Tilaa eläinkirjoja edullisesti!

Arthouse halusi tukea eläinsuojelutyötä hyväntekeväisyyskampanjan myötä. Kampanjaan kuuluvien kirjojen osalta yhdistyksemme saa osuuden myynnistä ja sinä saat nämä kirjat huippuhyvällä alennuksella sekä ilman postimaksuja!

Kirjasuositus erityisesti kaikille kissaihmisille! Kissanhoidon käsikirja on uusin painos ja se opettaa sinulle kaiken tarpeellisen kissojen hoidosta. Uusimmassa painoksessa on uutta tietoa muun muassa kissan hankinnasta ja valinnasta sekä vanhan kissan hyvinvoinnista. Lisäksi esitetään uusia keinoja kissan aktivointiin ja virikkeellistämiseen ja paneudutaan syvällisemmin kissan ruokintaan. Kansien väliin on saatu mahtava määrä tietoa ja jokaisen kissanomistajan sekä kissan hankkimista harkitsevan olisi hyvä lukea tämä kirja!

Valitsimme seuraavat kirjat teille alennushinnoin:

Päivi Ylikorpi – Kissanhoidon käsikirja 20e (norm. 38,50e)

J.S. Meresmaa – Minä, kissa 20e (norm. 21,90e)

Minna Saarelainen, Timo Vallenius – Koiran lihashuolto – Hieronta, venyttely, verryttely ja peruskuntoharjoittelu 20e (norm. 35,40e)

Ilkka Hormila, Romppainen Päivi ja Tapani – Tunnistusetsintäkoirat – Koiran kouluttaminen ihmisen ominaishajun tunnistamiseen ja etsintään 20e (norm. 35e)

Sanna Karppinen – Lemmikiksi monirotuinen koira 10e (norm. 29e)

Lastenkirjat:

Gunther Jakobs, Sophie Schoenwald Sophie – Eläintarha-sarjan kirjat. Nämä kirjat ovat hauskoja ja samalla opettavaisia satuja lapsille. 10e/kpl (norm. 19,90e)

Käytä kassalla koodia KASEY1 saadaksesi alennukset ja ilmaisen toimituksen! Kampanja on voimassa 30.6.2021 asti. Hyviä lukuhetkiä ja kiitos toimintamme tukemisesta!

Tutustu kirjoihin ja tee tilaus täällä: https://arthouse.fi/

Jaa sivu