Mesenaattikampanja eläinsuojelukeskuksen toiminnan rahoittamiseksi

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry sai rakennettua Eläinsuojelukeskus Miun valmiiksi. Hanke saatiin vietyä loppuun mesenaattien avulla. Eläinsuojelukeskuksen menot ovat olleet suuret ja varainhankinnan tulot ovat jääneet odotettua pienemmiksi. Nyt etsimme kuukausitilaajia turvataksemme eläinsuojelukeskuksen toiminnan jatkumisen!

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry:n uudet toimitilat valmistuivat Lappeenrantaan vuosien 2021–2022 aikana. Yhdistys remontoi vanhan historiallisen kanavarakennuksen Mustolassa nykyaikaiseksi eläinsuojelukeskukseksi. Yhdistys sai aikaisemman mesenaattikampanjan ansiosta tehtyä valmiiksi mm. koiratilat ja hankittua keskukselle klinikkalaitteita.

Eläinsuojelukeskus Miu:n avulla yhdistys voi majoittaa vuosittain satoja kodittomia eläimiä. Tiloissa on majoittunut ensimmäisen toimintavuoden aikana reilusti yli 100 kissaa, kymmenisen koiraa, yli parikymmentä kania ja yksi lemmikkikäärmekin. Eläinmäärä on noussut koko ajan toiminnan kehittyessä ja samalla kustannukset ovat nousseet.

Tiloihin rakennettiin myös toimintoja, joilla yhdistys saa tehtyä varainhankintaa. Kissahotellin ja kahvilan tuotto käytetään kokonaisuudessaan eläinsuojelukeskuksen ja yhdistyksen toiminnan rahoittamiseen. Keskuksella myydään myös kannatustuotteita, sekä pienimuotoisesti eläintarvikkeita, joiden avulla saadaan toimintaan lisätuloja. Oma eläinklinikka on selvästi jo auttanut vähentämään eläinlääkärikuluja.

Suunnitelluista tulonlähteistä huolimatta eläinsuojelukeskus tekee tällä hetkellä isoa tappiota joka kuukausi. Hotelli ja kahvila eivät ole lähteneet tuottamaan odotetusti, joten rahaa keskuksen toimintaan on saatu vain vähän. Eläinsuojelukeskuksen toiminnan turvaamiseksi yhdistys aloittaa mesenaattikampanjan, jolla etsitään kuukausitilaajia. Kuukausitilaustuottoja käytetään mm. eläinlääkäri- ja laboratoriokuluihin, eläinten erityisruokavalioihin, keskuksen henkilöstökuluihin, vuokraan ja muihin ylläpitokuluihin.

Ilman siuta ei ole Miuta! – kampanja on suunniteltu eläinsuojelukeskuksen toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi. Avullasi voimme tarjota suojan ja hoidon kodittomille eläimille jatkossakin. Riittävällä rahoituksella keskuksen toiminta voidaan säilyttää täydessä kapasiteetissaan, jolloin uusista tiloista saadaan mahdollisimman suuri hyöty apua tarvitseville eläimille.

Voit osallistua kampanjaan ryhtymällä kuukausitilaajaksi! Avullasi on iso merkitys!

Lisätietoja kampanjasta voit kysyä sähköpostitse kasey.elainsuojelukeskus(at)gmail.com

Tilaus astuu voimaan heti maksun yhteydessä. Tilauksen voi irtisanoa koska tahansa, jolloin uusia veloituksia ei enää tule, ja tilaus on voimassa seuraavaan veloitusajankohtaan asti. Jo maksettua kuukautta ei voi perua.

Pääset tutustumaan kampanjaan TÄSTÄ.

Jaa sivu