Kirpputori

Tällä hetkellä yhdistyksellä on jatkuva kirppispöytä Lappeenrannassa Vilma’s Second Hand-kirpputorilla (os. Ratakatu 33), pöydän nro c205. Kotkassa yhdistyksellä on pöytä Jussin Jättikirppiksellä (os. Huumantie 5), pöydän nro 99 ja Kirpputori Aarrearkussa (os. Sammonaukio 2), pöydän nro 25. Kirpputoripöytä löytyy myös Haminasta Tacci kirppikseltä, pöydän numero 62. Tervetuloa ostoksille!

Lahjoita kirpputoritavaraa eläinsuojeluyhdistyksen hyväksi!
Vastaanotamme ehjiä, hyväkuntoisia ja puhtaita lahjoituksia. Vastaanotamme mielellämme esimerkiksi pientä kodintavaraa, kuten keittiötarvikkeita ja aterimia, siistejä lasten- ja naisten vaatteita (naisten vaatteet M-XXXXL), lasten tarvikkeita ja leluja sekä käytettyjä eläinten tarvikkeita, kuten lelut, hiekkalaatikot, kuljetuskopat, hihnat, valjaat, ulkoiluvaatteet, harjat. Lahjoitathan tuotteet puhdistettuina ja tekstiilituotteet, esim. vaatteet, valmiiksi pestyinä. 

Etelä-Karjalan alueen kirpputorilahjoitukset
Tällä hetkellä varastointitilamme ovat todella rajalliset ja voimme vastaanottaa kirppislahjoituksiksi vain eläinten tarvikkeita, kuten pantoja, valjaita, ulkoilutakkeja yms. Jos sinulla on tavaroita joita haluat lahjoittaa, otathan ensin yhteyttä meihin sähköpostilla: kaakkoissuomensey(at)gmail.com

Etelä-Kymenlaakson alueen kirpputorilahjoitukset
Jos sinulla on tavaroita, joita haluat lahjoittaa, otathan yhteyttä meihin sähköpostilla: kasey.kirpputori(at)gmail.com, niin sovimme lahjoitusten toimittamisesta.

Avustamme myös muita!
Yli oman tarpeemme tulevat lahjoitukset jaamme muiden eläinsuojelutoimijoiden kanssa, kuten Tassutarhan, Löytöeläinkoti Kaskivaaran tai muiden eläinsuojeluyhdistysten kanssa. Jaamme yli oman tarpeen tulevia lahjoituksia myös suoraan vähävaraisille.

Kirpputorivastaava
Kirppisvastaavamme tehtäviin kuuluu kirpputorilahjoitusten lajittelu, hinnoittelu, tavaroiden vieminen kirpputorille sekä kirpputoripöydän ylläpito. Jos olet innokas aloittamaan kirpputorivastaavana jollakin toisella paikkakunnalla (esim. Imatralla), ota meihin yhteyttä. Mikäli koet, että voit avustaa kirppisvastaavaamme tai toimia itse kirppisvastaavana, ota yhteyttä kaakkoissuomensey(at)gmail.com

Jaa sivu