Kotia etsivät – KOIRAT

Tältä sivulta löydät yhdistyksen tämän hetkiset kodittomat koirat. Koirat asuvat sijaiskodeissa Kaakkois-Suomen alueella ja niihin pääsee tutustumaan sopimuksen mukaan. Koirat luovutetaan vain hyviin, loppuelämän koteihin, joissa koirien käsittely ja koulutus tapahtuu eläinystävällisesti. 

Ennen koiran hankintaa on hyvä tutustua SEYn oppaaseen, joka on suunniteltu varta vasten koiran hankintaa miettiville. Voit lukea sen sähköisenä (pdf) täältä: Fiksun koiranostajan opas. Vielä kattavamman tietopaketin koirista antaa SEYn koostama opas jonka voit lukea sähköisenä (pdf) täältä: Hyvinvoiva koira – opasHankikoira.fi:stä löydät tietoa koiraroduista ja vastuullisten kasvattajien myymistä koiranpennuista. Tee myös rotutesti ja lue tietoa elämästä koiran kanssa.


TAPPI
Synt. 5.12.2011
Leikattu uros

Olen Tappi, suloinen mäyräkoiran ja jackrussellinterrierin sekoitus. Tulin yhdistykselle entisten omistajieni muuttuneen elämäntilanteen takia.
Olen hyvin aktiivinen koira ja pidän pitkistä juoksulenkeistä. Hihnalenkit onnistuvat hienosti myös polkupyörän edellä juosten. Myös sisällä ollessani kaipaan virikkeitä ja aivotyöskentelyä, ja olen helposti motivoitavissa nameilla.
Aktiivisuuteni vastapainona viihdyn myös sohvaperunana, kunhan saan olla oman ihmiseni kainalossa tai sylissä. Yöni vietän mieluiten sängyssä peiton alla ihmiseni vieressä. Ihan pienten lasten perheeseen en sovellu, mutta kouluikäisten lasten kanssa tulen hyvin toimeen. Yleensä olen ystävällinen ja lempeä vieraittenkin ihmisten seurassa.
Olen tottunut olemaan ainoana lemmikkinä. Muista koirista, varsinkaan uroksista, en välttämättä pidä, enkä ole kissojenkaan ystävä.
Olen aina asunut omakotitalossa. Ajoittaisen haukkuherkkyyteni takia se olisi minulle jatkossakin paras asumismuoto. Aidattu piha olisi minulle mieleen.
Terveydestäni on huolehdittu hyvin, ja eläinlääkärin käyntikertomukset koko elämäni ajalta ovat tallessa. Olen käynyt viime vuonna hammashoidossa. Minulla on erityisruokavalio.
Olen nähtävillä sijaiskodissani Haminassa.
Tiedustelut Etelä-Kymenlaakson sijaiskotivastaavalta numerosta 050 555 1197 tai sähköpostilla kasey.kymenlaakso(at)gmail.com

Jaa sivu