Auta Miuta, eläimet tarvii siuta!

Eläinsuojelukeskuksen rakennustyöt ovat edenneet, mutta rahoituksen löytäminen hankkeelle on osoittautunut vaikeaksi. Olemme saaneet mukaan yhden rahoittajan, mutta iso summa rahaa puuttuu vielä, jotta keskus voitaisiin rakentaa valmiiksi jo tänä kesänä. Rahaa tarvitaan lisää mm. koirien tilojen rakentamista varten ja erilaisiin hankintoihin.

Yhdistys on suunnitellut joukkorahoituskampanjan. Ostamalla kampanjan vastikkeen tai vastikkeita olet mukana tässä ainutlaatuisessa hankkeessa. Olemme suunnitelleet eri hintaisia vastikepaketteja yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille.

Jos olet miettinyt eläinsuojelutyön tukemista, nyt on siihen täydellinen hetki. Kutsumme siis mukaan auttamaan kaikki eläinten ystävät!

Käy tutustumaan hankkeeseen ja tarjolla oleviin vastikkeisiin täällä:

https://mesenaatti.me/2143/elainsuojelukeskus-lappeenrantaan/

Sydämellinen kiitos kaikille, jotka osallistutte ja levitätte sanaa!

Jaa sivu