi seinälle siltä varalta, että tapahtuu jokin onnettomuus tai esimerkiksi sairaskohtaus ja paikalle tulee pelastushenkilökuntaa jonka olisi hyvä saada tieto talossa olevista eläimistä. Taulusta auttajat näkevät heti, että talossa on eläimiä joista tulee huolehtia sekä kehen voi olla yhteydessä, jos sinä et itse pysty huolehtimaan lemmikeistäsi esimerkiksi sairaskohtauksen sattuessa.

Kiinnitä taulu kodin seinälle sellaiseen paikkaan, josta se on helposti havaittavissa kuten esimerkiksi eteiseen. Voit laittaa taulun myös talon jokaisen oven lähelle ja eri kerroksiin, jolloin se toimii samalla tiedonantona myös mahdollisessa tulipalotilanteessa, jolloin pelastajat saattavat tulla sisälle muualta kuin pääovesta. Kerrostalossa taulu voi sijaita lisäksi myös väliovessa heti ulko-oven jälkeen.


Jouluiloa! Moni miettii mitä antaa lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea. Entä jos tavaran sijaan antaisitkin lahjaksi hyvää mieltä? Voit tehdä lahjoituksen haluamallasi summalla yhdistyksen tilille ja tulostaa lahjansaajalle kortin alla olevasta tiedostosta.


Word-tiedosto:
Kissalle myrkyllisiä kasveja
Suuntaa-antava lista kissalle myrkyllisistä kasveista. Listassa ei ole tällä hetkellä lähteitä, joten sitä tullaan päivittämään myöhemmin. Mikäli tiedät luotettavan sivuston, kirjan tai artikkelin, josta selviää kissoille myrkyllisiä kasveja, laita vinkkiä vaikka sähköpostilla kasey.elainkotipesa(at)gmail.com tai Facebookissa.

————

Jaa sivu