Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksemme riippumatta siitä, millä paikkakunnalla asut ja voit halutessasi kuulua useaan eri eläinsuojeluyhdistykseen samanaikaisesti. Jäsenyys ei vaadi sinulta osallistumista toimintaan – jäsenyytesi pääidea on tärkeän toiminnan tukeminen. 

Kaakkois-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry on SEY Suomen eläinsuojelu:n jäsen. Liittymällä KASEY:n jäseneksi olet myös kattojärjestömme SEYn jäsen. Kaikki SEYn jäsenet saavat Eläinten ystävälehden neljä kertaa vuodessa. Saat myös halutessasi osallistua SEYn järjestämille eläinsuojeluaiheisille luennoille ja koulutuksille.

Kasey ry käsittelee ja hyväksyy jäsenhakemukset hallituksen kokouksissa, joita pidetään yleensä kerran kuussa. Jäseneksi hyväksytyille tulee sähköpostitse tervetulokirje. Jäsenlaskut postitetaan SEYn toimesta kerran vuodessa keväisin. Mikäli siis lähetät jäsenhakemuksen muuna ajankohtana, saat usein lehden ja muuta ennen jäsenmaksulaskun saapumista. Liittymishetkellä ei siis tarvitse kirjautua verkkopankkiin tai maksaa muuten jäsenmaksua heti, vaan lasku saapuu myöhemmin postitse. Jäsenyys peruuntuu, mikäli laskua ei makseta. Pyydämme kuitenkin, että ilmoitat jäsensihteerillemme kasey.jasensihteeri(at)gmail.com, mikäli et halua jatkaa jäsenyyttäsi niin tiedämme, ettemme turhaan odota jäsenmaksun maksamista.

Jäseneksi liittyminen on arvokas eläinsuojeluteko. Liittymällä Kasey:n jäseneksi tuet yhdistyksemme toiminnan jatkuvuutta: näitä ovat esimerkiksi kotien etsiminen kodittomille sekä eläinsuojelumyönteinen kasvatus- ja tiedotustoiminta alueellamme. Yhdistyksemme toimii täysin vapaaehtoisesti, jäsentemme voimin. Liittyessäsi saat myös vuosittain ilmestyvän Kaseyn jäsentiedotteen. Saat myös äänioikeiden yhdistyksen kokouksiin (esim. vuosikokous) ja voit halutessasi asettua ehdolle hallitukseen.

Jäsenmaksut 2021

  • Nuorisojäsen (alle 15-vuotiaat) 23 €/vuosi
  • Varsinainen jäsen (ikä 15 v. tai yli) 33 €/vuosi
  • Perhejäsen 23 €/vuosi 
  • Kannatusjäsen, 230 €/vuosi
  • Ainaisjäsen, kertamaksu 330 €

JÄSENEKSI LIITTYMINEN ON HELPPOA!

Klikkaa linkkiä, täytä yhteystietosi ja valitse itsellesi sopiva jäsenyhdistys kohdasta Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry. Toivotamme tervetulleiksi kaikki uudet jäsenet!

Mikäli sinulla on kysyttävää jäseneksi liittymisestä tai muista jäsenasioista, ota yhteys Kasey:n jäsensihteeriin: kasey.jasensihteeri(at)gmail.com

Jaa sivu