Miun Kahvilassa ja yleisellä vierailuajalla on 4.12.2021 alkaen käytössä koronapassi

Etelä-Karjala on koronan leviämisvaiheessa ja haluamme varmistaa kaikille mahdollisimman terveysturvallisen vierailun keskuksen tiloissa. Eläinsuojelukeskus Miun vierailuajoilla ja Miun Kahvilassa on käytössä koronapassi 4.12.2021 alkaen. Passi kysytään kaikilta yli 16 vuotiailta. Varaathan mukaan myös henkilöllisyystodistuksen.

Alle 18-vuotiaat voivat todistaa henkilöllisyytensä koronapassin käytön yhteydessä esimerkiksi Kela-kortilla tai vanhempien antamalla luotettavalla vakuutuksella iästä. Lataathan tai tulostathan koronapassin ennakkoon!

Eläinsuojelukeskuksella voi muina ajankohtina vierailla ilman passia. Kaikki vierailut tulee sopia ennakkoon!

Kiitos yhteistyöstä! Pidetään huolta toisistamme!

Klikkaa tästä siirtyäksesi COVID-19-infokeskuksen Facebook-sivuille.

Jaa sivu