Eläinsuojelukeskus Miun vierailuajat lauantaisin klo 14-17

Eläinsuojelukeskus Miun vierailuaika on lauantaisin klo 14-17 (16.10. alkaen). Vierailuajalla on mahdollista päästä katsomaan eläinsuojelukeskuksen kissoja (karanteeniin ja hotelliin ei ole pääsyä). Juhlapyhinä vierailuaikaa ei järjestetä. Muutoin eläinsuojelukeskuksen kissoihin pääsee tutustumaan vain sopimalla ajan ennakkoon!

Mikäli olet kiinnostunut tietyn kissan adoptiosta, katsothan adoptiosta vastaavan yhteystiedot kissan ilmoituksen kohdalta täältä. Huomioithan, että iso osa kissoista asuu sijaiskodeissa, eli valtaosa kotisivujemme kissoista ei asu eläinsuojelukeskuksella.

Miun Kahvila on yleensä auki samaan aikaan. Miun Kahvilan aukioloajat voit varmistaa täältä. Saavuthan paikalle vain terveenä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa.

Lahjoituksia otamme mieluusti vastaan ja tällä hetkellä on eniten käyttöä matolääkkeille (Dronspot, Flubenol tai Axilur) sekä kissanpentujen ja aikuisten kissojen märkäruualle.

Lämpimästi tervetuloa kissoja katsomaan ja herkuttelemaan!

Eläinsuojelukeskus Miu, Itäinen Kanavatie 6, 53420 Lappeenranta

Jaa sivu