Koululaisille ja opettajille – kissatehtäviä

Kissatehtäviä koululaisille, eläinkerhoille ja 4H-toimintaan

Oletko opettaja tai kerhonvetäjä? Haluaisitko käsitellä lasten ja nuorten kanssa kissan hyvinvointiin liittyviä teemoja? Tältä sivulta löydät kissatehtäviä eri-ikäisille lapsille ja nuorille.

Tämän sivun kissa-aiheiset toiminnalliset tehtävät, leikit ja muut materiaalit lisäävät lasten ja nuorten tietoa kissasta ja kannustavat heitä pohtimaan kissan hyvinvointiin liittyviä näkökulmia. Ne sopivat mainiosti koulun ympäristöopin, biologian, uskonnon tai elämänkatsomustiedon tunneille, iltapäivä- tai kerhotoimintaan tai esimerkiksi kirjaston lasten- ja nuortenosastolle.

Tehtävät on jaoteltu kolmeen osaan sen mukaan, mille ikäryhmälle ne sopivat parhaiten. Voit kuitenkin muokata ja soveltaa minkä tahansa ikäryhmän tehtäviä niin, että ne sopivat omille oppilaillesi tai kerholaisillesi.

Harjoitukset on koottu tukemaan Eläinten viikon 2020 kissateeman käsittelyä. Pääset tutustumaan Eläinten viikon materiaaleihin ja tilaamaan niitä SEYn nettisivuilta.

Kaikki tämän sivuston tehtävät löydät kootusti julkaisustamme Kasvattajan opas eläinten viikkoon 2020 – toiminnallisia tehtäviä tuntisuunnittelun tueksi.

Jaa sivu
Skip to content