Tiedote: Koronatilanne ja koiraosaston rakennustyöt

Eläinsuojelukeskus Miun vierailuajat ja kahvilapäivät on peruttu 16.1.2022 asti. Vierailuaikojen ja kahvilapäivien jatkoa tarkastellaan uudelleen tammikuun puolivälissä. Eläinsuojelukeskukselle ja sijaiskoteihin pääsee katsomaan eläintä vasta puhelinhaastattelun ja adoptiohakemuksen jälkeen. Eläinsuojelukeskuksella ja sijaiskodeissa vieraillessa tulee käyttää maskia. Eläinsuojelukeskuksella otetaan vastaan lahjoituksia normaalisti ja niitä voi tuoda keskukselle sopimalla asiasta ennakkoon p. 050 553 6100. Lahjoitukset jätetään eteiseen ja eläimiä ei toistaiseksi pääse lahjoituksia tuodessa katsomaan. Eläimet hoidetaan tämänkin ajan normaalisti työntekijöiden ja vapaaehtoisten voimin.

Koiraosaston rakennustyöt ovat alkaneet ja seuraavat viikot olemme osittain rakennustyömaana. Vältättehän tarpeetonta sisäpihamme läpi kulkua arkisin klo 7-16 välisenä aikana. Kodittomia koiria pääsemme majoittamaan eläinsuojelukeskukselle näillä näkymin helmikuusta 2022 alkaen. 🐶 Kiitos tästä kuuluu kaikille teille, ketkä olette keskuksen rakentamista tukeneet! 🥰

Ps. Eläinkalentereita on yhä myynnissä Lappeenrannassa Willissä (ent. Rahula) ja Kioski Kinke Laadessa, eli käyttehän sieltä ostamassa omanne, jos on vielä kalenteri hankkimatta!

Rauhaisaa Joulun odotusta!🎄❤️

Jaa sivu