Yhdistys siirtää kissat Miulle – Muutoksia yhteystiedoissa ja puhelinajoissa

Eläinkoti Pesän toiminta loppuu ja yhdistys siirtää pian eläinkodin kissat uuteen eläinsuojelukeskukseen. Yhdistyksen uusi osoite on Itäinen Kanavatie 6, 53420 Lappeenranta. Mustolassa sijaitseva eläinsuojelukeskus aukeaa yleisölle ensin kahvilapäivien ja kissahotellin muodossa. Näistä tiedotetaan pian lisää. Varsinaiset keskuksen avajaiset vietetään näillä näkymin elokuussa 2021. Emme ota vastaan vierailijoita rakennukselle 15.7. asti, jotta kissat saavat kotiutua rauhassa.

Jatkossa yhdistyksen puhelinaika on tutussa numerossa p. 050 555 1186 klo 10-14 maanantaista sunnuntaihin. Mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan vastaajassa. Numerosta tavoitat eläintenhoitajamme. Luonnonvaraisten eläinten asioissa voi olla yhteydessä numeroon p. 050 555 1466. Etelä-Kymenlaakson alueen toiminnasta vastaavan tavoittaa numerosta 050 555 1197. Jälkimmäisiin kahteen numeroon vastataan täysin vapaaehtoisvoimin, joten varsinaisia puhelinaikoja ei ole ja työpäivän aikana tulleisiin puheluihin soitetaan takaisin.

Yhdistyksen numerossa ei ole muuttokiireiden takia puhelinaikaa 8-11.7. Maanantaista 12.7. alkaen puhelinaika on siis päivittäin klo 10-14 ja huomenna 7.7. puhelinaika on klo 10-14.

Eläinkoti Pesän sähköposti jää pois käytöstä ja aluksi siihen kytketään viestien ohjaus uuteen osoitteeseen. Yhdistyksen ja eläinsuojelukeskuksen henkilökunnan tavoittaa jatkossa osoitteesta kaakkoissuomensey@gmail.com. Etelä-Kymenlaakson asioissa voi olla yhteydessä suoraan osoitteeseen kasey.kymenlaakso@gmail.com Eläinsuojelukeskuksen oma sähköpostiosoite tulee käyttöön myöhemmin.

Jaa sivu