Kotia etsivät – MUUT ELÄIMET

Tältä sivulta löydät yhdistyksemme uutta kotia etsivät muut eläimet. Muut eläimet asuvat sijaiskodeissa, ja niistä saa lisätietoja ja pääsee tutustumaan sopimalla ajan sähköpostitse kasey.kanivastaava(at)gmail.com

Ennen eläimen hankintaa on hyvä tutustua eläimen tarpeisiin ja siihen, millainen se on eläimenä. Eri eläinlajeilla on paljon erilaisia tarpeita verrattuna esimerkiksi kissan tai koiran tarpeisiin. Eläimen asumukseen, ruokiin, kuivikkeisiin ja lääkintään voi kulua yllävänkin paljon rahaa.

KANIEN HOITO: SEY – Kanin hoito (PDF)

MARSUJEN HOITO: SEY – Marsun hoito (PDF)

Tietoa eri eläimistä löydät SEY:n Lemmikkitieto.fi sivulta


LILLI
Syntynyt 2020
Naaras

Olen Lilli, belgianjättimix ja poikueeni pienin, mutta siitä huolimatta rohkein! Olen ensimmäisenä aidan luona tervehtimässä ja myös ruokupilla. Molemmat korvani ovat päätyneet suloisesti lupalleen. Etsin kotia, jossa olisi leikattu uroskani kaverina tai yhdessä siskoni kanssa. Minua ei luovuteta häkkieläimeksi ja uudessa kodissa tulee olla paljon kaniturvallista tilaa. Huomioithan että belgianjättikani voi kasvaa yli 10-kiloiseksi, joten tilaa tulee olla reilusti. Lisätietoja kasey.kanivastaava(at)gmail.com.


SOFIA
Syntynyt 2020
Naaras

Olen Sofia, hiukan ujo belgianjättimix. Uusia asioita tutkin mielelläni. Annan leikata kynteni, vaikken siitä kauheasti tykkääkään. Vaikuttaisin kasvavan oikean belgianjätin mittoihin. Etsin kotia, jossa olisi leikattu uroskani kaverina tai yhdessä siskoni kanssa. Minua ei luovuteta häkkieläimeksi ja uudessa kodissa tulee olla paljon kaniturvallista tilaa. Huomioithan että belgianjättikani voi kasvaa yli 10-kiloiseksi, joten tilaa tulee olla reilusti. Lisätietoja kasey.kanivastaava(at)gmail.com.


Jaa sivu