Tiedote koronaviruksen aiheuttamista poikkeusjärjestelyistä

TIEDOTE 27.11.2020

Eläinkoti Pesän vierailuajat ovat yhä peruttuja toistaiseksi ja ryhmiä emme ota vastaan. Pesän kissojen adoptoinnista kiinnostuneet pääsevät tutustumaan kissoihin adoptiohakemuksen ja haastattelun jälkeen vain sopimalla ajan ennakkoon p. 050 555 1186 tai kasey.elainkotipesa@gmail.com . Vieraillessa tulee käyttää kasvosuojaa ja vierailulle pääsee kerrallaan vain saman talouden perheenjäsenet. Ethän tule ilmoittamatta, flunssaisena/vatsaoireisena tai kahteen viikkoon ulkomaanmatkalta palattuasi vierailulle eläinkotiimme.

Yhdistyksen eläimiin pääsee tutustumaan sijaiskoteihin adoptiohakemuksen ja haastattelun jälkeen. Ota yhteyttä eläimen kodinetsintäilmoituksessa olevaan yhteystietoon ja sovi aika. Vieraillessa tulee käyttää kasvosuojaa ja vierailulle pääsee kerrallaan vain saman talouden perheenjäsenet. Sijaiskotivierailun aikana kaikki vierailun osalliset käyttävät kasvosuojaa. Sijaiskotiinkaan ei saa mennä eläintä katsomaan, jos on flunssa- tai vatsaoireita tai on ollut ulkomailla viimeisen kahden viikon sisällä.

TIEDOTE YHDISTYKSEN TOIMIJOILLE JA SIJAISKODEILLE:

Yhdistyksen tehtävissä tulee käyttää kasvosuojaa sijaiskotikäynneillä sekä kaikissa asiakastapaamisissa Pesällä, sijaiskodeissa, asiakkaiden kodeissa tai muissa lähikontakteissa. Yhdistyksen edustaja huolehtii, että yhdistyksen tehtävissä tapaamillaan ihmisillä on myös kasvosuojat käytössä tapaamisen ajan.

Eläinkoti Pesälle ei saa tulla sairaana (nuha, yskä, kurkkukipu, kuume tai vatsaoireet). Mikäli sinulla on mitään flunssan tai vatsasairauden merkkejä, hakeudu koronatestiin. Työntekijät voivat palata töihin negatiivisen testituloksen jälkeen kunhan oireet ovat lievittyneet. Vapaaehtoiset hoitajat voivat palata hoitovuoroon negatiivisen testituloksen jälkeen pari päivää oireiden loppumisen jälkeen. Mikäli vapaaehtoinen ei ole käynyt testattavana, tulee hänen odottaa viikko oireiden loppumisesta ennen Pesälle tuloa.

Uusien sijaiskotien tarkastukset tehdään ripeästi ja varmistetaan ennakkoon ettei sijaiskodissa ole flunssaoireita kenelläkään ja etteivät he ole matkustaneet ulkomailla viimeisen kahden viikon sisällä. Sijaiskotitarkastuksia tehdään vain niihin talouksiin, joita on tarpeen käyttää sijaiskotina lähiaikoina. Sijaiskotivierailuja vältetään riskiryhmien talouksiin. Riskiryhmiin kuuluville sijaiskodeille toimitetaan toivottaessa ruuat, hiekat, ym ovelle. Toivomme tällä hetkellä sijaiskoteina toimivien riskiryhmiin kuuluvien ottavan yhteyttä sijaiskotivastaavaan tai muuhun annettuun yhdistyksen yhteyshenkilöön, jotta tiedämme sopia järjestelyistä ajoissa.

Jaa sivu