Adoptiopäivät eläinsuojelukeskuksella 9.-10.4.

Eläinsuojelukeskuksella vietetään adoptiopäiviä 9.-10.4. klo 14-17.

Oletko miettinyt kodittoman eläimen adoptoimista? Kiinnostaako kuulla miten adoptioprosessi etenee ja millaisia vaatimuksia kodille on? Millaisia kodittomia eläimiä yhdistyksellä on? Millaista muuta toimintaa yhdistys harjoittaa? Millaista on vapaaehtoistyö? Esittelemme myös sijaiskotitoimintaa.

Tule kuulemaan lisää näistä adoptiopäiville! Adoptiovastaava ja eläinsuojelukeskuksen työntekijä kertovat adoptioasioista niistä kiinnostuneille. Yhdistys etsii vuosittain kodin yli 100 kissalle sekä useille koirille, kaneille ja muille pieneläimille.

Miun Kahvila on avoinna ja eläinsuojelukeskuksen vierailuaika on 9.-10.4. klo 14-17!

Tervetuloa!

Eläinsuojelukeskus Miu
Itäinen Kanavatie 6
53420 Lappeenranta

Jaa sivu