Auttaisitko koiraa? Valitse Otto ja lahjoitus! Nyt voit lahjoittaa helposti pienen summan pankkiautomaatilla

16.10.2016

16.10.2016 

Koira tuntee ihmisen tavoin iloa, surua ja pelkoa. Koira tuntee myös kipua. Moni koira kärsii sosiaalisten kontaktien puutteesta tai huonosta kohtelusta. Osa koirista joutuu myös julman pentutehtailun uhriksi.

SEYn eläinsuojeluneuvojat saavat yli 20 000 yhteydenottoa vuodessa. Suurin osa näistä koskee koiran hyvinvointiin ja kohteluun liittyviä huolia tai ongelmia. SEYn eläinsuojeluneuvojat tekevät konkreettista työtä koirien hyvinvoinnin parissa – he kohtaavat ja auttavat jatkuvasti yksinäisiä, hädässä olevia tai apua tarvitsevia koiria paikoissa jonne muut eivät mene. Varainhankintamme mahdollistaa muun muassa SEYn eläinsuojeluneuvojien työn.

Eläinsuojeluneuvojamme menevät auttamaan koiria paikkoihin, jonne muut eivät mene. Kohdatessaan hädässä olevia koiria eläinsuojeluneuvojamme puuttuvat tilanteeseen neuvonnalla ja tekevät tarvittaessa yhteistyötä eläinsuojeluviranomaisten kanssa. SEYn eläinsuojeluneuvojat ovat vapaaehtoisia eläinsuojeluneuvontaan koulutettuja kansalaisia, jotka tekevät arvokasta eläinsuojelutyötä. Yhden vapaaehtoisen eläinsuojeluneuvojan kulut vuodessa ovat noin 300 euroa matkakuluja, mutta 5 eurolla saa jo ruoka-annoksen useammalle löyökoiralle.  

Edistämme koirien hyvinvointia myös vaikuttamistyöllä, kasvatuksella ja valistuksella.Tiedottamisen ja valistuksen turvin haluamme ennaltaehkäistä ikävät koirakohtalot ja opastaa sellaiseen toimintaan, joka tuottaa koiralle mahdollisimman paljon hyvinvointia. Edistämme koirien hyvinvointia myös kasvatuksen  keinoin – esimerkiksi viime vuonna yli 160 000 suomalaista lasta on sai SEYn julkaisemaa koirien hyvinvoinnista kertovaa opetusmateriaalia.

Nyt voit auttaa meitä työssämme kärsivien koirien puolesta tekemällä lähimmällä pankkiautomaatilla pienen 5 euron lahjoituksen – pienistä puroista syntyy suuri joki. 

Vain ihminen voi auttaa eläintä. Koiralla on vain sinut.

Voit myös lahjoittaa helposti ja nopeasti lähettämällä tekstiviestin SEY10 numeroon 16588. Viestin hinta on 10 euroa ja se veloitetaan puhelinlaskultasi. Kiitämme koirien puolesta!

Jaa sivu
Skip to content