Kotia etsivät – MUUT ELÄIMET

Tältä sivulta löydät yhdistyksemme uutta kotia etsivät muut eläimet. Muut eläimet asuvat sijaiskodeissa, ja niistä saa lisätietoja ja pääsee tutustumaan sopimalla ajan sähköpostitse kasey.kanivastaava(at)gmail.com

Ennen eläimen hankintaa on hyvä tutustua eläimen tarpeisiin ja siihen, millainen se on eläimenä. Eri eläinlajeilla on paljon erilaisia tarpeita verrattuna esimerkiksi kissan tai koiran tarpeisiin. Eläimen asumukseen, ruokiin, kuivikkeisiin ja lääkintään voi kulua yllävänkin paljon rahaa.

KANIEN HOITO: SEY – Kanin hoito (PDF)

MARSUJEN HOITO: SEY – Marsun hoito (PDF)

Tietoa eri eläimistä löydät SEY:n Lemmikkitieto.fi sivulta


ÖDE (VARATTU)
Leikattu uros

Kaunis 3-vuotias leikattu poikakani Öde etsii uutta kotia. Öde on elänyt aina vapaana asunnossa ja etsii kotia, jossa saa elää perheen parissa häkittömästi. Öde on sisäsiisti. Öden uudessa kodissa tulee olla kaniseuraa. Öde on sijaiskodissa Lappeenrannassa. Tiedustelut ensin sähköpostitse kasey.kanivastaava(at)gmail.com Huom! Olethan harkinnut huolellisesti kanin hankintaa ennen yhteydenottoa ja kerrothan jo ensimmäisessä viestissäsi millainen koti sinulla on tarjota. Huomioithan myös, että emme järjestä eläimille kuljetusta, sillä haluamme aina tavata adoptiokodin ennen eläimen luovutusta.


CHINCHILLAT
Olemme reippaat 5-vuotiaat chinchillasiskokset. Lajillemme tyypillisesti olemme yöaktiivisia ja touhuilustamme lähtee jonkin verran ääntä öisin. Etsimme kotia, jossa ollaan perehtyneitä lajimme pitovaatimuksiin, ja jossa saamme jaloitella runsaasti asunnossa. Mukanamme tulee meidän häkki ja muut tarvikkeet. Olemme nähtävillä sijaiskodissamme Joutsenossa ja meitä voi tiedustella ensin kasey.kanivastaava(at)gmail.com Huom! Olethan harkinnut chinchillojen hankintaa huolella ja perehtynyt chinchillojen hoitoon, elinolosuhteisiin, ym ennen yhteydenottoa. Kerrothan jo ekassa viestissä, millainen koti sinulla on tarjota meille!

Jaa sivu