Pihapeliviikonloppu Miun Kahvilassa 28.-29.5.

Tervetuloa viettämään hauskaa ja herkullista viikonloppua Eläinsuojelukeskus Miun Kahvilalle lauantaina 28.5. ja sunnuntaina 29.5. klo 14-17!

Mikä sen parempi tapa viettää ihanan keväistä viikonloppua kuin leikkimielinen pelailu ystävien tai perheen kesken? Ja siinä sivussa esimerkiksi jäätelöllä tai erikoiskahvilla herkuttelu vehreytyvää kanavamaisemaa ihastellen?

Miulta löytyy erilaisia pihapelejä, joita kahvilakävijät saavat itsenäisesti pelailla keskuksen pihapiirissä kahvilan aukioloaikoina. Piirtämisestä kiinnostuneita varten löytyy katuliituja, joilla voi loihtia taideteoksia eläinsuojelukeskuksen pihaan.

Kahvilapäivien aikana keskuksella on myös vierailuaika, eli kotia etsiviä kissoja ja koiria pääsee katsomaan (ei kuitenkaan karanteenipuolelle). Keskuksen eläimiä ei pääse silittämään.

Sunnuntaina 29.5. klo 14-16 paikalla ovat myös Kaverikoirat, joita puolestaan varmasti pääsee rapsuttelemaan! 🐶

Miun Kahvila sijaitsee Lappeenrannassa Eläinsuojelukeskus Miun päädyssä kauniin Saimaan kanavan laidalla, Mustolan sulun vieressä. Hyvän sään sattuessa kahvilan ympäristö sopii mainiosti pihapelien lisäksi esimerkiksi piknik-päivän viettämiseen! Miun Kahvilasta saat tottakai juomat ja herkut piknikille. Lisäksi meiltä löytyy nopeimmille myös piknik-viltit lainaksi.

Kaikki kahvilan tuotto käytetään apua tarvitsevien eläinten hyväksi, joten Miulla herkuttelemalla autat samalla apua tarvitsevia!

Lämpimästi tervetuloa Miulle 😻

Eläinsuojelukeskus Miu
Itäinen Kanavatie 6
53420 Lappeenranta 

Jaa sivu