Eläinten hautausmaan syystalkoot 24.10.2021 klo 10-13

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry:n ylläpitämä eläinten hautausmaa tarjoaa lemmikeille viimeisen leposijan Muukossa, noin 10 kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta. Eläinten hautausmaata on perinteisesti ylläpidetty ja hoidettu talkoilla.

Järjestämme perinteiset lemmikkieläinten hautausmaan syystalkoot lauantaina 24.10.2021 klo 10-13. Talkoot sisältävät lähinnä hautausmaan haravointia, yleistä siivoilua ja talvihautojen valmistelua. Kaikkien apu on tervetullutta! Talkoissa pidetään turvavälit muihin osallistujiin ja osallistujat voivat halutessaan käyttää yhdistyksen tarjoamia hengityssuojaimia. Ilmoitamme kotisivuilla, mikäli koronatilanne aiheuttaa muutoksia alkuperäiseen suunnitelmaan.

Hautausmaalta löytyy muutama harava, mutta omia puutarhavälineitä saa, ja kannattaa, tuoda mukanaan, jotta kaikille innokkaille talkoolaisille on riittävästi tarvikkeita (esim. harava, oksasakset, oksasaha, trimmeri, lapio, kottikärryt). Jokainen on tervetullut osallistumaan omien voimavarojensa sekä resurssiensa mukaan, vähäksi aikaa, pitkäksi aikaa, omilla välineillä tai ilman.

Osoite navigaattoreille on Terhomäentie 65, Lappeenranta, FK-radan pohjoispuolella. Risteys hautausmaalle on merkitty valkoisella nauhalla ja numerolla 65.

Voit kysyä kimppakyytimahdollisuudesta sähköpostitse!

Lisätietoja antaa hautausmaavastaavamme, yhteystiedot: kasey.hautausmaa(at)gmail.com tai 050 432 4942.

Mikäli lemmikkisi on haudattu Muukkoon ja sen hautapaikalta puuttuu numero, otathan yhteyttä hautausmaavastaavaamme.

Jaa sivu