Tiedote koronaan liittyvistä poikkeusjärjestelyistä

Tiedote 2.6.2020

Eläinkoti Pesän yleiset vierailuajat on peruttu heinäkuun 2020 loppuun asti, ja ryhmiä emme ota kesän aikana vastaan. Pesän kissojen adoptoinnista kiinnostuneet pääsevät tutustumaan kissoihin vain sopimalla ajan ennakkoon p. 050 555 1186 tai kasey.elainkotipesa(at)gmail.com . Ethän tule ilmoittamatta, flunssaisena tai kahteen viikkoon ulkomaanmatkalta palattuasi vierailulle eläinkotiimme.

Yhdistyksen eläimiin pääsee tutustumaan sijaiskoteihin totuttuun tapaan. Ota yhteyttä eläimen kodinetsintäilmoituksessa olevaan yhteystietoon ja sovi aika. Sijaiskotiinkaan ei saa mennä eläintä katsomaan, jos on flunssaoireita tai on ollut ulkomailla viimeisen kahden viikon sisällä.

Kesäksi suunnitellut yhdistyksen juhlavuoden tapahtumat on siirretty vuodelle 2021.

TIEDOTE YHDISTYKSEN VAPAAEHTOISILLE TOIMIJOILLE JA SIJAISKODEILLE:

Suomen hallituksen antamia määräyksiä ja suosituksia tulee ehdottomasti noudattaa hoitaessaan yhdistyksen toimintaan liittyviä tehtäviä. Tämä tarkoittaa tässä vaiheessa sitä että yli 70v ikäiset vapaaehtoisemme voivat oman harkintansa mukaan hoitaa pakollisiksi katsomiaan yhdistyksen asioita, kuitenkin minimoiden tapaamiset muiden ihmisten kanssa. Tehtävät tulee mahdollisuuksien mukaan hoitaa etänä tai delegoida tehtävät ei-riskiryhmiin kuuluville vapaaehtoisille. Yhdistys kehottaa kaikkia vapaaehtoisiaan välttämään kaikkea turhaa asiointia ja liikkumista muiden ihmisten lähettyvillä.

Uusien sijaiskotien tarkastukset tehdään ripeästi ja varmistetaan ennakkoon ettei sijaiskodissa ole flunssaoireita kenelläkään ja etteivät he ole matkustaneet ulkomailla viimeisen kahden viikon sisällä. Sijaiskotitarkastuksia tehdään vain niihin talouksiin, joita on tarpeen käyttää sijaiskotina lähiaikoina. Sijaiskotitarkastuksia eivät tee riskiryhmiin kuuluvat vapaaehtoiset. Sijaiskotitarkastuksia ei tehdä riskiryhmien talouksiin. Sijaiskodit voivat halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta kissan katsojaa/katsojia kotiinsa kunnes koronatilanne on helpottanut. Tästä sijaiskodin tulee kertoa , välittömästi. 

Yli 70-vuotiaille jo sijaiskotina toimiville kodeille toimitetaan ruuat, hiekat, ym ovelle, eli ohjeistetaan sijaiskoteja pyytämään ajoissa lisää tarvittavia asioita. Myös muut riskiryhmiin kuuluvat saavat halutessaan kotiovelle toimitettuna tarvitsemansa ruuat, ym. Toivomme tällä hetkellä sijaiskoteina toimivien riskiryhmiin kuuluvien ottavan yhteyttä sijaiskotivastaavaan tai muuhun annettuun yhdistyksen yhteyshenkilöön, jotta tiedämme sopia jatkojärjestelyistä ajoissa. 

Jaa sivu