Hautausmaan syystalkoot 23.10.2022

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry:n ylläpitämä eläinten hautausmaa tarjoaa lemmikeille viimeisen leposijan Muukossa, noin 10 kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta. Eläinten hautausmaata on perinteisesti ylläpidetty ja hoidettu talkoilla.

Järjestämme lemmikkieläinten hautausmaan syystalkoot sunnuntaina 23.10.2022 klo 9-12. Talkoot sisältävät lähinnä hautausmaan haravointia, yleistä siivoilua ja hautojen valmistelua. Kaikkien apu on tervetullutta!

Hautausmaalta löytyy muutama harava, mutta omia puutarhavälineitä saa, ja kannattaa, tuoda mukanaan, jotta kaikille innokkaille talkoolaisille on riittävästi tarvikkeita (esim. harava, oksasakset, oksasaha, trimmeri, lapio, kottikärryt). Jokainen on tervetullut osallistumaan omien voimavarojensa sekä resurssiensa mukaan, vähäksi aikaa, pitkäksi aikaa, omilla välineillä tai ilman. Suosittelemme osallistujia kuitenkin ottamaan itselleen juotavaa ja evästä mukaan!

Paikan päällä pääsette halutessanne myös keskustelemaan yhdistysaktiivien kanssa yhdistyksemme toiminnasta sekä siitä, mikä voisi olla juuri sinulle se paras tapa auttaa eläinsuojelua.

Osoite navigaattoreille on Terhomäentie 65, Lappeenranta, FK-radan pohjoispuolella. Risteys hautausmaalle on merkitty valkoisella nauhalla ja numerolla 65.Tässä tapahtumasivulla voit kysellä myös kimppakyytimahdollisuutta!

Lisätietoja antaa hautausmaavastaavamme, yhteystiedot: kasey.hautausmaa(at)gmail.com tai 050 432 4942.Mikäli lemmikkisi on haudattu Muukkoon ja sen hautapaikalta puuttuu numero, otathan yhteyttä hautausmaavastaavaamme.

Jaa sivu