Eläinten viikon keräykset 4.-10.10.2022

Eläinten viikkoa vietetään taas 4.–10. lokakuuta. Tänä vuonna Eläinten viikolla tutustutaan jännittäviin eläimiin, jotka saattavat kohdatessa herättää ihmisessä negatiivisia tunteita. Aineisto auttaa pohtimaan, mistä tunteet kumpuavat ja miten niitä voi käsitellä. Entä miten eläin kokee kohtaamistilanteen ihmisen kanssa?

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys järjestää ruoka- ja hiekkakeräyksiä eläinten viikolla 4.-10.10.2022. Keräyksiä järjestetään Etelä-Karjalassa ja Etelä-Kymenlaaksossa. Tänä vuonna lahjoituksena toivotaan erityisesti kissanpentujen ja aikuisten kissojen laadukkaampaa märkäruokaa (esim. Animonda Carny, Smilla, Miamor ja muut viljattomat ruuat) ja matolääkkeitä (Axilur, Dronspot, Flubenol). Etelä-Karjalassa koirille toivotaan lahjoituksena puruluita ja kaneille kuivaheinää. Myös muita lahjoituksia otamme kiitollisina vastaan. Kiitos tuestasi!

Hamina
K-Market Uusi-Summa
K-Supermarket Kanuuna
Lemmikkitarvike Onnipet
Sale Husula

Imatra
Citymarket
Musti ja Mirri
Nuorten kulma, ohjaamon aukioloaikoina

Inkeroinen
K-Supermarket Ykköstori

Joutseno
Joutsenon kirjasto
K-supermarket Pirana
S-market Joutseno

Kotka
K-Citymarket
K-Market Erkinkulma
K-Market Karhula
K-Market Metsäkulma
K-Market Rauhala
K-Supermarket Pooki
Noon Knit
Prisma
Sale Hirssaari
S-Market Pasaat

Lappeenranta
Eläinlääkäriasema Villimys
Eläinsuojelukeskus Miu
Faunatar
Kioski Kinkelaade
K-market Kanneli
K-market Mattila
K-market Ratakatu
K-market Tirilä
K-market Vapari
K-supermarket Kristiina
K-supermarket Rakuuna
Lauritsalan kirjasto
Musti ja Mirri Hyrymäki
Musti ja Mirri Leiri
Sammonlahden kirjasto

Pyhtää
Sale Pyhtää

Kaikki keräyspisteet päivitetään tänne pian!

Jaa sivu