Kotia etsivät – KOIRAT

Tältä sivulta löydät yhdistyksen tämän hetkiset kodittomat koirat. Koirat asuvat sijaiskodeissa Kaakkois-Suomen alueella ja niihin pääsee tutustumaan sopimuksen mukaan. Koirat luovutetaan vain hyviin, loppuelämän koteihin, joissa koirien käsittely ja koulutus tapahtuu eläinystävällisesti. 

Ennen koiran hankintaa on hyvä tutustua SEYn oppaaseen, joka on suunniteltu varta vasten koiran hankintaa miettiville. Voit lukea sen sähköisenä (pdf) täältä: Fiksun koiranostajan opas. Vielä kattavamman tietopaketin koirista antaa SEYn koostama opas jonka voit lukea sähköisenä (pdf) täältä: Hyvinvoiva koira – opasHankikoira.fi:stä löydät tietoa koiraroduista ja vastuullisten kasvattajien myymistä koiranpennuista. Tee myös rotutesti ja lue tietoa elämästä koiran kanssa.

KARU
Synt.arv. 2011
Kastroitu uros
Olen sympaattinen noin 8-vuotias uroskoira Karu. Olen sekarotuinen saksanpaimenkoira, ja sovellun myös kerrostaloasuntoon. En ole haukkuherkkä enkä tuhoa tavaroita yksin ollessani. Kaupungin keskusta ei ole välttämättä minulle paras paikka, vaan asuinpaikkani voisi sijaita rauhallisemmalla alueella, jossa ei olisi niin paljon ärsykkeitä. Olen vasta opettelemassa sujuvaa hihnalenkkeilyä, ja innostun kovasti vastaantulevista ihmisistä ja muista koirista, jolloin saatan tempoa hihnassa. En ole ollut yhdistyksellä ollessani tekemisissä muiden koirien kanssa, mutta lenkillä en vaikuta niitä kohtaan aggressiiviselta, vaan enemmänkin kiinnostuneelta. Mahdollisesti tulisin siis toimeen myös koirakaverin kanssa. Olen ihmisystävällinen ja lempeä, mutta minulla on myös paljon energiaa ja olen tottunut hakemaan huomiota ihmiseltä myös heitä häiritsevillä tavoilla, mm. hyppimällä ja kiskomalla hihasta. Minulle toivotaankin koirakokenutta kotia, jolla olisi aikaa virikkeistämiseeni ja kouluttamiseeni positiivisin menetelmin. Olen tavattavissa sijaiskodissa Kotkassa. Kysythän minusta lisää sähköpostitse kasey.kymenlaakso(at)gmail.com tai puhelimitse 050 555 1197.


LYSTI
Syntynyt: arv. 2015
Narttu

Olen Lysti, ihana iloinen n. 5v ikäinen tyttökoira. Rodultani olen ajokoiramix. Olen erittäin ihmisrakas ja kiltti. Haluan miellyttää ihmistä ja olen mahdollisimman vähän vaivaksi. Nautin lenkkeilystä ja hihnassa kuljen reippaasti. Minua ei ole juuri koulutettu, joten etsin kotia, jossa minulle opetetaan perustaitoja. Olin yhdistykselle tullessani pahoin nälkiintynyt, mutta sain onneksi apua viime hetkillä, ja nyt olen jo kuin eri koira. Ruuan suhteen olen vielä turhan innokas. Hännänpääni on jouduttu amputoimaan kuolion vuoksi mutta se ei menoani haittaa. Tulen hyvin juttuun toisten koirien kanssa. Minut luovutetaan uuteen kotiin steriloituna. Olen nähtävillä sijaiskodissani Imatralla ja tiedustelut p. 050 331 0689 tai kasey.koiravastaava(at)gmail.com

Jaa sivu