Eläinten hautausmaan hautapaikkojen kartoitus ja uudelleen numerointi jatkuu. Talkooapua otetaan ilolla vastaan.

Hautausmaalla on viimein aloitettu kesken jäänyt hautapaikkojen kartoitus ja uudelleen numerointi. Tällä hetkellä työ on menossa vanhalla puolella, eli keskikäytävän oikealla puolen, rivit 1-9. Käytössä olevat haudat on merkattu oranssein kepein, niitä hautoja ei oteta uudelleen käyttöön. Oranssit kepit poistetaan kun saadaan uudet numerot kiinnitettyä pysyviin tolppiin.

Hautapaikkasi numero siis tulee muuttumaan uudistuksen myötä. Toistaiseksi kuitenkin paikkasi löytyy rekisteristä vanhalla numerolla. Koska osa numeroista joudutaan ottamaan uuden puolen haudoilta, voi sinun uudella puolella olevalta haudaltasi kadota numerokeppi. Käy siis mahdollisimman pian merkkaamassa hautasi sillä tavoin, että löydät sen ilman numeroakin.

Käyttämättömiltä haudoilta kerätään kivet ja muut muistomerkit pois, ja ne siirretään sivuun. Osalle on jo ehditty tehdä niin. Niistä on tarkoitus tehdä siisti muistomerkki hautausmaalle. Muistomerkin voi myös hakea pois, tai jos haluat vielä hautaasi hoitaa, viedä sen takaisin haudalle. Muista ilmoittaa meille, mikäli hautasi on vielä hoidossa!

Ilmoituksen voit tehdä puhelimitse numeroon 050 432 4942 tai sähköpostitse osoitteeseen kasey.hautausmaa@gmail.com.

Muistathan että haudan hoitaminen on haudan lunastaneen vastuulla. Vuoden 2015 jälkeen lunastetut hautapaikat ovat lunastajan omistuksessa 10 vuotta. Sen jälkeen paikka joko siirtyy takaisin yhdistykselle, tai voit jatḱaa haudan hallintaa ja hoitamista ilmoittamalla siitä meille. Jos sen 10 vuoden aikana hautaat samaan paikkaan toisen lemmikkisi, lähtee siitä uusi 10 vuoden jakso eteen päin.

Pahoittelemme tästä teille mahdollisesti aiheutuvaa haittaa sekä odotettavissa olevia sekaannuksia. Haudoilta poistetut kivet ja koristeet on tosiaan tarkoitus paremmalla ajalla asetella kauniimmin. Nyt ne on kiireen ja apukäsien puutteen vuoksi ikävästi vain ”tuupattu” sivuun.

Jos sinulla on mahdollisuus tarjoutua auttamaan hautausmaalle, ota yhteyttä hautausmaan kunnossapitoon osoitteeseen kasey.hautausmaayllapito@gmail.com. Myös tähän sähköpostiosoitteeseen voit ilmoittaa mikäli hautasi on edelleen hoidossasi.

Terveisin
Hautausmaan rekisterin vastaava Sanna Haaramo
Hautausmaan kunnossapidon vastaava Colleen Rains

Jaa sivu